Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Sugar Beach (Vestkysten)

Oppdag det ultimate paradiset på Sugar Beach på Mauritius. Her kan du nyte luksuriøse fasiliteter som to svømmebassenger, en 1,5 kilometer lang hvit sandstrand, et førsteklasses spa, golfmuligheter og familievennlige aktiviteter. Bestill drømmeferien din nå!

Sugar Beach (Vestkysten)

Mauritius

Sugar Beach, et femstjerners feriested som ligger langs den idylliske vestkysten av Mauritius, er det perfekte reisemålet for dem som søker luksus og avslapning. Med sine to enestående svømmebassenger, inkludert et basseng i en rolig sone og et av de største hotellbassengene på øya, tilbyr feriestedet ideelle forhold for å nyte solen, svømme og nippe til iskalde cocktails. Legg til en 1,5 km lang, innbydende hvit sandstrand, og du har de perfekte omgivelsene for å skape uforglemmelige ferieminner.

Aktiviteter og omgivelser

Sugar Beach tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter for alle aldersgrupper. Sunlife Kids Club er et paradis for de yngste gjestene med et rikholdig program med vannsport, kunst og håndverk og morsomme middagsarrangementer. Tenåringene kan glede seg over et gratis program med sport og eventyrlige utflukter, og på kveldstid arrangeres det aktiviteter som strandgrill og pizzakvelder. For de som ønsker velvære og avslapning, tilbyr Sugar Beach Spa by Cinq Mondes et bredt utvalg av behandlinger, et oppvarmet basseng og et toppmoderne treningssenter. Golfelskere kan glede seg over gratis greenfee på Tamarina Golf Club og Ile aux Cerfs Golf Club, noen av de beste golfbanene i regionen.

Restauranter og barer

Gastronomien på Sugar Beach er en opplevelse i seg selv. Buddha-Bar Beach byr på eksklusiv sjømat og sushi, mens Citronella's Beach Lounge Restaurant serverer deilig spansk tapas og pizza. Le Patio byr på en imponerende buffé og live cooking-stasjoner, og i Le Patio Bar kan du nyte lette lunsjer, ettermiddagste og et utvalg av cocktails. Alle restaurantene og barene på Sugar Beach byr på unike kulinariske opplevelser som kompletterer oppholdet ditt på en utsøkt måte.

Overnattingssteder

Rommene på Sugar Beach er preget av luksus og komfort. Velg mellom to enkeltsenger, king-size-seng eller to queen-size-senger, og nyt bekvemmeligheter som egen terrasse eller balkong, 40" LCD-flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og daglig rengjøring. For familier tilbyr de spesielle familierommene den ideelle kombinasjonen av plass og komfort, med en king-size-seng og to enkeltsenger og balkong.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer