Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Recidence (Østkysten)

Opplev den ultimate luksus på The Residence Mauritius, som ligger på den fortryllende østkysten. Her kan du nyte en uforglemmelig ferie med utsøkte restauranter, avslappende spabehandlinger og spennende utflukter. Dette 5-stjerners hotellet er ideelt for både familier og par, og byr på en perfekt bl

The Recidence (Østkysten)

Mauritius

På den idylliske østkysten av Mauritius ligger det elegante og fortryllende 5-stjernershotellet The Residence Mauritius. The Residence Mauritius er omgitt av en fantastisk vakker strand med perlehvit sand og omfavnes av varm mauritisk gjestfrihet, og tilbyr en uforglemmelig opplevelse for både familier og par.

Aktiviteter og omgivelser

The Residence Mauritius ligger langs en kilometerlang strand med kritthvit sand, innrammet av det asurblå Indiske hav og tropiske hager - et ideelt sted for uforbeholden avslapning. Hvis du trenger en dukkert, kan du besøke hotellets svømmebasseng. 

Vil du slappe ekstra av, kan du ta turen til hotellets spa, The Sanctuary. Her kan du glemme verden utenfor mens du skjemmer deg bort med et bredt utvalg av massasjer og behandlinger.

Hotellet tilbyr også en rekke unike opplevelser for de som ønsker å utforske og engasjere seg mer aktivt. Blant annet kokkekurs der du kan fordype deg i lokale mattradisjoner, og utflukter til noen av Mauritius' mest fantastiske naturlandskaper. Oppdag steder som Sancho Island, Riviere des Galets Beach, Black River Gorges, Gris Gris og Vanilla Nature Park. Disse reisemålene byr på en fortryllende blanding av fjellterreng, fantastiske kystlinjer og frodige tropiske områder som vil gi deg uforglemmelige minner.

Restauranter og barer

Sett deg ned og nyt et mangfold av oppskrifter fra hele verden på The Residence Mauritius' restauranter, som byr på en symfoni av smaker og dufter. Oppdag denne vakre øya gjennom det mauritiske kjøkkenet, som kjennetegnes av en spennende blanding av indisk, kinesisk, europeisk og kreolsk innflytelse, tilberedt med lokale råvarer og krydret med en rekke eksotiske krydder.

Du kan spise frokost og middag i The Dining Room, som serverer både vestlige og lokale spesialiteter. The Plantation House ligger ved stranden og serverer fersk fisk og kreolske retter, noe som har gjort denne restauranten til et av øyas favorittsteder. I "The Bar" kan du ta en drink og se på underholdning. Her kan du nyte lokal rom, øl og cocktails. 

På Verandah kan du spise en lett og avslappet lunsj i skyggen av en parasoll ved bassenget. Lunsjmenyen består av et utvalg av deilige retter som serveres rundt bassenget med utsikt over havet, blant annet et utvalg av ristede smørbrød, ovnsbakt pizza, salater og hjemmelaget iskrem.

Overnatting

Feriestedets 135 rom og 28 suiter er innredet med en inspirerende blanding av enkelhet og eleganse. Rommene har king-size-seng eller to enkeltsenger, skrivebord, sittegruppe og stort bad med separat badekar og dusj.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer