Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

The Westin Turtle Bay Resort & Spa (Nordvestkysten)

Opplev den ultimate luksusen på The Westin Turtle Bay Resort & Spa på Mauritius. Her finner du spa, tennisbaner, familievennlige aktiviteter og eksepsjonelle spisesteder. Slapp av ved de flotte bassengene, utforsk det fargerike livet i havet og skap uforglemmelige minner på dette idylliske feriemåle

The Westin Turtle Bay Resort & Spa (Nordvestkysten)

Mauritius

Oppdag sjarmen til The Westin Turtle Bay Resort and Spa, som ligger vakkert til på den fantastiske nordvestkysten av Mauritius. Dette feriestedet er et ypperlig reisemål for dem som ønsker seg en romantisk ferie, et eventyrlig opphold eller en uforglemmelig familieferie. Omgitt av asurblått hav og frodige grøntområder kombinerer feriestedet naturens underverk med sofistikert luksus.

Aktiviteter og omgivelser

Westin Turtle Bay Resort and Spa er en lekeplass av muligheter. Opplev roen i Heavenly Spa by Westin med alt fra beroligende massasjer til luksuriøse kroppsbehandlinger. Tenniselskere vil sette pris på resortets to tennisbaner.

For de yngste gjestene tilbyr Westin Family en rekke morsomme aktiviteter i den frodige tropiske hagen, blant annet tradisjonell historiefortelling og turer i naturen.

Vannsportsenteret frister med en rekke aktiviteter som kajakkpadling, båtturer med glassbunn, brettseiling og snorkling, og dykkere kan utforske det krystallklare vannet og de fargerike korallrevene. Det imponerende svømmebassenget er åpent fra kl. 8.00 til 18.00 hver dag, og det finnes et eget barnebasseng for de minste.

Restauranter og barer

Maten på The Westin Turtle Bay Resort & Spa er i en klasse for seg. Feriestedet tilbyr en rekke restauranter hvor du kan nyte alt fra mauritisk fusion til moderne indisk mat, asiatiske delikatesser og innovative retter. På Beach Grill kan du spise uformelle lunsjer med utsikt over det turkise havet, og om kvelden kan du grille under stjernehimmelen med lyktelys. Seasonal Tastes byr på overraskelser hver kveld med temabuffé, mens Kangan serverer indiskinspirerte retter i avslappede og romantiske omgivelser ved bassenget. Retreat Bar og Mystique er perfekte steder å slappe av med en av signaturcocktailene eller nyte lette måltider og panasiatiske retter.

Overnattingssteder

Innkvarteringen på The Westin Turtle Bay Resort and Spa er preget av luksus og komfort. Standardrommene er velutstyrte med king-size-seng, TV, telefon, te- og kaffekoker, minibar, Wi-Fi og bad med badekar og dusjkabinett.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer