>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Amani Tiwi Beach Resort

Amani Tiwi Beach Resort er et unikt paradis med frodig hage, privat sandstrand og en fantastisk utsikt utover det Indiske Ocean. Her kan du nyte den flotte soloppgangen, ta en svømmetur i det imponerende bassenget, suge til deg den eksotiske stemningen og slappe av på den nydelige, hvite sandstranden.

Det er god mulighet for å slappe av og komme helt ned i gir i disse vakre omgivelsene. Hvis du syns at det skal skje litt mer, så arrangerer resortet aktiviteter i løpet av dagen og ved den private stranden er det mulighet for eksempelvis volleyball, snorkling, dykking, windsurfing og dyphavsfiskeri.

Trenger du til en pause fra solen, har resortet både treningsfasiliteter. ping-pong og en rekke mindre butikker med blant annet lokalt håndverk, smykker og souvenirs. Hvis du vil skjemme bort deg selv litt, kan du også besøke frisøren eller skjønnhetssalongen på hotellet.

Med fire barer og fem restauranter er det god mulighet for å få god mat og drikke. Her finner du helt sikkert noe du liker, for det er alt fra pizza og sjømat til små snacks og lokale spesialiteter på menyen.

For barna tilbyer hotellet separat barnebasseng, barneklubb og særlig barnemeny.

De romslige rommene er alle pent innrettet med aircondition, TV, wi-fi, minikjøleskap, te-/kaffefasiliteter, hårføner, myggnett og balkong. Noen av rommene har dessuten utsikt til det fine basseng-området.

All inclusive, pr. nat pr. person
220 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.