Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Amani Tiwi Beach Resort

Nyt soloppgangen over det vakre Indiske Ocean, ta en svømmetur i det imponerende svømmebassenget, innhalér den eksotiske stemningen og slapp av på den fantastiske hvite sandstranden!

Amani Tiwi Beach Resort er et unikt paradis med en frodig hage, privat sandstrand og en betagende utsikt over Det Indiske Ocean. 

Resortet arrangerer ulike aktiviteter i løpet av dagen, og ved den private stranden er det mulig f.eks. å spille volleyball, snorkle, dykke, windsurfe og prøve dyphavsfisking. 

Det er også treningsfasiliteter, bordtennis og flere mindre butikker med bl.a. lokalt håndverk, smykker og souvenirer. Du kan også ta en tur til frisøren eller prøve skjønnhetssalongen. 

Med fire barer og fem restauranter er det rik mulighet for å få noe lekkert å spise og drikke også. Prøv en sprø stenovnspizza eller eksotiske Swahili-retter ved stranden. Spis utsøkt sjømat med utsikt over Det Indiske Ocean, nyt en lett snack i Kahawa Corner eller prøv buffetrestauranten og smak på litt av hvert. 

For barn tilbyr hotellet separat barnebasseng, barneklubb og særlig barnemeny. 

Rommene er alle pent innrettet og har aircondition, tv, wifi, minikjøleskap, te- og kaffefasiliteter, hårtørker, myggnett og balkong. Noen av rommene har også utsikt til det innbydende bassengområdet.

All inclusive, pr. nat pr. person
220 NOK
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.