Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i Mombasa

Dette vakre hotellet ligger i en tropisk hage på sørkysten av den berømte Diani Beach. Herfra er det ca. 40 km til Mombasa By.
 
Hotellet er nyrenovert i 2016 og har en lekker, afrikansk innretning og atmosfære.
 
Det er basseng og barnebasseng på hotellet og det er ikke langt til stranden. Det er altså god mulighet for å dyrke forskjellige vannaktiviteter i området rett uten for hotellet, blant annet windsurfing.
 
Hotellet har flere restauranter og barer, som du kan velge imellom og hvis du trenger litt underholdning, kan du forsøke deg med tennis, ping-pong, dart, biljard og golf (uten for hotellets område). For de yngste gjestene er det barneklubb.
 
På hotellet er det 92 flotte rom, som alle ligger i to-etasjers bungalows med fire rom pr hytte. Hvert rom har eget toalett/bad, aircondition, myggnett, TV, lite kjøleskap, mulighet for å lage kaffe/te og balkong eller terrasse. Det er også safebox og wifi på alle rommene.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Prisvinnende resort, som ligger på vidunderlige Diani Beach sør for Mombasa, med direkte adgang til den palmekledde sandstranden og det turkisblå Indiske Ocean.
 
Hotellet har fler barer og restauranter, så du kan skjemme bort smaksløkene med god mat og lekre drinks. Hotellet går veldig opp i bærekraft og er i øvrig kjent for sin flotte frokostbuffet.
 
Hotellet har et lekkert basseng-område og spaavdeling, der du kan skjemme bort kropp og sjel. Her kan du dyrke yoga og fitness, få massasje eller ta en tur i badstue. Spa-området er kun for voksne over 16 år.
 
Dessuten har du som gjest på hotellet adgang til fler vannsportaktiviteter som snorkling, dykking og dyphavsfiskeri og ikke langt fra hotellet finner du en av Kenyas flotteste golfbaner.
 
Det er 178 rom på hotellet og de har alle eget bad/toalett med rainshower, privat balkong eller terrasse, TV, skrivebord, wifi, kaffe- og tefasiliteter, roomservice, safebox og minibar.
Les mer

Få kilometer nord for Mombasa ligger Travellers Beach Resort med utsikt utover det Indiske Ocean.

Nyt det tropiske klimaet i dette vakre, frodige området med hvislende kokospalmer og vakre blomster omkring hotellet.

Skjem bort kroppen din med avslapping i hotellets spa eller få opp pulsen på tennisbanen. Du kan også dyrke forskjellige aktiviteter i og under vannet, for eksempel kajakk, snorkling eller jet-ski. Det er også mulig å ta turer ut av huset, eksempelvis til Marine Park. Hvis du har lyst til å utforske området på to hjul, kan du leie en sykkel.

Hvis du derimot bare ønsker å nyte oppholdet og slappe helt av, kan du gjøre det på stranden eller i basseng-området, der det også er pool-bar.

På hotellet finner du dessuten fler barer og restauranter, så det er noe for enhver smak.

Rommene er elegant innrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, det er aircondition, wifi, TV, balkong eller terrasse, eget bad/toalett og kaffe-/tefasiliteter.

Les mer
Southern Palms Resort & Spa er et deilig hotell, som ligger helt ned til stranden på Diani Beach.
 
Her er det absolutt mulighet for å slappe helt av - enten under en palme på stranden med det kritthvite sandet og turkisblå vannet eller i en av de to bassenger i basseng-området på hotellet.
 
På hotellet er det fler barer og restauranter, så det er fler muligheter for å få stilt både sult og tørst. Når du er mett, kan du velge å benytte deg av en av de mange aktiviteter, som hotellet tilbyr: fitnessrom, tennis, diverse vannsportaktiviteter, dykking eller dyphavsfiskeri. For de små gjester er det barneklubb, som hver dag arrangerer morsomme aktiviteter, som barna kan være med på.
 
Det er 298 rom på hotellet og de er alle smakfult innrettet og har eget bad/toalett. Det er dessuten aircondition, privat balkong eller terrasse, safebox, wifi, TV og kjøleskap. Derutover tilbyr hotellet laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer

Amani Tiwi Beach Resort er et unikt paradis med frodig hage, privat sandstrand og en fantastisk utsikt utover det Indiske Ocean. Her kan du nyte den flotte soloppgangen, ta en svømmetur i det imponerende bassenget, suge til deg den eksotiske stemningen og slappe av på den nydelige, hvite sandstranden.

Det er god mulighet for å slappe av og komme helt ned i gir i disse vakre omgivelsene. Hvis du syns at det skal skje litt mer, så arrangerer resortet aktiviteter i løpet av dagen og ved den private stranden er det mulighet for eksempelvis volleyball, snorkling, dykking, windsurfing og dyphavsfiskeri.

Trenger du til en pause fra solen, har resortet både treningsfasiliteter. ping-pong og en rekke mindre butikker med blant annet lokalt håndverk, smykker og souvenirs. Hvis du vil skjemme bort deg selv litt, kan du også besøke frisøren eller skjønnhetssalongen på hotellet.

Med fire barer og fem restauranter er det god mulighet for å få god mat og drikke. Her finner du helt sikkert noe du liker, for det er alt fra pizza og sjømat til små snacks og lokale spesialiteter på menyen.

For barna tilbyer hotellet separat barnebasseng, barneklubb og særlig barnemeny.

De romslige rommene er alle pent innrettet med aircondition, TV, wi-fi, minikjøleskap, te-/kaffefasiliteter, hårføner, myggnett og balkong. Noen av rommene har dessuten utsikt til det fine basseng-området.

Les mer