Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Leopard Beach Resort & Spa

Skjem bort deg selv med en luksuriøs badeferie på Leopard Beach Resort & Spa ved fantastiske Diani Beach sør for Mombasa. Få et tilbud innenfor 24 timer her!

Leopard Beach Resort & Spa

Mombasa

Prisvinnende resort, som ligger på vidunderlige Diani Beach sør for Mombasa, med direkte adgang til den palmekledde sandstranden og det turkisblå Indiske Ocean.

Hotellet har fler barer og restauranter, så du kan skjemme bort smaksløkene med god mat og lekre drinks. Hotellet går veldig opp i bærekraft og er i øvrig kjent for sin flotte frokostbuffet.

Hotellet har et lekkert basseng-område og spaavdeling, der du kan skjemme bort kropp og sjel. Her kan du dyrke yoga og fitness, få massasje eller ta en tur i badstue. Spa-området er kun for voksne over 16 år.

Dessuten har du som gjest på hotellet adgang til fler vannsportaktiviteter som snorkling, dykking og dyphavsfiskeri og ikke langt fra hotellet finner du en av Kenyas flotteste golfbaner.

Det er 178 rom på hotellet og de har alle eget bad/toalett med rainshower, privat balkong eller terrasse, TV, skrivebord, wifi, kaffe- og tefasiliteter, roomservice, safebox og minibar.

Fakta om Mombasa
  • Kenya, Nairobi
  • Engelsk og Swahili
  • Kenya Shilling (KES)
  • 915.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer