Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Southern Palms Beach Resort & Spa

Reis til Mombasa og bo på Southern Palms Beach Resort & Spa- Et deilig hotell i Mombasa beliggende ved de kritthvite sandstrendene ved Diani Beach.

Southern Palms Beach Resort & Spa

Mombasa

Southern Palms Resort & Spa er et deilig hotell, som ligger helt ned til stranden på Diani Beach.

Her er det absolutt mulighet for å slappe helt av - enten under en palme på stranden med det kritthvite sandet og turkisblå vannet eller i en av de to bassenger i basseng-området på hotellet.

På hotellet er det fler barer og restauranter, så det er fler muligheter for å få stilt både sult og tørst. Når du er mett, kan du velge å benytte deg av en av de mange aktiviteter, som hotellet tilbyr: fitnessrom, tennis, diverse vannsportaktiviteter, dykking eller dyphavsfiskeri. For de små gjester er det barneklubb, som hver dag arrangerer morsomme aktiviteter, som barna kan være med på.

Det er 298 rom på hotellet og de er alle smakfult innrettet og har eget bad/toalett. Det er dessuten aircondition, privat balkong eller terrasse, safebox, wifi, TV og kjøleskap. Derutover tilbyr hotellet laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

 

Fakta om Mombasa
  • Kenya, Nairobi
  • Engelsk og Swahili
  • Kenya Shilling (KES)
  • 915.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer