>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Machu Picchu sett fra toppen

Aranwa Pueblito Encantado del Colca

Hotel Aranwa Pueblito Encantado del Colca ligger vakkert plassert i Coporaque-distriktet ved elven Colca, omgitt av Andes-fjellene og den vakre naturen. Men det er ikke bare det ytre, som er helt unikt og vakkert. Inne på hotellet sitt område finner du nemlig to naturlige vannfall, en gammel vannmølle, flyvende kolibrier og kondorer og hager, der det blir dyrket grønnsaker og planter, som brukes i matlagingen i hotellets restaurant.

Området, som hotellet ligger i, ligger bare ca. ti minutters kjøretur fra byen Chivay og er på mange måter helt unikt og legendarisk. Historien omkring området er fylt med mystikk, religion og tradisjoner, som veldig få kjenner - og derfor er det en helt spesiell atmosfære og stemning. Her kan du virkelig merke og oppleve de andiske og koloniale tradisjoner og kulturen.

Hotellets restaurant byr på lekker frokostbuffet og resten av dagen kan du her få servert lekre, lokale retter. I hotellets bar kan du nyte den vakre utsikten over fjellene og elven med en drink i hånden.

Under oppholdet er det god mulighet for å bli underholdt. Du kan bade i det utendørs bassenget på hotellet, spille brettspill, låne en god bok i biblioteket eller besøke spa-avdelingen. De termiske badene ligger bare 50 m fra hotellet og hvis du vil utforske området på to hjul, er det mulighet for å leie en sykkel. Dersom du trenger transport lenger vekk, hjelper hotellets personale gjerne med dette. De tilbyr også laundry service på hotellet, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

De 41 rommene på hotellet er alle lekkert innrettet og har dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad/toalett med badekar og hårføner, telefon, safebox, TV og wifi.