>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Machu Picchu sett fra toppen

Pacaya Samiria Amazon Lodge

Pacaya Samiria Amazon Lodge er en liten perle midt i jungelen i Amazonas. Hotellet ligger ved foten av Marañon-elven i Pacaya Samiria National Reserve, ca. 1 ½ time med båt fra Iquitos. Her bor du midt i Amazonas og kan se og oppleve livet i jungelen fra første parkett.

Stedet går i et med naturen og derfor er alle bygningene laget i naturlige materialer og har tak av palmetres-blader, så stedet nesten er kamuflert. Hotellet går veldig opp i bærekraft og økoturisme.

Det er restaurant på stedet, der du kan nyte noe god mat og i loungeområdet kan du få servert en lekker, smakfull drink fra baren, mens du nyter utsikten over den frodige naturen, som du befinner deg midt i.

Hotellet har 10 bungalows med rom. Alle rommene har en koselig, rustikk innretning, som kombinerer det naturlige med litt peruviansk kultur. På alle rommene er det eget bad/toalett, myggnet og egen terrasse med hengekøye, der du kan ligge og skikkelig slappe av etter en opplevelsesrik dag i jungelen.