>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Anda Lanta Resort

Velkommen til paradis! Anda Lanta Resort er et koselig og sjarmerende hotell som ligger i en liten, idyllisk bukt i den sørlige delen av Koh Lanta. Her får du en avslappet atmosfære, fantastisk service og en fantastisk beliggenhet rett på den fine sandstranden i Klong Jark.

På Anda Lanta Resort er det rikelig med muligheter til å sette seg i utstyr med lange, late dager på stranden eller ved det deilige bassengområdet med barnebasseng, solsenger og parasoller. Du kan også unne deg en avslappende massasje på kanten av stranden til lyden av havets milde bølger.

Vil du oppleve enda mer, ligger hotellet bare noen få kilometer fra Koh Lanta National Marine Park, hvor du kan oppleve eksotiske dyr og planter. I tillegg tilbyr hotellet ulike utflukter som elefantvandring samt dykke- og snorkleturer, hvor du kan oppleve nærliggende paradisøyer, spennende undervannsgrotter og fargerike korallrev. Du kan også leie en motorsykkel eller en kajakk og utforske området på egenhånd.

Tilbake på hotellet kan du nyte en deilig lunsj eller middag i hotellets restaurant, som ligger rett på stranden med en fantastisk utsikt over havet. Hvis du vil prøve noe annerledes, er det noen spisesteder langs stranden og i den nærliggende landsbyen, hvor du også kan kjøpe lokalt håndverk og suvenirer.

På Anda Lanta Resort bor du i lyse og moderne rom med dobbeltseng eller enkeltseng, liten sofa, bad med hårføner og privat balkong med utsikt over den frodige hagen med høye palmer, tropiske planter og fargerike blomster. Rommene har også klimaanlegg, kjøleskap, TV og Wi-Fi og mulighet for ekstrasenger for barna. Det er mulig å oppgradere til havutsikt.