>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Beyond Resort Kata

Beyond Resort Kata er et veldig hyggelig hotell med en unik beliggenhet direkte på den fantastiske Kata-stranden.

Fin gyllen sand og krystallklart vann strekker seg så langt øyet kan se, og når du trenger en pause fra stranden, kan du slappe av ved det store, herlige svømmebassenget med mange solsenger, parasoller og en bassengbar som serverer snacks og forfriskende cocktailer. For de minste er det et barnebasseng og et lekerom.

De frodige tropiske hagene, det nydelige bassengområdet og den flotte beliggenheten rett ved sandstranden gir lange, late dager, men hotellet tilbyr også en rekke utflukter hvis du ønsker å oppdage mer av fantastiske Thailand.

Det er også et treningsstudio der du kan holde deg i form, og et spa-område der du kan unne deg en avslappende massasje eller spa-behandling.

Om kvelden kan du nyte den spektakulære solnedgangen over det klare blå havet med en fargerik cocktail i hånden før du drar ut i byen for å finne et sted å spise. Det er også flere restauranter på Beyond Resort Kata, som tilbyr ovnsbakte pizzaer, deilige thailandske og internasjonale retter og nyfanget sjømat, i tillegg til en overdådig frokostbuffé.

På Beyond Resort Kata bor du i pene og lyse rom med klimaanlegg, minibar, Wi-Fi, bad med dusj og balkong eller terrasse med utsikt over hagen. Det er mulig å oppgradere til havutsikt eller direkte tilgang til bassenget (for gjester over 12 år).