>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Phi Phi Holiday Resort

Velkommen til paradis! Phi Phi Holiday Resort er et virkelig vakkert hotell som ligger i rolige og idylliske omgivelser omgitt av fantastisk vakker natur på den nordlige delen av Phi Phi. Hotellet er det perfekte stedet for deg som drømmer om fred og ro, fantastiske sandstrender og mulighet til å snorkle direkte fra stranden.

Stranden ved Phi Phi Holiday Resort er som noe ut av et postkort med kritthvit sand, vaiende palmer og krystallklart vann. I tillegg har hotellet tre herlige bassengområder, hvor det deilige hovedbassenget har god plass til hele familien og et grunt område som er perfekt for barn.

Infinity Pool på Coral Wing er ideell for gjester som foretrekker fred og ro, mens Sunset Pool tilbyr en fantastisk panoramautsikt over havet. Alle bassengområdene har solsenger og parasoller, samt mulighet for å bestille kald drikke og småretter i løpet av dagen.

Hvis du vil utforske det fascinerende livet under havoverflaten, kan du snorkle direkte fra stranden, hvor det krystallklare vannet myldrer av fargerike koraller og tropiske fisker. Du kan også bestille en snorkletur eller øyhopping, hvor du kan oppleve uberørte sandstrender, idylliske bukter og skjulte laguner, som byr på fantastiske snorkleopplevelser. Dykkesenteret på Phi Phi Holiday Resort tilbyr også dykkerturer for erfarne dykkere samt dykkerkurs for nybegynnere.

Tilbake på hotellet kan du spille sandvolleyball eller strandfotball, delta i yoga eller få opp pulsen i treningsrommet. Du kan også ro en tur langs kysten i kajakk eller unne deg en avslappende massasje, og for barna er det barneklubb.

Når sulten melder seg, har du tre restauranter å velge mellom på Phi Phi Holiday Resort. Her serveres deilige thailandske og internasjonale retter samt nyfanget fisk og skalldyr, mens hotellets barer byr på kald øl og fargerike cocktailer.

På Phi Phi Holiday Resort bor du i en fin og lys bungalow innredet i moderne thailandsk stil. Bungalowen ligger i den frodige, grønne hagen med kort vei til stranden og er innredet med soverom, bad med dusj og en flott, stor balkong hvor du kan slappe av og nyte de vakre omgivelsene. Alle rom har TV, kjøleskap, wi-fi og safe.

Det er mulig å oppgradere til en bungalow, som ligger rett på den fantastiske sandstranden.