>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

U Inchantree Kanchanaburi

U Inchantree Kanchanaburi er et nydelig boutiquehotell med en formidabel beliggenhet rett ved elven Kwai noen hundre meter fra den verdensberømte broen. Herfra kan du enkelt utforske byen på egenhånd, eller du kan bestille en spennende utflukt med oss ​​eller direkte på hotellet.

Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av ved hotellets herlige svømmebasseng, som er omgitt av grønne trær med utsikt over elven. Du kan også få opp pulsen i hotellets treningsrom eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling i spaavdelingen.

Hotellet har også en nydelig restaurant som serverer deilig, nylaget thaimat og internasjonale retter med spektakulær utsikt over elven og de frodige omgivelsene.

På U Inchantree Kanchanaburi bor du i fine rom, som er innredet i en moderne, thailandsk stil med fin dekorasjon og varme farger. Rommene ligger i to-etasjes bygninger med en stor gårdsplass med gress og et stort tre i midten. Alle rommene har eget bad med regndusj, klimaanlegg, TV, minibar, safe og Wi-Fi, samt balkong med utsikt over den koselige gårdsplassen.