Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Afrikansk sjarm, kritthvite sandstrender og luksus er nøkkelordene på 4-stjernet Zanzibar Magic Boutique Hotel. Drøm deg bort og få et godt tilbud her.

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Zanzibar

Zanzibar Magic Boutique Hotel ligger på den vakre Matemwe Beach på nordøstkysten av Zanzibar.

Hotellet er designet etter tradisjonell afrikansk og Zanzibar-arktitektur og er bygget i naturlige materialer som stein, tre og palmeblader. Her får du med andre ord en fantastisk kombinasjon av autensitet og luksus - med det turkisblå vannet og den vakre sandstranden rett uten for vinduet.

Det er basseng på hotellet, som du selvsagt fritt kan benytte og i alle fellesområder er det wifi.

Hotellets restaurant ligger rett på den vakre sandstranden og kokken sørger for velsmakende retter, laget med ferske, lokale råvarer og lekre krydderier, som Zanzibar er så kjent for. I baren kan du få servert en lekker drink, en god kop kaffe eller en ferskpresset juice av nyplukket bær og frukter. Her er det noe for enhver smak. Fra restaurantens førstesal kan du nyte den fantastiske utsikten over stranden, det Indiske Ocean og Mnemba Island i horisonten.

Det er bare 19 rom på hotellet, men de har alle en fantastisk flott utsikt og egen veranda/balkong. Det er også eget baderom, dobbeltseng eller to enkeltsenger, myggnett, et lite skrivebord, safebox og aircondition. Møblene på rommene er, akkurat som bygningene, laget av tre, bananblader og andre naturmaterialer.

Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere rommet så du enten får mer plass eller en bungalow helt nede på stranden. Disse har lofts- og gulvvifte i stedet for aircondition.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer