Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Med en enestående beliggenhet rett ved den flotte sandstranden ved Matemwe på Zanzibars nordøstkyst er Zanzibar Magic Boutique Hotel en fantastisk base for en avslappende badeferie på denne vakre paradisøya.

Sammen med hotellets koselige basseng, innbyr den kritthvite, palmekledde stranden til total avslapping, og det tyrkisblå Indiske Oceanet gir god mulighet for å utforske det fasinerende og fargerike liv under havoverflaten.

Bygningene på det sjarmerende Zanzibar Magic Boutique Hotel er inspirert av tradisjonell afrikansk arkitektur og er bygget primært med naturlige, lokale byggematerialer som mninge-tre og tørkede palmeblader.

På hotellets restaurant, som ligger rett på den vakre sandstranden, sørger kokken for velsmakende retter laget med lokale råvarer og naturligvis de lekre krydderiene, som Zanzibar er så kjent for. I baren kan du skjemme bort deg selv med lekre fruktjuicer, kaffe, velsmakende viner, øl og fantastiske cocktails. På restaurantens førstesal blir du møtt av en avslappet stemning og en enestående utsikt til Mnemba Island og de vakre, hvite sandstrendene.

Alle rommene på Zanzibar Magic Boutique Hotel har egen treterrasse, behagelige dobbelt- eller enkeltsenger med myggnett, privat safe-box, wi-fi, et lite bord med stoler og pent og romsligt baderom med gratis toalettartikler på hvert rom.

Fordi hotellet ønsker å være eco-friendly og passe på miljøet, tilbyr de ikke aircondition. Sammen med gulv- og loftsvifter sørger den behagelige brise fra sjøen for at du kan bli kjølt ned og få en god natts søvn.

Drømmer du om en sjarmerende kombinasjon av luksus og autensitet, da er Zanzibar Magic Boutique Hotel det perfekte sted for deg!