Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i Zanzibar

Nungwi Beach Resort by Turaco inviterer deg til en eksklusiv opplevelse på den fantastiske nordkysten av Zanzibar. Dette firestjerners hotellet, tidligere kjent som DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar Nungwi, ligger rett ved Nungwi-stranden i den koselige fiskerlandsbyen Nungwi.
 
Feriestedets forfriskende basseng og tilhørende bassengbar er det perfekte stedet å slappe av og nyte solen. Enten du foretrekker en kjølig lokal øl eller en forfriskende drink, kan du nyte den med utsikt over det asurblå Indiske hav. Hotellet har også et moderne treningssenter for de som ønsker å opprettholde treningsrutinene sine.
 
I restauranten kan du nyte den fantastiske utsikten over det innbydende havet og den nydelige sandstranden mens du nyter et stort utvalg av deilige retter.
 
Rommene på Nungwi Beach Resort by Turaco er romslige og stilfullt innredet. Alle rommene er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, Wi-Fi og TV. Mot et pristillegg er det mulig å oppgradere rommet ditt til enten basseng- eller havutsikt.
 
Vær oppmerksom på at oppgraderingsprisen er en ekstra kostnad, og at prisene kan være betydelig høyere i høysesongen.
Les mer
Zanzibar Queen Hotel er en perle som ligger på østkysten av Zanzibar, rett ved Matemwe Beach. 
 
På hotellet kan du nyte den afrikanske solen ved bassenget, unne deg en avslappende massasje i spaavdelingen eller delta på yogakurs. I kort gangavstand fra hotellet finner du også et dykkesenter hvor du kan leie utstyr til eventyr i det asurblå havet.
 
Hotellet tilbyr også en rekke utfluktsmuligheter. Ta en tur til Stone Town, der du kan rusle gjennom den vakre brosteinsbyen, kanskje ta turen innom Freddie Mercurys fødested eller besøke det lokale markedet. Du kan også nyte synet av de mange vakre og fargerike dørene som byen er kjent for. Hvis du vil smake på de lokale krydderne, kan du ta en Spice Tour og lære om hvor kanel og pepper kommer fra og hvordan de ser ut før de plukkes.
 
Du bor i et rom som er innredet i autentisk og sjarmerende afrikansk stil. Rommene har dobbeltseng eller enkeltsenger og moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, safe, minibar og Wi-Fi, samt balkong eller terrasse hvor du kan nyte morgenkaffen.
 
Når sulten melder seg, kan du se frem til å spise i hotellets restaurant, der du kan nyte lokale og internasjonale retter tilberedt med lokale råvarer. 
 
Mot et pristillegg kan du oppgradere rommet ditt for å få mer plass eller utsikt over Det Indiske Hav.
Les mer

Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas ligger i Matemwe på Zanzibars østkyst med direkte tilgang til Matemwe Beach. Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, blant annet svømming i bassenget, dykking, snorkling og strandaktiviteter som drageflyging og fotball med landsbyboerne. Du kan slappe av på stranden eller i hotellets spa.

For naturelskere er en tur til Jozani-skogen et must, der du kan oppleve tropisk skog og mangroveskog med sjeldne dyr som Kirks røde colobusape og Sykes blåape. En kryddertur på en privat plantasje gir innblikk i dyrking av krydder og frukt i det tropiske klimaet.

Stone Town, Zanzibars hovedstad, kan utforskes sammen med en guide som viser deg rundt i de trange gatene, besøker historiske steder som House of Wonders og det gamle arabiske fortet, og smaker på lokal mat på Forodhani-markedet. For å få en dypere forståelse av swahilikulturen kan du besøke en landsby og oppleve det lokale livet, inkludert fiskemarkeder, skoler og klinikker. På Prison Island, bare 6 km fra Stone Town, kan du se og mate skilpadder og utforske skogen med fugler, påfugler, flaggermus og sommerfugler. 

Tilbake på hotellet sover du i et rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet har også safe og klimaanlegg.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer
Zuri Zanzibar byder dig velkommen til en fantastisk ferie på den magiske nordkyst af Zanzibar. Dette femstjerners feriestedet ligger bare noen få skritt fra den fantastiske kritthvite sandstranden Kendwa Beach.
 
Er du klar for ren avslapning? På hotellet kan du ta en forfriskende dukkert i hotellets evighetsbasseng eller nyte en velsmakende drink fra bassengbarens utvalg mens du ser ut over det krystallklare Indiske hav. Du kan også dra til stranden for å sole deg eller ta en forfriskende dukkert i det asurblå havet. Havet er også et perfekt sted for dykking og snorkling.
 
Hotellets restaurant skjemmer bort smaksløkene dine med et bredt utvalg av kulinariske herligheter mens du nyter den fantastiske utsikten.
 
På Zuri Zanzibar bor du i bungalower med enten dobbeltseng eller enkeltseng og fasiliteter som klimaanlegg, Wi-Fi og terrasse hvor du kan nyte utsikten over den frodige hagen.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Velkommen til TOA Hotel and Spa! Dette femstjerners hotellet ligger bare noen få skritt fra den fantastiske sandstranden Pongwe Beach på østsiden av Zanzibar.
 
Her kan du nyte solens varme stråler på den vakre stranden eller unne deg en avslappende massasje, en forfriskende kroppsskrubb eller en ansiktsbehandling i vårt luksuriøse spa. Du kan også ta en forfriskende dukkert i hotellets svømmebasseng. De aktive gjestene kan trene på treningssenteret, men du kan også bestille en spennende utflukt direkte fra hotellet, der du kan utforske aktiviteter som snorkling, dykking, Stone Town eller Prison Island.
 
Når sulten melder seg, kan du ta turen til restauranten, der du kan begi deg ut på en kulinarisk reise med deilige internasjonale og lokale retter som vil glede smaksløkene dine.
 
Rommene er innredet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, og er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, TV og Wi-Fi. Alle rommene har også balkong eller terrasse hvor du kan nyte morgenkaffen med utsikt over omgivelsene.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Velkommen til My Blue Hotel, en sjarmerende perle på den fantastiske nordkysten av Zanzibar, i det livlige Nungwi-området. Hotellet ligger bare noen skritt fra en av de vakre strendene langs Zanzibars nordkyst, som er kjent for sin hvite sand, krystallklare vann og livlige atmosfære.
 
Her kan du ta en forfriskende dukkert i et av hotellets to bassenger eller trene i det moderne treningssenteret. For de som ønsker å slappe helt av, er hotellets spa det perfekte tilfluktsstedet, der du kan nyte en deilig massasje og velgjørende behandlinger.
 
Rommene på My Blue Hotel er designet for å skape en avslappende opplevelse, og er innredet med king-size dobbeltseng og bekvemmeligheter som klimaanlegg, TV, minibar og safe.
 
Når sulten melder seg, kan du ta turen til en av hotellets tre restauranter, som byr på kulinariske herligheter med et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter. Du kan også slå deg ned i en av hotellets to barer og nyte forfriskende drinker eller velsmakende cocktailer.
 
Er du klar til å skape minnerike øyeblikk og oppleve en uforglemmelig ferie på My Blue Hotel?
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
The Z Hotel ligger rett ved stranden på Zanzibars nordkyst, og byr på kritthvit sand, turkisblått hav og en koselig atmosfære.
 
Den spektakulære beliggenheten langs kysten av Det indiske hav gir ikke bare fantastisk utsikt, men også direkte tilgang til den fantastiske, hvite sandstranden. I hotellets svømmebasseng kan du nyte solen eller ta en forfriskende dukkert. For de som foretrekker en aktiv ferie, finnes det muligheter for dykkerkurs, snorkling og fiske.
 
På The Z Hotel bor du i moderne rom med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV og gratis Wi-Fi.
 
Hotellets restaurant frister smaksløkene med deilige retter basert på lokale råvarer, og du kan nyte måltidene med panoramautsikt over Det Indiske Hav. 
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer
Velkommen til Zanzibar Magic Boutique Hotel - beliggende på den smukke Matemwe Beach på Zanzibars østkyst.
 
Bare noen få meter fra den fine sandstranden kan du oppleve et undervannsliv i verdensklasse, der både nybegynnere og mer erfarne dykkere kan utforske det fascinerende og fargerike livet under overflaten. I tillegg til vakre koraller og fargerike småfisk kan du være heldig å se klovnefisk, fredelige revhaier, rokker og skilpadder.
 
Utenfor østkysten av Zanzibar skaper vindene fra Det indiske hav ideelle forhold for kitesurfing. Her kan du lære eller forbedre dine kitesurfingferdigheter med hjelp av profesjonelle instruktører.
 
Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter for både store og små. Her kan du ta en dukkert i bassenget, slikke sol på solsengene eller rusle rundt i hagen. Trenger du ekstra avkobling, kan du få en massasje. Hotellet har også et barnebasseng der barna kan bade og plaske.
 
Drømmer du om mer eventyr? Da har du muligheten til å besøke Jozani-skogen. Denne nasjonalparken er hjemsted for Kirks røde colobusape, den blå Sykes-apen, kameleoner, antiloper og villsvin. I løpet av denne guidede turen vil du oppdage hemmelighetene til den lille tropiske skogen og den nærliggende mangroveskogen. Et must for naturelskere!
 
Du kan også dra på en "Spice Tour", der en guide viser deg rundt på en privat plantasje der du kan lære hvordan krydder og frukt vokser i det tropiske klimaet og hva de brukes til i medisin, kosmetikk og mat.
 
Hvis du heller vil utforske Zanzibars hovedstad Stone Town, får du en guide som hjelper deg med å navigere i de trange gatene. Du besøker også House of Wonders, som er sultanens palass, det gamle arabiske fortet, den beryktede slavehandleren Tipu-Tipas hus og Darahani-markedet. Til slutt kan du nyte deilig mat på Forodhani-markedet, der lokale kokker tilbereder overdådige retter. Denne turen er for deg som er interessert i å lære mer om swahilikulturen. 
 
Når sulten melder seg, kan du spise på hotellets restaurant med fantastisk utsikt over den hvite sandstranden. Her kan du nyte deilig mat og drikke. Restauranten bruker kun ferske, lokale råvarer, så du får også en kulturell matopplevelse.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer

Velkommen til det fantastiske 5-stjerners Madinat Al Bahr Business & Spa Hotel! Her finner du et romslig, velutstyrt hotell med ikoniske rom, spesialrestauranter, basseng, spa og treningssenter. Hotellet ligger rett ved stranden, der du kan slappe av og nyte det vakre asurblå havet, og bare 5 kilometer fra Stone Town.

I hotellets spa kan du slappe av med en massasje eller ansiktsbehandling. Hvis du ønsker å holde deg aktiv på ferien, kan du besøke hotellets treningssenter eller ta en dukkert i svømmebassenget.

Hvis du vil oppleve mer av Zanzibar, kan du ta en utflukt til hovedstaden Stone Town, der du kan utforske de trange gatene, beundre arkitekturen og smake på lokale delikatesser. Du kan også melde deg på en Spice Tour, der du blir vist rundt på en plantasje og lærer hvordan krydder og frukt vokser i det tropiske klimaet og hvordan de brukes i medisin, kosmetikk og mat. 

Madinat Al Bahr Zanzibar har flere spisesteder som serverer en rekke deilige retter. For en elegant matopplevelse kan du velge restauranten "Thai Tanic", som spesialiserer seg på thailandske retter. Restauranten "Burnt Amber" serverer både indiske og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Du kan også velge restauranten "Ocean Pearls", som serverer fersk fisk og annen deilig sjømat. Du kan også nyte en drink i hotellbaren, en kaffe i kafeteriaen eller italiensk mat i hotellets "Bikini Fast Food Court".

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer

Kena Beach Hotel er et 4-stjerners hotell på østkysten av Zanzibar. Hotellet ligger rett ved Matemwe Beach, en av verdens vakreste strender med mange muligheter for snorkling og dykking.

Hotellet har en TV-stue, en bar og en restaurant hvor du kan nyte deilig mat for å stille sulten. Hotellet har også et herlig svømmebasseng hvor du kan dykke. Hvis du vil utforske det vakre, asurblå havet utenfor østkysten av Zanzibar, tilbyr hotellet ulike dykkekurs i samarbeid med Scubafish Zanzibar, og du kan også leie dykke- og snorkelutstyr mot betaling hvis du vil ta en tur ut til de berømte revene.

Hvis du føler deg bortskjemt, kan du nyte en velgjørende massasje eller spabehandling i hotellets spa. Du kan også spille biljard, biljard eller andre spill i hotellets spillrom.

Alle rommene har king-size-seng, Wi-Fi og egen balkong eller terrasse hvor du kan nyte morgenkaffen. 

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer
Karafuu Beach Resort & Spa er et eksklusivt og innbydende feriested som ligger rett ved den fine sandstranden i Pingwe på østkysten av Zanzibar.
 
Feriestedet har tre flotte svømmebassenger som er gratis å bruke, eller du kan nyte solens varme stråler på en komfortabel solseng med utsikt over det fortryllende Indiske hav.
 
Feriestedet har også et spillrom, treningsrom, fotballbane, tennisbane og dykkesenter, noe som gir deg mange muligheter for underholdende aktiviteter. Karafuu Beach Resort & Spa skjemmer også bort gjestene med et overdådig spa-område der du kan slappe av og bli skjemt bort. En 200 meter lang sti fører fra feriestedet til et stort, naturlig svømmebasseng, et av de få stedene på Zanzibars østkyst der du kan bade ved lavvann.
 
Ferieanlegget har tre ulike restauranter, fire barer og en pizzeria som serverer et bredt utvalg av tradisjonelle swahili-retter og internasjonale retter.
 
Rommene på Karafuu Beach Resort & Spa er elegant innredet med klimaanlegg, TV, minibar, safe og Wi-Fi. Alle rommene har også en liten veranda eller terrasse, og sengene er beskyttet med myggnett.
 
For familier er det mulig å bestille et romslig familierom med plass til fire personer. De to ekstra sengene i familierommene er 182 cm lange. Gi oss beskjed hvis dere har behov for lengre senger, slik at vi kan bestille to separate rom i stedet. Det er også mulig å oppgradere til en juniorsuite med fantastisk havutsikt.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Les mer

Ocean Paradise Resort & Spa ligger i Pwani Mchangani rett ved Det indiske hav på østkysten av Zanzibar.

Ferieanlegget er spekket med morsomme aktiviteter for store og små. Ta en forfriskende dukkert i det store bassenget, som har et eget barnebasseng for de yngste gjestene. Hvis du foretrekker sjøen, tilbyr hotellet solsenger og parasoller på stranden. Aktiviteter som sandvolleyball, fotball, vannpolo, seilbåt- og katamaranutleie er tilgjengelig. Vi arrangerer også tradisjonelle afrikanske leker og kurs i å lage vesker og hatter av palmeblader. Hvis du vil skjemme deg litt ekstra bort, kan du bestille en spabehandling.

Du sover i koselige rom med tradisjonell afrikansk innredning som vender ut mot balkonger eller terrasser med utsikt over den frodige hagen. Rommene er også utstyrt med moderne bekvemmeligheter som Wi-Fi, minibar, TV og klimaanlegg.

Feriestedets restauranter frister smaksløkene dine med deilig lokal og internasjonal mat. Tørsten kan slukkes i tre ulike barer - du kan nyte en forfriskning i swim-up-baren, slå deg ned i bassengbaren eller slappe av i salongen. 

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer

Tembo House Hotel ligger sentralt i Stone Town, slik at du enkelt kan utforske denne livlige og fargerike byen med sin unike historie. Det gamle og sjarmerende hotellet, som en gang var det amerikanske konsulatet, har gjennomgått en nennsom restaurering med respekt for historien. Hotellet er innredet med antikke møbler og kunst og ligger rett ved sandstranden Baharia Hindi.

Den autentiske atmosfæren går igjen på rommene, som er innredet med vakkert utskårne tremøbler i ekte swahili-stil. Alle rommene er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, TV og Wi-Fi.

Under oppholdet kan du utforske Stone Town til fots eller på sykkel, og se nærliggende attraksjoner som Old Fort og House of Wonders, som ligger bare noen minutter unna. Freddie Mercurys barndomshjem er også en attraksjon som tiltrekker seg mange turister, og er lett tilgjengelig.

Tembo House Hotel har et innbydende svømmebasseng som du kan benytte gratis, og i hotellets restaurant kan du nyte en kulinarisk reise med både lokale og internasjonale retter. Du kan også spasere til de koselige smågatene i Stone Town, der du kan besøke matmarkedet eller shoppe suvenirer. 

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer

Charming Sandies Baobab Beach Zanzibar ligger i Nungwi på nordkysten av Zanzibar. Ferieanlegget har direkte tilgang til den private stranden fra restauranten, bassenget og bassengbaren, som alle vender ut mot det vakre, turkise vannet og gir en perfekt utsikt.

Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter som du kan benytte deg av på strandferien. Du kan for eksempel ta en dukkert i bassenget eller nyte en drink i hotellets bassengbar. 

Hvis du vil oppleve mer av Zanzibar, kan du ta en utflukt til hovedstaden Stone Town, der du kan utforske de trange gatene, se arkitekturen og smake på lokale delikatesser. Du kan også melde deg på en Spice Tour, der du blir vist rundt på en plantasje og lærer hvordan krydder og frukt vokser i det tropiske klimaet og hvordan de brukes i medisin, kosmetikk og mat. 

Hvis du er mer til vannaktiviteter, kan du ta en snorkel- eller dykketur til Mnemba Marine Park, der du kan se massevis av fargerike fisker i det klare vannet. Hvis det ikke er nok for deg, kan du også velge å dra på storviltfiske. Her seiler du rundt på havet og fanger stor fisk. 

På hotellet bor du i et rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og fasiliteter som klimaanlegg, safe og eget bad.

Når sulten melder seg, kan du besøke hotellets restaurant, som serverer deilig frokost, lunsj og middag. I tillegg er en afrikansk middag inkludert hver uke. Hvis du trenger en matbit i løpet av dagen, kan du nyte et utvalg av snacks og drikke i hotellets bassengbar.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer

Royal Zanzibar Beach Resort ligger rett ved feriestedets private strandområde, like utenfor byen Nungwi på nordkysten av Zanzibar. Feriestedet ligger i frodige, grønne omgivelser rett ved den vakre, hvite sandstranden, kjent som en av Afrikas beste strender, og er ideelt for deg som drømmer om en luksuriøs strandferie i idylliske omgivelser.

Omgivelsene på Royal Zanzibar Beach Resort innbyr til avslapning og selvforkælelse. Se frem til late dager med avslapping på stranden og bading i det krystallklare havet, eller nyt det store, flotte bassengområdet med fire bassenger, solsenger og swim-up-bar.

Vil du være mer aktiv, kan du delta i aktiviteter som vannaerobic, vannpolo, strandvolleyball, bordtennis og yoga, og du kan også prøve dykking. Hotellet har også et utendørs treningsstudio og kveldsunderholdning flere ganger i uken. På Royal Zanzibar Beach Resort kan du også unne deg en avslappende massasje eller behandling på hotellets spa-senter.

Hvis du drømmer om å oppleve enda mer av fantastiske Zanzibar, kan resortet hjelpe deg med å organisere spennende utflukter. Du kan for eksempel dra på dhow-cruise i solnedgangen, se på delfiner eller ta en dagstur til hovedbyen Stone Town eller en lokal landsby der du kan få et innblikk i lokalbefolkningens liv. Du kan også besøke Prison Island, en liten øy utenfor kysten av Zanzibar, der du kan lære om slaveriets historie og se kjempeskilpadder og andre eksotiske dyr.

Du bor i pene rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og bekvemmeligheter som safe, TV og minikjøleskap.

Royal Zanzibar Beach Resort har to restauranter. Bufférestauranten serverer et bredt utvalg av internasjonale retter, fra pasta og pizza til asiatisk mat og nyfanget fisk, mens à la carte-restauranten byr på smakfulle retter til frokost, lunsj og middag med fantastisk utsikt over havet. En gang i uken arrangeres det en koselig temakveld med deilig lokal mat og levende musikk, og hotellet har også tre barer der du kan nyte en kald øl eller en fargerik cocktail.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer

The Sands Beach Resort ligger rett ved den hvite, finkornede sandstranden i Dongwe på østkysten av Zanzibar. Det flotte boutique-feriestedet består av 20 bungalower og villaer som danner den perfekte rammen for en luksuriøs strandferie.

Den pittoreske, private sandstranden med hvit sand, svaiende palmer og asurblått vann er utvilsomt hovedattraksjonen på The Sands Beach Resort. Her er det rikelig med muligheter til å slappe av på en solseng eller ta en dukkert i havet, og hvis du er ute etter litt mer action, er området med sitt krystallklare vann og fargerike undervannsliv også ideelt for snorkling og dykking. Bare et steinkast fra hotellet ligger Blue Lagoon, et av Zanzibars beste steder for snorkling.

Sentralt på feriestedet finner du et vakkert 30 meter langt basseng hvor du kan ta deg en dukkert, samt et mindre barnebasseng for hotellets yngste gjester. Rundt bassenget er det solsenger og parasoller til fri benyttelse.

Hvis du vil oppleve mer av den tropiske paradisøya, kan du også ta utflukter til den historiske hovedstaden Stone Town, nasjonalparken Jozani Forest med sine røde colobusaper eller Prison Island, der du kan møte kjempeskilpadder og få et innblikk i slaveriets historie.

Du bor i koselige og romslige rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og bekvemmeligheter som klimaanlegg, safe og kjøleskap.

Når sulten melder seg, kan du gå til hotellets koselige restaurant, som byr på en herlig blanding av smaker fra både det internasjonale og det tradisjonelle swahili-kjøkkenet. Alle rettene tilberedes med deilige lokale råvarer og serveres i vakre omgivelser. Hotellet har også en strandbar som ligger rett ved stranden med utsikt over det vakre Indiske hav. Her serveres alt fra eksotiske cocktailer og ferskpresset juice til smakfull kaffe.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer