Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i Zanzibar

Dongwe Ocean View ligger på sørøstkysten av Zanzibar, som ansees for å være det flotteste stedet på hele øya. Her finner du hvite sandstrender med palmetrær og du har naturligvis fantastisk utsikt til det knallblå Indiske Ocean.

Fra hotellet er det ca. 65 km til Stone Town og ca. en times kjøretur til flyplassen.

På hotellet er det basseng og et basseng-område, der du skikkelig kan slappe av og nyte solens stråler. Du kan bli skjemt bort i spa-avdelingen og hvis du vil at det skal skje litt mer, er det mange forskjellige aktiviteter på og i vannet.

Dagens måltider inntas i restauranten, som har utsikt over det Indiske Ocean. Restauranten byr på lekker buffet og det er også mulighet for a la carte-meny med delikate retter fra hele verden.

Hotellet har 16 rom, som alle har eget bad/toalett og TV og er komfortabelt og moderne innrettet.

Les mer

Nungwi Beach Resort by Turaco – tidligere DoubleTree Resort by Hilton Nungwi – er et lekkert firestjernet hotell, som ligger i Nungwi på nordsiden av Zanzibar.

Hotellet har et lekkert basseng med poolbar, der du kan nyte en forfriskende drink eller en kald, lokal øl. Det er også fitness-senter, hvis du trenger til å forbrenne litt kalorier. Noen kvelder er det kveldsunderholdning på hotellet.

I restauranten på hotellet kan du få stilt både den lille og den store sulten, mens du nyter den fantastiske utsikten ut over det vakre Indiske Oceanet og stranden med det silkemyke sandet.

Rommene på hotellet er romslige og veldig godt innrettet. På hvert rom er det aircondition, wifi, TV, et lite kjøleskap, strykejern og -brett, eget bad/toalett med hårføner, slåbrokk og kaffe-/tefasiliteter. Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet, så du får utsikt til enten bassenget eller havet. 

Det er også wifi i alle fellesområder. Tross sin plassering helt nede på stranden, er hotellet velegnet til rullestolsbrukere.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer

Zanzibar Queen Hotel ligger på Matemwe Beach, en av de vakreste strendene i verden - med et vakkert koralrev rett utenfor. Hotellet og området er derfor ideelt for deg, som liker å dykke eller snorkle. Hit kommer det dykkere fra hele verden for å oppleve det fargerike universet i og under vannet. Fra hotellet er det kort gåavstand til et dykkesenter, der du kan leie dykkeutstyr.

Hotellet er innbydende og har en deilig atmosfære med afrikansk-inspirert innretning. Her kan du skikkelig slappe av og bare nyte stemningen og den afrikanske solen. Du kan ta en svømemtur i det deilige bassenget, få en avslappende massasje i spaavdelingen eller delta i yoga-leksjoner, der du kan få pulsen helt ned.

Hvis du ønsker å dra på en utflukt eller å utforske øya på annet vis, er det fra hotellet flere muligheter. For eksempel kan du besøke Stone Town, som er hovedbyen på Zanzibar, og som har en fantastisk historie og sjarme eller du kan dra på spice tour og lære litt mer om de forskjellige krydderiene, som gror på øya.

Restauranten serverer noe for enhver smak og alle rettene er laget av ferske, lokale råvarer. Stedet har også gjort seg bemerket i forhold til sine lekre, ferskpressede juicer - naturligvis med bare de lekreste, nyplukket frukter og bær som ingredienser.

Rommene er veldig romslige og har, foruten deilig myke senger, wifi, aircondition, safebox, minibar og eget bad/toalett med dusj, hårføner og toalettartikler.

Det er mulig, mot ekstra betaling, å oppgradere rommet, så du enten får mer plass eller utsikt til det Indiske Ocean.

Les mer

Zoi Boutique Hotel er et lite, men koselig hotell, som ligger på Matemwe Beach på nordøstkysten av Zanzibar. Dette er en av de vakreste strendene i verden og her er det god mulighet for å snorkle og dykke. Bare et steinkast fra hotellet ligger et dykkesenter, der du kan leie det nødvendige utstyret. Det er også lagt opp til en rolig gåtur langs stranden i det silkemyke sandet.

Fra hotellet er det mulighet for flere utflukter og aktiviteter, for eksempel en tur til den sjarmerende hovedbyen, Stone Town, eller et besøk i Jozani Forest.

Hotellet har to bassenger og et deilig stort område med liggestoler og parasoller, så du kan ligge i skyggen og lese en god bok. I loungeområdet kan du nyte en forfriskende drink eller en kald, lokal øl, mens du ser ut over det turkisblå Indiske Ocean.

I restauranten serveres det lokale retter og lekker internasjonal mat, inspirert av swahili-kulturen. I baren er det et stort utvalg av vin, cocktails og annet.

Alle 16 rom på hotellet har queen size seng, safebox og myggnett. Det er selvsagt også eget bad/toaelett og egen veranda/balkong. Hotellet forsøker å være klimavennlig og derfor er det ikke aircondition på rommene. Det er i stedet flere vifter på rommet og alle rommene er designet på en slik måte at de blir naturlig nedkjølt av brisen fra sjøen - akkurat som man gjorde i de gamle sultanpalasser.

Les mer

Villa Kiva Resort ligger på Matemwe Beach, som er en av de vakreste strendene i verden. Her finner du kritthvite sandstrender, svaiende palmer og turkisblått vann - dette er det ideelle stedet for deg, som gjerne vil slappe helt av og bare nyte ferien.

Stedet er også opplagt for deg, som elsker å utforske og oppleve livet i og under vann. Du kan dra på kajakk- eller båttur eller du kan snorkle og dykke ned til de omkringliggende koralrevene, der du kan oppleve det fasinerende og fargerike universet, som gjemmer seg. Her kan du være heldig å få se skilpadder, klovnefisk og delfiner.

I spaavdelingen kan du bli skjemt bort med en gang lekker massasje eller behandling og du kan ta en svømmetur i en av de to bassengene på hotellet. Hvis du skal slappe av, kan du sette deg med en god bok i den vakre hagen eller sette deg i loungen med en drink.

Hotellet har 28 rom, som alle ligger i separate bungalows, spredd ut i området omkring den sentralt plasserte hovedbygning. I hovedbygnigen er det restaurant, som serverer frokostbuffet og velsmakende lokale, internasjonale og italienske retter. Alt er selvsagt tilberedt med ferske, lokale råvarer. I baren kan du få servert lekre drinks, cocktails og vin.

Alle rommene har aircondition, minikjøleskap, kaffe-/tefasiliteter, safebox og eget bad/toalett med dusj. Det er egen terrasse eller balkong med utsikt til hagen.

Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere rommet, så du enten får mer plass eller havutsikt.

Les mer

Diamonds Mapenzi Beach er et herlig og veldig  familievennlig all inclusive-resort som ligger rett ved den pittoreske Kiwenga Beach på Zanzibars østkyst.

Her finner du svaiende palmer, gyllen sand og turkisblått vann så langt øyet kan se, med mange muligheter til å bade, bygge sandslott og bare slappe av.

Feriestedet har også et vakkert bassengområde med et herlig svømmebasseng, solsenger og parasoller og en bassengbar som serverer kjølige drinker hele dagen.

Hvis du blir lei av å slappe av på stranden og ved bassenget, finnes det mange aktiviteter på Diamonds Mapenzi Beach. Du kan spille bordtennis, strandvolleyball eller strandfotball, delta i vannaerobic, få opp pulsen i treningsrommet eller padle kajakk.

Et bredt utvalg av vannsportsaktiviteter som stand-up-padling, vannski, wakeboarding, snorkling, fiske og dykkerkurs er tilgjengelig mot en ekstra avgift. Ferieanlegget har også et spaområde hvor du kan unne deg en avslappende massasje.

Oppholdet på Diamonds Mapenzi Beach er med alt inkludert, og alle hovedmåltidene serveres fra en overdådig buffé med lokale og internasjonale retter. Du kan også nyte en lett lunsj i strandrestauranten, som serverer nygrillede retter om kvelden (mot et pristillegg).

All-inclusive-programmet inkluderer også (lokale) drikkevarer, snacks, badehåndklær og utvalgte aktiviteter som vannaerobic, volleyball og bordtennis*.

På Diamonds Mapenzi Beach bor du i fine og romslige rom med plass til 1-2 ekstrasenger, avhengig av hvor mange som reiser. Alle rommene har klimaanlegg, safe, minibar og stort bad med dusj, samt en herlig terrasse hvor du kan nyte de vakre omgivelsene og varme kvelder. Det er mulig å oppgradere til en vakker strandvilla som ligger rett ved stranden.

*Hotellet kan endre all-inclusive-programmet uten forvarsel. Det aktuelle innholdet vil bli informert om ved ankomst.

Les mer

Karafuu Beach Resort & Spa er et virkelig vakkert og familievennlig feriested som ligger rett ved den finkornede sandstranden i Pingwe på østkysten av Zanzibar.

Hotellet har ikke mindre enn tre herlige svømmebassenger som du kan benytte fritt eller nyte solen på en solseng med utsikt over det vakre Indiske hav.

Hotellet har også spillrom, treningsrom, fotballbane, tennisbane og dykkesenter, så det er nok av muligheter for morsomme aktiviteter. På Karafuu Beach Resort & Spa finner du også et luksuriøst spaområde der du kan la deg skjemme bort.

Fra hotellet kan du gå langs en 200 meter lang sti til et stort, naturlig svømmebasseng. Dette er det eneste stedet på østkysten av Zanzibar der du kan bade ved lavvann.

Hotellet har fire ulike restauranter som serverer alt fra tradisjonelle swahili-retter til internasjonale retter. Du kan også nyte en forfriskende cocktail i en av de fem barene på stedet.

Rommene på Karafuu Beach Resort & Spa er vakkert innredet med eget bad/toalett, myggnett, telefon, klimaanlegg, TV, minibar, safe og Wi-Fi. Rommene har også en liten veranda eller terrasse.

For familier er det mulig å bestille et familierom med plass til fire personer. Det er også mulig å oppgradere til en juniorsuite med havutsikt.

Les mer

Ocean Paradise Resort & Spa ligger på nordøstkysten av Zanzibar, helt nede på stranden og med fantastisk utsikt over det Indiske Ocean. Dette er, som navnet antyder, klart et lite stykke av paradis.

Hotellet har en av de største bassenger på hele Zanzibar og dette kan du selvsagt fritt benytte. Trenger du til litt bortskjemmelse, kan du i spaavdelingen få en deilig behandling eller massasje og i fitnessrommet kan du bli svett på pannen.

På hotellet finner du fler restauranter og barer, så du kan få stilt både sult og tørst.

Alle 98 rom ligger i små afrikansk-inspirerte hytter, enten i bakkenivå med direkte adgang til stranden eller oppe i høyden med privat balkong/terrasse. Alle rommene har eget bad/toalett med dusj, minibar, hårføner, safebox, aircondition, myggnett, lite kjøleskap, telefon, TV, wifi (mot betaling) og kaffe-/tefasiliteter. Hvis det er behov for det, kan du under oppholdet ditt få vasket klær, for hotellet tilbyr laundry service.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Les mer

Langi Langi Beach Bungalows ligger i Nungwi på nordsiden av Zanzibar. Området omkring hotellet er kjent for blant annet dyphavsfiske, lekre, hvite sandstrender og produksjon av de lokale dhow-båtene.

Hotellet har et lekkert basseng og et deilig basseng-område, som du som gjest selvsagt fritt kan benytte. På hotellet er det også mulighet for å gå en tur under palmetrærne i den vakre, tropiske hagen, du kan få en avslappende massasje på massasjedekket eller ta en seiltur i kajakk på det flotte Indiske Ocean. Ikke langt fra hotellet er det også mulighet for eksempelvis å ta dykkeleksjoner eller snorkle.

Restauranten på hotellet serverer delikate fisk- og skalldyrsretter, lekker lokal mat og spennende retter fra det internasjonale menykortet. Vi anbefaler å prøve den tradisjonelle Zanzibari Dinner, som restauranten er kjent for!

Det er 32 rom på hotellet. De er alle plassert i små bungalows med utsikt til enten havet, bassenget eller den tropiske hagen. Alle rommene har aircondition, myggnett, kjøleskap, eget bad/toalett, safebox, telefon og egen veranda/balkong, der du kan sitte og slappe av.

Det koster ikke ekstra å bo på Langi Langi Beach Bungalows i standardrom fremfor standardhotellet i dagsprogrammet. Men her er det bare frokost inkludert i prisen.

Les mer

Tembo House Hotel ligger sentralt i Stone Town, så herfra kan du lett utforske den livlige og fargerike byen, som har en unik historie.

Du kan delta i dykke- eller sykkelturer og du kan ta en gåtur rundt i byen og besøke blant annet Old Fort og House of Wonders. En annen severdighet, som ofte tiltrekker mange turister, er Queen-forsanger Freddie Mercurys barndomshjem, som du kan gå forbi og se.

På hotellet er det basseng, som du selvsagt fritt kan benytte og i restauranten kan du få servert både lokale og internasjonale retter. Vær oppmerksom på at hotellet ikke serverer drikkevarer med alkohol.

Hotellet og rommene er innrettet med flotte, utskårne tremøbler i ekte swahili-stil. Alle rommene har aircondition, TV og et lite sitteområde, eget bad/toalett med hammam-bad og hårføner, wifi og myggnett. De fleste rom har balkong med utsikt til enten basseng eller havet.

Les mer