>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i Zanzibar

Dongwe Ocean View ligger på sørøstkysten av Zanzibar, som ansees for å være det flotteste stedet på hele øya. Her finner du hvite sandstrender med palmetrær og du har naturligvis fantastisk utsikt til det knallblå Indiske Ocean.

Fra hotellet er det ca. 65 km til Stone Town og ca. en times kjøretur til flyplassen.

På hotellet er det basseng og et basseng-område, der du skikkelig kan slappe av og nyte solens stråler. Du kan bli skjemt bort i spa-avdelingen og hvis du vil at det skal skje litt mer, er det mange forskjellige aktiviteter på og i vannet.

Dagens måltider inntas i restauranten, som har utsikt over det Indiske Ocean. Restauranten byr på lekker buffet og det er også mulighet for a la carte-meny med delikate retter fra hele verden.

Hotellet har 16 rom, som alle har eget bad/toalett og TV og er komfortabelt og moderne innrettet.

Les mer

Neptune Pwani Beach Resort & Spa ligger på den nordlige østkysten av Zanzibar. Det sies at denne del av Zanzibar har øyas flotteste sandstrender og fra hotellet er det selvsagt direkte adgang til stranden.

Foretrekker du en svømmetur i bassenget, har du to av disse å velge imellom. For de yngste gjester er det eget barnebasseng og i spaavdelingen kan du få en lekker behandlig og massasje.

Resepsjonen på hotellet har døgnåpent, så du alltid kan få hjelp.

På hotellet er det fem restauranter, som serverer lokale retter og mat fra det indiske og thailandske kjøkken. Du kan også få lekre fiske- og skalldyrsretter. Dessuten er det tre barer, som alle serverer lekre og smakfulle drinks og kalde øl.

Her finner du et stort utvalg av forskjellige aktiviteter, som foregår enten på hotellets område eller rett i nærheten. Det er blant annet kveldsunderholdning, lekeplass og barneklubb for de små, forskjellige vannsportaktiviteter, snorkling, dykking, kanoseilas, windsurfing, dart, ping-pong og biljardbord. Noen av disse er mot ekstra betaling.

Hotellet er designet med fokus på detaljene, som er i tradisjonell zanzibarstil med lokalt interiør. Dette gjelder både for rommene og for hotellet som en helhet.

De 170 rommene på hotellet har enten havutsikt eller utsikt til den vakre, tropiske hagen. Det er eget bad/toalett med hårføner og regndusj, minibar, TV, aircondition, skrivebord, myggnett, minibar, safebox, telefon, wifi og kaffe-/tefasiliteter.

Les mer

Nungwi Beach Resort by Turaco – tidligere DoubleTree Resort by Hilton Nungwi – er et lekkert firestjernet hotell, som ligger i Nungwi på nordsiden av Zanzibar.

Hotellet har et lekkert basseng med poolbar, der du kan nyte en forfriskende drink eller en kald, lokal øl. Det er også fitness-senter, hvis du trenger til å forbrenne litt kalorier. Noen kvelder er det kveldsunderholdning på hotellet.

I restauranten på hotellet kan du få stilt både den lille og den store sulten, mens du nyter den fantastiske utsikten ut over det vakre Indiske Oceanet og stranden med det silkemyke sandet.

Rommene på hotellet er romslige og veldig godt innrettet. På hvert rom er det aircondition, wifi, TV, et lite kjøleskap, strykejern og -brett, eget bad/toalett med hårføner, slåbrokk og kaffe-/tefasiliteter. Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet, så du får utsikt til enten bassenget eller havet. 

Det er også wifi i alle fellesområder. Tross sin plassering helt nede på stranden, er hotellet velegnet til rullestolsbrukere.

Les mer

Zanzibar Queen Hotel ligger på Matemwe Beach, en av de vakreste strendene i verden - med et vakkert koralrev rett utenfor. Hotellet og området er derfor ideelt for deg, som liker å dykke eller snorkle. Hit kommer det dykkere fra hele verden for å oppleve det fargerike universet i og under vannet. Fra hotellet er det kort gåavstand til et dykkesenter, der du kan leie dykkeutstyr.

Hotellet er innbydende og har en deilig atmosfære med afrikansk-inspirert innretning. Her kan du skikkelig slappe av og bare nyte stemningen og den afrikanske solen. Du kan ta en svømemtur i det deilige bassenget, få en avslappende massasje i spaavdelingen eller delta i yoga-leksjoner, der du kan få pulsen helt ned.

Hvis du ønsker å dra på en utflukt eller å utforske øya på annet vis, er det fra hotellet flere muligheter. For eksempel kan du besøke Stone Town, som er hovedbyen på Zanzibar, og som har en fantastisk historie og sjarme eller du kan dra på spice tour og lære litt mer om de forskjellige krydderiene, som gror på øya.

Restauranten serverer noe for enhver smak og alle rettene er laget av ferske, lokale råvarer. Stedet har også gjort seg bemerket i forhold til sine lekre, ferskpressede juicer - naturligvis med bare de lekreste, nyplukket frukter og bær som ingredienser.

Rommene er veldig romslige og har, foruten deilig myke senger, wifi, aircondition, safebox, minibar og eget bad/toalett med dusj, hårføner og toalettartikler.

Det er mulig, mot ekstra betaling, å oppgradere rommet, så du enten får mer plass eller utsikt til det Indiske Ocean.

Les mer

Sunshine Hotel er et lite, men koselig hotell, som ligger på Matemwe Beach på nordøstkysten av Zanzibar. Dette er en av de vakreste strendene i verden og her er det god mulighet for å snorkle og dykke. Bare et steinkast fra hotellet ligger et dykkesenter, der du kan leie det nødvendige utstyret. Det er også lagt opp til en rolig gåtur langs stranden i det silkemyke sandet.

Fra hotellet er det mulighet for flere utflukter og aktiviteter, for eksempel en tur til den sjarmerende hovedbyen, Stone Town, eller et besøk i Jozani Forest.

Hotellet har to bassenger og et deilig stort område med liggestoler og parasoller, så du kan ligge i skyggen og lese en god bok. I loungeområdet kan du nyte en forfriskende drink eller en kald, lokal øl, mens du ser ut over det turkisblå Indiske Ocean.

I restauranten serveres det lokale retter og lekker internasjonal mat, inspirert av swahili-kulturen. I baren er det et stort utvalg av vin, cocktails og annet.

Alle 16 rom på hotellet har queen size seng, safebox og myggnett. Det er selvsagt også eget bad/toaelett og egen veranda/balkong. Hotellet forsøker å være klimavennlig og derfor er det ikke aircondition på rommene. Det er i stedet flere vifter på rommet og alle rommene er designet på en slik måte at de blir naturlig nedkjølt av brisen fra sjøen - akkurat som man gjorde i de gamle sultanpalasser.

Les mer

Villa Kiva Resort ligger på Matemwe Beach, som er en av de vakreste strendene i verden. Her finner du kritthvite sandstrender, svaiende palmer og turkisblått vann - dette er det ideelle stedet for deg, som gjerne vil slappe helt av og bare nyte ferien.

Stedet er også opplagt for deg, som elsker å utforske og oppleve livet i og under vann. Du kan dra på kajakk- eller båttur eller du kan snorkle og dykke ned til de omkringliggende koralrevene, der du kan oppleve det fasinerende og fargerike universet, som gjemmer seg. Her kan du være heldig å få se skilpadder, klovnefisk og delfiner.

I spaavdelingen kan du bli skjemt bort med en gang lekker massasje eller behandling og du kan ta en svømmetur i en av de to bassengene på hotellet. Hvis du skal slappe av, kan du sette deg med en god bok i den vakre hagen eller sette deg i loungen med en drink.

Hotellet har 28 rom, som alle ligger i separate bungalows, spredd ut i området omkring den sentralt plasserte hovedbygning. I hovedbygnigen er det restaurant, som serverer frokostbuffet og velsmakende lokale, internasjonale og italienske retter. Alt er selvsagt tilberedt med ferske, lokale råvarer. I baren kan du få servert lekre drinks, cocktails og vin.

Alle rommene har aircondition, minikjøleskap, kaffe-/tefasiliteter, safebox og eget bad/toalett med dusj. Det er egen terrasse eller balkong med utsikt til hagen.

Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere rommet, så du enten får mer plass eller havutsikt.

Les mer

Zanzibar Magic Boutique Hotel ligger på den vakre Matemwe Beach på nordøstkysten av Zanzibar.

Hotellet er designet etter tradisjonell afrikansk og Zanzibar-arktitektur og er bygget i naturlige materialer som stein, tre og palmeblader. Her får du med andre ord en fantastisk kombinasjon av autensitet og luksus - med det turkisblå vannet og den vakre sandstranden rett uten for vinduet.

Det er basseng på hotellet, som du selvsagt fritt kan benytte og i alle fellesområder er det wifi.

Hotellets restaurant ligger rett på den vakre sandstranden og kokken sørger for velsmakende retter, laget med ferske, lokale råvarer og lekre krydderier, som Zanzibar er så kjent for. I baren kan du få servert en lekker drink, en god kop kaffe eller en ferskpresset juice av nyplukket bær og frukter. Her er det noe for enhver smak. Fra restaurantens førstesal kan du nyte den fantastiske utsikten over stranden, det Indiske Ocean og Mnemba Island i horisonten.

Det er bare 19 rom på hotellet, men de har alle en fantastisk flott utsikt og egen veranda/balkong. Det er også eget baderom, dobbeltseng eller to enkeltsenger, myggnett, et lite skrivebord, safebox og aircondition. Møblene på rommene er, akkurat som bygningene, laget av tre, bananblader og andre naturmaterialer.

Mot ekstra tillegg er det mulig å oppgradere rommet så du enten får mer plass eller en bungalow helt nede på stranden. Disse har lofts- og gulvvifte i stedet for aircondition.

Les mer

Ocean Paradise Resort & Spa ligger på nordøstkysten av Zanzibar, helt nede på stranden og med fantastisk utsikt over det Indiske Ocean. Dette er, som navnet antyder, klart et lite stykke av paradis.

Hotellet har en av de største bassenger på hele Zanzibar og dette kan du selvsagt fritt benytte. Trenger du til litt bortskjemmelse, kan du i spaavdelingen få en deilig behandling eller massasje og i fitnessrommet kan du bli svett på pannen.

På hotellet finner du fler restauranter og barer, så du kan få stilt både sult og tørst.

Alle 98 rom ligger i små afrikansk-inspirerte hytter, enten i bakkenivå med direkte adgang til stranden eller oppe i høyden med privat balkong/terrasse. Alle rommene har eget bad/toalett med dusj, minibar, hårføner, safebox, aircondition, myggnett, lite kjøleskap, telefon, TV, wifi (mot betaling) og kaffe-/tefasiliteter. Hvis det er behov for det, kan du under oppholdet ditt få vasket klær, for hotellet tilbyr laundry service.

Les mer

Langi Langi Beach Bungalows ligger i Nungwi på nordsiden av Zanzibar. Området omkring hotellet er kjent for blant annet dyphavsfiske, lekre, hvite sandstrender og produksjon av de lokale dhow-båtene.

Hotellet har et lekkert basseng og et deilig basseng-område, som du som gjest selvsagt fritt kan benytte. På hotellet er det også mulighet for å gå en tur under palmetrærne i den vakre, tropiske hagen, du kan få en avslappende massasje på massasjedekket eller ta en seiltur i kajakk på det flotte Indiske Ocean. Ikke langt fra hotellet er det også mulighet for eksempelvis å ta dykkeleksjoner eller snorkle.

Restauranten på hotellet serverer delikate fisk- og skalldyrsretter, lekker lokal mat og spennende retter fra det internasjonale menykortet. Vi anbefaler å prøve den tradisjonelle Zanzibari Dinner, som restauranten er kjent for!

Det er 32 rom på hotellet. De er alle plassert i små bungalows med utsikt til enten havet, bassenget eller den tropiske hagen. Alle rommene har aircondition, myggnett, kjøleskap, eget bad/toalett, safebox, telefon og egen veranda/balkong, der du kan sitte og slappe av.

Det koster ikke ekstra å bo på Langi Langi Beach Bungalows i standardrom fremfor standardhotellet i dagsprogrammet. Men her er det bare frokost inkludert i prisen.

Les mer

Tembo House Hotel ligger sentralt i Stone Town, så herfra kan du lett utforske den livlige og fargerike byen, som har en unik historie.

Du kan delta i dykke- eller sykkelturer og du kan ta en gåtur rundt i byen og besøke blant annet Old Fort og House of Wonders. En annen severdighet, som ofte tiltrekker mange turister, er Queen-forsanger Freddie Mercurys barndomshjem, som du kan gå forbi og se.

På hotellet er det basseng, som du selvsagt fritt kan benytte og i restauranten kan du få servert både lokale og internasjonale retter. Vær oppmerksom på at hotellet ikke serverer drikkevarer med alkohol.

Hotellet og rommene er innrettet med flotte, utskårne tremøbler i ekte swahili-stil. Alle rommene har aircondition, TV og et lite sitteområde, eget bad/toalett med hammam-bad og hårføner, wifi og myggnett. De fleste rom har balkong med utsikt til enten basseng eller havet.

Les mer

Karafuu Hotel Beach Resort & Spa ligger i Pingwe på østkysten av Zanzibar og her er luksus nøkkelordet.

Hotellet har ikke mindre end tre forskjellige bassenger, som du fritt kan benytte eller du kan nyte solens stråler på en liggestol, mens du nyter den vakre utsikten til det Indiske Ocean. På hotellet finner du også en luksuriøs spaavdeling, der du kan bli skikkelig bortskjemt. Det er spillerom, fitnessrom, fotballbane, tennisbane og dykkesenter, så her er det fler muligheter for aktivitet.

Fra hotellet kan du gå langs en 200 meter lang sti til en stor, naturlig swimmingpool. Dette er det eneste stedet på Zanzibar, der du kan bade, selv om det er lavvann.

Det er fire ulike restauranter på hotellet, som serverer alt, hva du kan forestille deg, fra både det tradisjonelle swahili-kjøkken og internasjonale retter. I en av de fem barene på stedet kan du få servert en lekker, smakfull drink.

Rommene på hotellet er flott innrettet med eget bad/toalett, myggnett, telefon, aircondition, TV, minibar, safebox, kaffe-/tefasiliteter og wifi (mot betaling). Rommene har også en liten veranda eller terrasse.

Les mer