Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas (Østkysten)

Oppdag paradiset på Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas i Matemwe. Direkte tilgang til havet, aktiviteter som dykking og strandleker, og avslapping i spaet. Utforsk Jozani-skogen, kryddertur, Stone Town og lokale landsbyer.

Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas (Østkysten)

Zanzibar

Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas ligger i Matemwe på Zanzibars østkyst med direkte tilgang til Matemwe Beach. Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, blant annet svømming i bassenget, dykking, snorkling og strandaktiviteter som drageflyging og fotball med landsbyboerne. Du kan slappe av på stranden eller i hotellets spa.

For naturelskere er en tur til Jozani-skogen et must, der du kan oppleve tropisk skog og mangroveskog med sjeldne dyr som Kirks røde colobusape og Sykes blåape. En kryddertur på en privat plantasje gir innblikk i dyrking av krydder og frukt i det tropiske klimaet.

Stone Town, Zanzibars hovedstad, kan utforskes sammen med en guide som viser deg rundt i de trange gatene, besøker historiske steder som House of Wonders og det gamle arabiske fortet, og smaker på lokal mat på Forodhani-markedet. For å få en dypere forståelse av swahilikulturen kan du besøke en landsby og oppleve det lokale livet, inkludert fiskemarkeder, skoler og klinikker. På Prison Island, bare 6 km fra Stone Town, kan du se og mate skilpadder og utforske skogen med fugler, påfugler, flaggermus og sommerfugler. 

Tilbake på hotellet sover du i et rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet har også safe og klimaanlegg.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer