Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Nungwi Beach Resort by Turaco (Nordkysten)

Nyt en luksuriøs ferie på Nungwi Beach Resort by Turaco på nordkysten av Zanzibar. Firestjerners hotell med basseng, treningssenter og spennende kveldsunderholdning.

Nungwi Beach Resort by Turaco (Nordkysten)

Zanzibar

Nungwi Beach Resort by Turaco inviterer deg til en eksklusiv opplevelse på den fantastiske nordkysten av Zanzibar. Dette firestjerners hotellet, tidligere kjent som DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar Nungwi, ligger rett ved Nungwi-stranden i den koselige fiskerlandsbyen Nungwi.

Feriestedets forfriskende basseng og tilhørende bassengbar er det perfekte stedet å slappe av og nyte solen. Enten du foretrekker en kjølig lokal øl eller en forfriskende drink, kan du nyte den med utsikt over det asurblå Indiske hav. Hotellet har også et moderne treningssenter for de som ønsker å opprettholde treningsrutinene sine.

I restauranten kan du nyte den fantastiske utsikten over det innbydende havet og den nydelige sandstranden mens du nyter et stort utvalg av deilige retter.

Rommene på Nungwi Beach Resort by Turaco er romslige og stilfullt innredet. Alle rommene er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, Wi-Fi og TV.

Vær oppmerksom på at oppgraderingsprisen er en ekstra kostnad, og at prisene kan være betydelig høyere i høysesongen. Mot et pristillegg er det mulig å oppgradere rommet ditt til enten basseng- eller havutsikt.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer