Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Tembo House Hotel (Stone Town)

Tembo House Hotel er et sjarmerende og historisk hotell ved stranden i Stone Town. Flott svømmebasseng og fantastiske kulinariske opplevelser. Utforsk severdighetene i Stone Town!

Tembo House Hotel (Stone Town)

Zanzibar

Tembo House Hotel ligger sentralt i Stone Town, slik at du enkelt kan utforske denne livlige og fargerike byen med sin unike historie. Det gamle og sjarmerende hotellet, som en gang var det amerikanske konsulatet, har gjennomgått en nennsom restaurering med respekt for historien. Hotellet er innredet med antikke møbler og kunst og ligger rett ved sandstranden Baharia Hindi.

Den autentiske atmosfæren går igjen på rommene, som er innredet med vakkert utskårne tremøbler i ekte swahili-stil. Alle rommene er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, TV og Wi-Fi.

Under oppholdet kan du utforske Stone Town til fots eller på sykkel, og se nærliggende attraksjoner som Old Fort og House of Wonders, som ligger bare noen minutter unna. Freddie Mercurys barndomshjem er også en attraksjon som tiltrekker seg mange turister, og er lett tilgjengelig.

Tembo House Hotel har et innbydende svømmebasseng som du kan benytte gratis, og i hotellets restaurant kan du nyte en kulinarisk reise med både lokale og internasjonale retter. Du kan også spasere til de koselige smågatene i Stone Town, der du kan besøke matmarkedet eller shoppe suvenirer. 

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer