Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Zuri Zanzibar (Nordkysten)

Opplev luksuriøs avslapning på Zuri Zanzibar at Kendwa Beach. Nyt evighetsbassenget, de kulinariske herlighetene og de moderne rommene på den fortryllende nordkysten av Zanzibar.

Zuri Zanzibar (Nordkysten)

Zanzibar

Zuri Zanzibar byder dig velkommen til en fantastisk ferie på den magiske nordkyst af Zanzibar. Dette femstjerners feriestedet ligger bare noen få skritt fra den fantastiske kritthvite sandstranden Kendwa Beach.

Er du klar for ren avslapning? På hotellet kan du ta en forfriskende dukkert i hotellets evighetsbasseng eller nyte en velsmakende drink fra bassengbarens utvalg mens du ser ut over det krystallklare Indiske hav. Du kan også dra til stranden for å sole deg eller ta en forfriskende dukkert i det asurblå havet. Havet er også et perfekt sted for dykking og snorkling.

Hotellets restaurant skjemmer bort smaksløkene dine med et bredt utvalg av kulinariske herligheter mens du nyter den fantastiske utsikten.

På Zuri Zanzibar bor du i bungalower med enten dobbeltseng eller enkeltseng og fasiliteter som klimaanlegg, Wi-Fi og terrasse hvor du kan nyte utsikten over den frodige hagen.

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer