Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Zanzibar Queen Hotel (Østkysten)

Nyt et opphold på Zanzibar Queen Hotel, som ligger rett ved Matemwe Beach. Nyt en massasje, slapp av ved bassenget og utforsk øya.

Zanzibar Queen Hotel (Østkysten)

Zanzibar

Zanzibar Queen Hotel er en perle som ligger på østkysten av Zanzibar, rett ved Matemwe Beach. 

På hotellet kan du nyte den afrikanske solen ved bassenget, unne deg en avslappende massasje i spaavdelingen eller delta på yogakurs. I kort gangavstand fra hotellet finner du også et dykkesenter hvor du kan leie utstyr til eventyr i det asurblå havet.

Hotellet tilbyr også en rekke utfluktsmuligheter. Ta en tur til Stone Town, der du kan rusle gjennom den vakre brosteinsbyen, kanskje ta turen innom Freddie Mercurys fødested eller besøke det lokale markedet. Du kan også nyte synet av de mange vakre og fargerike dørene som byen er kjent for. Hvis du vil smake på de lokale krydderne, kan du ta en Spice Tour og lære om hvor kanel og pepper kommer fra og hvordan de ser ut før de plukkes.

Du bor i et rom som er innredet i autentisk og sjarmerende afrikansk stil. Rommene har dobbeltseng eller enkeltsenger og moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, safe, minibar og Wi-Fi, samt balkong eller terrasse hvor du kan nyte morgenkaffen.

Når sulten melder seg, kan du se frem til å spise i hotellets restaurant, der du kan nyte lokale og internasjonale retter tilberedt med lokale råvarer. 

Mot et pristillegg kan du oppgradere rommet ditt for å få mer plass eller utsikt over Det Indiske Hav.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer