Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ocean Paradise Resort & Spa (Østkysten)

Nyt ferien på Ocean Paradise Resort & Spa på østkysten av Zanzibar. Tradisjonell innredning, kulinariske opplevelser og avslapning ved Det indiske hav venter på deg!

Ocean Paradise Resort & Spa (Østkysten)

Zanzibar

Ocean Paradise Resort & Spa ligger i Pwani Mchangani rett ved Det indiske hav på østkysten av Zanzibar.

Ferieanlegget er spekket med morsomme aktiviteter for store og små. Ta en forfriskende dukkert i det store bassenget, som har et eget barnebasseng for de yngste gjestene. Hvis du foretrekker sjøen, tilbyr hotellet solsenger og parasoller på stranden. Aktiviteter som sandvolleyball, fotball, vannpolo, seilbåt- og katamaranutleie er tilgjengelig. Vi arrangerer også tradisjonelle afrikanske leker og kurs i å lage vesker og hatter av palmeblader. Hvis du vil skjemme deg litt ekstra bort, kan du bestille en spabehandling.

Du sover i koselige rom med tradisjonell afrikansk innredning som vender ut mot balkonger eller terrasser med utsikt over den frodige hagen. Rommene er også utstyrt med moderne bekvemmeligheter som Wi-Fi, minibar, TV og klimaanlegg.

Feriestedets restauranter frister smaksløkene dine med deilig lokal og internasjonal mat. Tørsten kan slukkes i tre ulike barer - du kan nyte en forfriskning i swim-up-baren, slå deg ned i bassengbaren eller slappe av i salongen. 

Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer