Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Zanzibar Queen Hotel

Zanzibar Queen Hotel ligger på en av de vakreste strendene i verden! Her møter det vakre korallrevet, den autentiske afrikanske naturen i et majestetisk møte.

Lokasjonen skaper rammene for et sant dykkereventyr, som tiltrekker dykkere på alle nivåer fra hele verden. Dykkere som alle kommer for å oppleve det fargerike universet under vannet!

Lokasjonens eventyrlige tema er gjennomført på hele hotellets område. Fargene er inspirert av det vakre korallrevet, kombinert med en avdempet jordisk stil som tillater den tanzanianske stemningen å skinne gjennom. 

En stemning som blir understreket på rommene hvor det velter inne med afrikansk natur fra vinduene!

Rommene ligger i stueetasjen med direkte tilgang til omgivelsene. Innredningen og atmosfæren skaper et fredfylt sted å slappe av. Rommene har alt det dere trenger; en romslig seng, gratis wifi, aircondition, toalettartikler, hårtørker og minibar.

Atmosfæren og lokasjonen på hotellet oppfordrer til nærvær og bortskjemmelse. Dette kan etterleves i spaområdet, i bassenget, på yogatimene på hotellet, eller på restauranten! 

Ocean View Room 

Alle Ocean View rom har en balkong med storslått utsikt over Det Indiske Ocean. Rommene er innredet med respekt for omgivelsene, i en vakker autentisk stil. Dette kombinert med den unike utsikten skaper en magisk stemning! Her er det perfekte rammer for avslapping og avkopling.

Rommene har alle nødvendigheter pluss mer: Her er en stor romslig seng, fri wifi, Hårtørker, toalettartikler og minibar.

Ocean View Suite

Som Ocean View Room, men med ekstra plass. 

Ocean View m. halvpensjon
150 Kr.
All Inclusive
500 Kr.
Ekstra netter m. halvpensjon
1000 Kr.
Prisen er pr person pr natt ved oppgradering i forhold til standard, som fremgår av dagsprogrammet.