Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Zanzibar Queen Hotel

Zanzibar Queen Hotel - fantastisk hotell på Zanzibar - Les mer om Zanzibar Queen Hotel og alle dine muligheter for overnatting - klikk her

Zanzibar Queen Hotel

Zanzibar

Zanzibar Queen Hotel ligger på Matemwe Beach, en av de vakreste strendene i verden - med et vakkert koralrev rett utenfor. Hotellet og området er derfor ideelt for deg, som liker å dykke eller snorkle. Hit kommer det dykkere fra hele verden for å oppleve det fargerike universet i og under vannet. Fra hotellet er det kort gåavstand til et dykkesenter, der du kan leie dykkeutstyr.

Hotellet er innbydende og har en deilig atmosfære med afrikansk-inspirert innretning. Her kan du skikkelig slappe av og bare nyte stemningen og den afrikanske solen. Du kan ta en svømemtur i det deilige bassenget, få en avslappende massasje i spaavdelingen eller delta i yoga-leksjoner, der du kan få pulsen helt ned.

Hvis du ønsker å dra på en utflukt eller å utforske øya på annet vis, er det fra hotellet flere muligheter. For eksempel kan du besøke Stone Town, som er hovedbyen på Zanzibar, og som har en fantastisk historie og sjarme eller du kan dra på spice tour og lære litt mer om de forskjellige krydderiene, som gror på øya.

Restauranten serverer noe for enhver smak og alle rettene er laget av ferske, lokale råvarer. Stedet har også gjort seg bemerket i forhold til sine lekre, ferskpressede juicer - naturligvis med bare de lekreste, nyplukket frukter og bær som ingredienser.

Rommene er veldig romslige og har, foruten deilig myke senger, wifi, aircondition, safebox, minibar og eget bad/toalett med dusj, hårføner og toalettartikler.

Det er mulig, mot ekstra betaling, å oppgradere rommet, så du enten får mer plass eller utsikt til det Indiske Ocean.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanianske shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer