Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 21.495 NOK
14 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Høydepunkter på Bali og strandferie i Uluwatu

Se frem til en fantastisk tur der du opplever noen av Balis absolutte høydepunkter og avslutter med strandferie på de herlige sandstrendene i Uluwatu - en fantastisk tur for deg som besøker Gudenes øy for første gang.

 

På denne turen kan du glede deg til å oppleve spennende kultur, eksotisk natur, majestetiske vulkaner og fossefall, ville delfiner, magiske templer og vakre risterrasser.

 

Deretter fortsetter turen til Uluwatu på Sør-Bali, kjent for sine fantastiske sandstrender, dramatiske klipper og gylne solnedganger.

 

Flere utflukter og inngangsbilletter er allerede inkludert, så du kan være sikker på å oppleve det beste av Bali. Med mange fridager underveis og et bredt utvalg av ekstra utflukter er det også mange muligheter til å utforske på egen hånd, skreddersy reisen med enda flere spennende opplevelser eller bare ta en fridag ved bassenget.

 

Under hele turen bor du på nøye utvalgte hoteller av høy standard og har egen sjåfør/guide, slik at du slipper å bekymre deg for andre mennesker og kan ta de pausene du trenger.

 

Det er mulig å forlenge strandferien - for eksempel i fasjonable Seminyak, på fantastiske Nusa Lembongan eller på idylliske Gili-øyene.

 

Høydepunkter

 • 8 netters rundreise - Ubud, Lovina og Sanur
 • 3 overnattinger på stranden i idylliske Uluwatu
 • Privat, engelsktalende sjåfør/guide
 • Templer, risterrasser og apekatter
 • Delfiner og lavastrender
 • Muligheter for snorkling og surfing
 • Fantastiske strender og vakre solnedganger
 • Mange aktivitetsmuligheter

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Bali

Slik bestiller du en reise

Det er et stort valg å velge en reise. Start med å bestille et uforpliktende tilbud i dag

Finn drømmereisen Finn drømmereisen på vår hjemmeside. Hvis du trenger hjelp, kan du ringe oss på 21 95 58 27 eller skrive til oss på info@flamingotours.no.
Velg dato og flyplass Velg både avreisedato og flyplass i skjemaet. Tilbudet ditt vil være basert på disse valgene.
Motta personlig tilbud Vi setter opp og sender deg et helt uforpliktende tilbud, vanligvis innen én arbeidsdag.
Se flyplan og skreddersy I ditt personlige tilbud kan du se reiseplanen, tilleggsvalg, viktig informasjon og skreddersy reisen med vår reiserådgiver.
Godkjenn og bestill Når dere er fornøyde, godkjenner dere tilbudet på deres personlige tilbud, hvor dere også finner depositumsbeløpet.
Reisen venter! Vi sørger for å holde dere oppdatert om eventuelle tidsendringer.

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kurs mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentligvis behagelig flytur ankommer du Ngurah Rai internasjonale lufthavn på Bali. Her blir du møtt av din engelsktalende lokalguide som kjører deg til Ubud, der du skal tilbringe de første dagene av ferien.

Ved ankomst til hotellet sjekker du inn og har resten av dagen til fri disposisjon.

Ubud er kjent som Balis kulturelle sentrum og byr på mange opplevelser og severdigheter som du kan utforske på egen hånd eller sammen med en guide. Den sjarmerende byen er også hjemsted for et vell av kunstgallerier, butikker, markeder og restauranter, så det er mye å oppleve hvis du tar en spasertur gjennom sentrum.

Inkludert hotell
Anumana Hotel Ubud 4
Hotelloppgraderinger
Desa Visesa Ubud 5
Sakti Garden Resort & Spa 4
Dag 3-4:

Ubud på egen hånd

De neste dagene er på egen hånd i Ubud, og du har mange muligheter til å utforske byen og de naturskjønne omgivelsene eller bare slappe av ved hotellets flotte svømmebasseng.

Hvis du foretrekker å utforske Ubud på egen hånd, kan du besøke den verdensberømte Monkey Forest, som ligger i hjertet av Ubud og er en av byens mest populære attraksjoner. Naturreservatet med de mange apene er lett å utforske på egen hånd - bare husk å holde på tingene dine, for de langhalede makakapene kan være svært frekke.

Du kan også besøke Ubud Palace, der du kan spasere gjennom de fredelige hagene som står i skarp kontrast til den hektiske trafikken i byen, og hvis du drømmer om å vandre gjennom tropiske landskap og vakre rismarker, anbefaler vi Campuhan Ridge Walk, en naturskjønn vandrerute du enkelt kan gå på egen hånd.

Det finnes også et vell av aktiviteter og utflukter i Ubud. Vi anbefaler alle våre gjester å ta en guidet sykkeltur i den vakre naturen rundt Ubud - en flott måte å oppleve det "ekte Bali" med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Du kan også prøve deg på rafting på den hellige Ayung-elven eller bade i de varme kildene i Yeh Panas Hot Springs.

Inkludert hotell
Anumana Hotel Ubud 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Desa Visesa Ubud 5
Sakti Garden Resort & Spa 4
Tilleggsturer
Kintamani sykkeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Trekking på Batur-vulkanen
Sykkeltur i Ubud
Balinesisk matlagingskurs
Dag 5:

Risterrasser og templer

Etter frokost tar vi farvel med Ubud og kjører gjennom vakkert landskap til de frodige risterrassene i Jatiluwih, som står på UNESCOs verdensarvliste og er anerkjent som en av de vakreste på Bali.

Her får du god tid til å utforske de spektakulære omgivelsene på egen hånd før du reiser videre til Ulun Danu-tempelet, et av de mest ikoniske templene på Bali. Tempelet ligger på den vestlige bredden av Beratansjøen, men det ser ut til å flyte i innsjøen - et fascinerende syn.

Deretter fortsetter dere til den sjarmerende landsbyen Lovina, som ligger på nordkysten av Bali ved det vakre Indiske hav. Her sjekker du inn på hotellet og har kvelden til fri disposisjon.

Lovina er et av de mest populære områdene på Balis nordkyst med svart vulkansand, krystallklart vann og et stort utvalg av koselige restauranter. På grunn av avstanden er området, til tross for den økende populariteten, mye mindre turistpreget enn den sørlige delen av Bali, og her får du oppleve en helt annen side av Bali.

Inkludert hotell
The Lovina Bali 4
Frokost + lunsj
Hotelloppgraderinger
Puri Bagus Lovina 4
Dag 6:

Lovina på egen hånd

I dag har du dagen til fri disposisjon i koselige Lovina med mulighet til å slappe av på hotellet eller på den svarte sandstranden, ta en dukkert i det rolige havet som er perfekt for både bading og snorkling, utforske området på egen hånd eller kjøpe en spennende utflukt.

Drømmer du om å oppleve det fascinerende livet under havoverflaten, anbefaler vi en snorkletur til øya Menjangan, som tilbyr dykking og snorkling i verdensklasse. Du kan også oppleve varme kilder og vakre fossefall eller dra på fottur i Bali nasjonalpark, der du kan være heldig å se leguaner, leoparder, hjort, villsvin og langhalede aper samt et vell av tropiske fugler og sommerfugler.

Inkludert hotell
The Lovina Bali 4
Frokost + lunsj
Hotelloppgraderinger
Puri Bagus Lovina 4
Tilleggsturer
Vandring i Bali Nasjonalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Heldagsutflukt: Vandring og snorkling
Banjar Hot Spring & Gitgit Waterfall
Dag 7:

Delfiner og Tirta Empul-tempelet

I dag står du tidlig opp for å oppleve et av turens høydepunkter - Lovinas ville delfiner.

Like etter soloppgang går du om bord i en lokal båt som tar deg ut i det vakre Indiske hav, der de ville delfinene begynner å boltre seg og leke tidlig om morgenen.

Siden dette er ville delfiner som lever fritt i havet, kan vi ikke garantere at de dukker opp hver dag. Men i de fleste tilfeller er det gode sjanser for å se delfiner utenfor kysten av Lovina - noen ganger i store flokker, andre ganger bare noen få.

Etter en hyggelig båttur spiser du frokost på hotellet før sjåføren henter deg og kjører deg østover til det vakre Kintamani-høylandet. Her spiser dere lunsj på en lokal restaurant med fantastisk utsikt over vulkanen Batur og Batur-sjøen.

Neste stopp er et av de absolutte høydepunktene på turen til Bali: det hellige vanntempelet Tirta Empul. Tempelet ligger i Tampaksiring nord for Ubud og er bygget rundt en naturlig kilde hvis krystallklare vann regnes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya strømmer til tempelet for å delta i renselsesseremonier.

Etter et spennende besøk i Tirta Empul drar du til den populære badebyen Sanur, hvor du finner et vell av restauranter, butikker, templer og markeder, samt en lang, gyllen sandstrand som er populær blant både lokalbefolkningen og turister. Dere sjekker inn på hotellet og har kvelden til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Taksu Sanur Hotel 4
Frokost + lunsj
Hotelloppgraderinger
Puri Santrian 4
Dag 8-9:

Sanur på egen hånd

Dagene i Sanur er frie til å nyte solen, bestille en spennende utflukt eller utforske området på egen hånd.

Sanur er kjent for sin lange, gylne sandstrand, der du kan slappe av og nyte en dukkert i det vakre havet. Sjøen her er som regel roligere enn på resten av Bali, og området byr på et stort utvalg av restauranter, butikker, templer og markeder, noe som gjør det til et populært reisemål for både voksne og barn.

Du bor på et herlig hotell hvor du kan slappe av ved det innbydende bassenget, ta en dukkert eller lese en god bok i skyggen.

Er du mer eventyrlysten, kan du drive med vannsport på stranden eller ta en utflukt til paradisøya Nusa Penida, som ligger utenfor kysten og byr på dramatisk landskap, vakre strender og fantastisk snorkling.

Inkludert hotell
Taksu Sanur Hotel 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Puri Santrian 4
Tilleggsturer
Dagstur til Nusa Penida (fra Sanur)
Nusa Penida med snorkling (fra Sanur)
Turtle Island med glassbunnsbåt
Snorkling og skilpaddeøya med glassbunnsbåt
Dag 10:

Velkommen til idylliske Uluwatu

Etter frokost blir du hentet på hotellet og kjørt til Uluwatu, som ligger på Bukit-halvøya lengst sør på Bali. Her kan du se frem til å tilbringe de neste dagene i rolige og idylliske omgivelser.

Uluwatu er kjent for sine fantastiske sandstrender, avslappede atmosfære, dramatiske klipper og spektakulære solnedganger. Området byr også på surfing i verdensklasse, og hvis du drømmer om å lære å surfe, finnes det også gode muligheter for nybegynnere.

Inkludert hotell
La Joya Balangan 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
La Joya Biu Biu 4
Dag 11-12:

Strandferie i Uluwatu

Nyt noen herlige, avslappende dager i idylliske Uluwatu, der du bor på et sjarmerende hotell med deilig svømmebasseng og lett tilgang til en av de beste strendene i området.

Den 200 meter lange Balangan-stranden er en av de vakreste på Bali, men det finnes mange andre små strender i området som du enkelt kan utforske på egen hånd. Du kan for eksempel besøke idylliske Thomas Beach, surferparadiset Suluban Beach eller populære Padang Padang Beach, som byr på relativt rolig, asurblått vann og ble kjent gjennom filmen "Eat, Pray, Love".

Gå ikke glipp av et besøk til det ikoniske Uluwatu-tempelet, et av Balis vakreste. Tempelet ligger på en 70 meter høy klippe med utsikt over havet, og ved solnedgang kan du se en tradisjonell Kecak- og ilddansforestilling der en rekke lokale dansere opptrer mens solen går ned i bakgrunnen - en helt unik opplevelse.

Inkludert hotell
La Joya Balangan 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
La Joya Biu Biu 4
Tilleggsturer
Turtle Island med glassbunnsbåt
Snorkling og skilpaddeøya med glassbunnsbåt
Dag 13:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å pakke tingene og gjøre klar til hjemturen.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du, på grunn av tidsforskjellen, til Norge enten samme kveld eller i morgen.

Dag 14:

Velkommen hjem

Du lander i Norge efter en forhåpentligvis behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netter på Bali med frokost
 • Privat bil med engelsktalende sjåfør/guide
 • Flyreiser og overnatting som beskrevet i dagsprogrammet
 • All transport som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Reisen arrangeres med minimum 2 deltakere
 • Dobbeltrom for to personer, tremannsrom for tre personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikke og tips
 • Måltider i tillegg til de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Turistskatt (150.000 IDR per person)
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Tillegg for enkeltrom
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Se grupperabatt og fordeler i tilbudet!
Få et uforpliktende tilbud med pris og reiseplan

Andre reiser til Bali