Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra: 22.495 NOK
18 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Autentiske Bali

Autentiske Bali er en spennende og opplevelsesrik rundreise for deg, som drømmer om å oppleve det ”ekte” Bali.

 

Du starter i det verdensberømte Ubud, der du kan se frem til å oppleve fasinerende håndverkstradisjoner, lokale markeder, vakre templer og den berømte Monkey Forest.

 

Herfra går turen østover til det uspolerte Sidemen, som er et idyllisk paradis med frodig natur og vakre risterrasser, mens Lovina på nordkysten av Bali byr på ville delfiner, strender med svart vulkansand og gode snorkelmuligheter.

 

Siste stopp på rundreisen er Pekutatan på vestkysten. Det er ikke mange turister her, og her kan du oppleve lokalt liv i landsbyen og kilometerlange, jomfruelige strender med spektakulære solnedganger.

 

Heretter reiser du sørover til noen av Balis beste sandstrender, der du har god tid til å slappe av og fordøye de mangle opplevelser fra rundreisen.

 

Det er mulig å flytte badeferien i Sanur til det fashionable Seminyak, hvis du foretrekker det.

 

Højdepunkter

 • 11 nætters rundrejse på Bali m. privat sjåfør/guide
 • 4 nætters badeferie
 • Ubud – Monkey Forest, kultur og masser af liv
 • Sidemen – Smuk natur og frodige risterrasser
 • Lovina – Vilde delfiner, sort vulkansand og snorkling
 • Pekutatan – Uturistet med kilometerlange, jomfruelige strande
 • Sanur – Afslappende badeferie
 • Mange udflugter og entreer inkluderet

 

Hvis du har andre ønsker for reisen, f.eks. flere/færre netter eller annen innkvartering, kan du kontakte oss på tlf. 21 95 58 27 eller på info@flamingotours.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et skreddersydd program som oppfyller dine drømmer og ønsker.

Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kurs mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende sjåfør/guide klar til å ta imot deg og kjøre deg til Ubud, der du skal tilbringe første del av din ferie.

Den sjarmerende og verdensberømte landsby Ubud er kjent som Balis kulturelle sentrum og området omkring Ubud byr på en haug av opplevelser og severdigheter, som enten kan utforskes på egen hånd eller med en guide.

Ved ankomst til Ubud sjekker du inn på det sjarmerende hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Ta en svømmetur i bassenget, gå på oppdagelse i Ubud eller slapp av på rommet og få en god natts søvn, så du er klar til de mange opplevelser, som venter de neste dagene.

Inkludert hotell
Bucu Guest House 3
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon i Ubud – en sjarmerende og verdensberømt landsby, som er kjent som Balis kulturelle sentrum.

Bruk dagen på å slappe av ved bassenget, gå på oppdagelse i området eller dra på en spennende utflukt (skal kjøpes separat).

Dra for eksempel på marked, gå en tur i sentrum av Ubud eller besøk de lokale kunsthåndverkere og opplev deres imponerende verker.

Inkludert hotell
Bucu Guest House 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Tilleggsturer
Kintamani sykkeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Sykkeltur i Ubud
Balinesisk matlagingskurs
Dag 4:

Ubuds vakreste høydepunkter

Etter en deilig frokost på hotellet kjører du til Bali Bird Park – en vidunderlig vakker park med frodig natur og tusenvis av tropiske fugler. Parken spiller en viktig rolle i beskyttelsen av truede dyr i Indonesia og huser blant annet mer enn 40 truede indonesiske fuglearter. Parken har også en 4D-kino, en reptilpark, en butikk og ulike forestillinger og matinger.

Deretter går turen videre til de berømte og ekstremt vakre risterrasser ved Tegalagang, som ansess for å være noen av de mest spektakulære på hele Bali. Heretter serveres forfriskninger og en liten balinesisk matbit på en koselig, lokal restaurant, hvor du også har mulighet til å kjøpe lunsj.

Etter lunsj kjører du til det idylliske Gunung Kawi Sebatu-tempelet, en av Balis best bevarte hemmeligheter. Templet er omgitt av naturlige bassenger med krystallklart kildevann, lotusblomster og karpe i vakre, naturlige og rolige omgivelser.

Sist på ettermiddagen kjører du tilbake til hotellet i Ubud, der resten av dagen er til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Bucu Guest House 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

Heldagstur i det magiske Ubud

I dag kan du glede deg til å oppleve noen av de mest magiske stedene i Ubud.

Du starter dagen med et besøk i den verdensberømte Monkey Forest, der du har mulighet for på egen hånd å utforske den fasinerende parken med de mange frekke apene.

Turen fortsetter til det storslåtte Ubud-palasset, som en gang huset kongefamilien og er kjent for sin storslåtte balinesiske arkitektur og vakre hager.

Neste stopp på turen er landsbyen Batuan, hvor du kan oppleve tradisjonelle balinesiske hus og lære om de lokale familiestrukturene og tradisjonene, før turen går videre til Kemenuh – en av de mange sjarmerende kunster- og håndverkerlandsbyer omkring Ubud. Her besøker du et tradisjonelt treskjærerverksted og ser nærmere på de imponerende utskjæringer og trefigurer.

Etter landsbybesøkene kjører du tilbake til Ubud, der du har resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Bucu Guest House 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 6:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon i Ubud, der du kan slappe av ved bassenget, gå på oppdagelse i byen eller kjøpe en spennende utflukt.

Vi anbefaler alle våre gjester å dra på guidet sykkeltur i den vakre natur omkring Ubud – en helt fantastisk måte å oppleve det "ekte" Bali med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Les mer om den koselige sykkkelturen her.

Du kan også forsøke deg med white water rafting på den hellige Ayung-elven eller bestige det hellige Batur-fjellet.

Les mer om mulige utflukter i Ubud under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert hotell
Bucu Guest House 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Tilleggsturer
Kintamani sykkeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Trekking på Batur-vulkanen
Bali Zoo
Sykkeltur i Ubud
Balinesisk matlagingskurs
Dag 7:

Kulturelle Ubud og Sidemen

Du starter dagen med frokost på hotellet og deretter kjører du til tempelkomplekset Gunung Kawi, som er et av de eldste på Bali og som består av ti vakre templer hugget inn i klippeveggen. For å komme ned til templene og den hellige Pakerisan-elven, følger du trappene forbi grønne risterrasser og gjennom den frodige regnskogen.

Etter besøket i Gunung Kawi går turen videre til det hellige vanntempelet Tirta Empul, som ligger mindre enn en times kjøring nord for Ubud.

Tempelet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, som med sitt krystallklare vann ansees for å være det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya valfarter derfor til tempelet for å delta i rensings-seremonier. For turister er det også mulig å få lov å bade i det hellige vannnet inne i tempelkomplekset.

Heretter kjører du videre til en kaffeplantasje, som er kjent for å produsere noe av verdens mest eksklusive og dyre kaffe: Luwak Coffee. Her har du mulighet for å smake på en kopp velsmakende balinesisk kaffe, innen turen går videre til den tradisjonelle landsbyen Penglipuran.

De lokale i Penglipuran lever fortsatt en tradisjonell, balinesisk livsstil og du kan glede deg til å få en fantastisk innsikt i de regler og ritualer, som hører til.

Heretter går turen videre østover til den sjarmerende og idylliske landsbyen Sidemen, som ligger omgitt av vakre risterrasser med en spektakulær utsikt til det hellige fjellet Mount Agung.

Her sjekker du inn på hotellet og har kvelden til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Sawah Indah Villa 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Samanvaya Luxury Resort & Spa 4
Dag 8:

Sidemen på egen hånd

Denne dagen er til fri disposisjon i det vidunderlige Sidemen. Bruk dagen ved bassenget, skjem bort deg selv med en avslappende massasje eller utforsk det vakre området på egen hånd.

Du kan også kjøpe en guidet tur, som tar deg forbi vakre risterrasser og små landsbyer, eller forsøke deg med white water rafting.

Du kan lese mer om mulige utflukter i Sidemen under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert hotell
Sawah Indah Villa 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
Samanvaya Luxury Resort & Spa 4
Tilleggsturer
Trekking i Sidemen
White water rafting i Sidemen
Dag 9:

Modertempelet og transfer til Lovina

Du spiser frokost på hotellet og blir deretter kjørt til et av de absolutte høydepunkter på din rundreise på Bali: Besakih-tempelet – også kjent som ”modertempelet”.

Tempelet er bygget på åssiden av den hellige Agung-vulkanen og er det største, helligste og viktigste hindutempelet på hele Bali. Her har du god tid til å utforske det imponerende tempelkomplekset, som består av hele 23 templer.

Etter besøket ved Besakih kjører du nordover til den koselige by Lovina, som ligger helt ute på kysten. Underveis stopper du ved et vakkert utsiktspunkt i Kintamani-høylandet, hvorfra det er en formidabel utsikt over Lake Batur og Mount Batur.

Her sjekker du inn på hotellet og har da resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert hotell
Frangipani Beach Hotel 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
The Lovina Bali 4
Dag 10:

Lovina på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon i det sjarmerende Lovina.

Hvis du er morgenfrisk, har du mulighet for å kjøpe en tidlig morgenseiltur for å oppleve de ville delfiner, som lever utfor kysten av Lovina – en helt fantastisk opplevelse. Les mer om utflukten her.

Resten av dagen kan du slappe av ved den vakre, svarte lavastranden og ta en svømmetur i Det Indiske Ocean, nyte hotellets fasiliteter eller kjøpe en spennende utflukt i området.

Dra for eksempel på snorkeltur til de spektakulære koralrevene ved Menjangan Island eller på en spennende trekkingtur i jungelen i West Bali National Park. Les mer om de mulige utfluktene under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert hotell
Frangipani Beach Hotel 3
Frokost
Hotelloppgraderinger
The Lovina Bali 4
Tilleggsturer
Vandring i Bali Nasjonalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Delfinsafari ved Lovina
Heldagsutflukt: Vandring og snorkling
Dag 11:

Bunut Bolong-treet og Pekutatan

I dag går turen gjennom frodige landskap og vakre landsbyer til det uspolerte Pekutatan i det vestlige Bali.

På veien besøker du det spesielle og veldig hellige Bunut Bolong-treet, som er et gigantisk, gammelt Banyan-tre med et kjempestort hull. Balineserne oppfatter nettopp dette treet som særlig helligt og det blir ofte utført seremonier ved treet for å glede åndene.

Etter besøket ved Bunut Bolong-treet går turen videre til landsbyen Pekutatan – en typisk balinesisk landsby, som har beholdt sin sjarme, fordi det ikke er mange turister her sammenlignet med andre deler av Bali.

Inkludert hotell
Puri Dajuma Eco Resort 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Kelapa Retreat & Spa 5
Dag 12:

På egen hånd i Pekutatan

I dag har du en hel dag på egen hånd i idylliske Pekutatan med god tid til å slappe av, nyte de vakre omgivelsene og det nydelige hotellet eller kanskje gå på oppdagelsesferd i nærområdet.

Den kilometerlange, jomfruelige stranden ved Pekutatan er ideell til gåturer langs havet og solnedgangene ved stranden er helt spektakulære.

Inkludert hotell
Puri Dajuma Eco Resort 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Kelapa Retreat & Spa 5
Dag 13:

Tanah Lot-tempelet

Nyt en lekker frokost og fantastiske omgivelser i Pekutatan, inntil du blir hentet av guiden og kjørt videre til Balis mest berømte og mest fotograferte tempel, Tanah Lot.

Tempelet ligger vakkert på toppen av en imponerende klippe utfor vestkysten av Bali og har en fantastisk utsikt over havet. Tempelet er et av syv havtempler langs kysten av Bali, som skaper en form for åndelig bolverk mot dårlige vibrasjoner fra havet.

Etter besøket ved Tanah Lot går turen videre til Sanur i det sørlige Bali, der du skal tilbringe resten av ferien.

Inkludert hotell
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Puri Santrian 4
Dag 14-16:

Badeferie i Sanur

Etter frokost på hotellet er dagene til fri bruk med rikelig anledning til å nyte solens stråler, det vakre havet og den gylne sandstranden. Den lange, gylne sandstranden i Sanur er en av de mest populære på Bali, og havet her er vanligvis roligere enn på resten av øya. Området er derfor ideelt for barnefamilier og andre som ønsker å nyte en dukkert i det vakre havet.

Sanur tilbyr imidlertid også mye mer enn stranden, og byen, som ligger rett bak stranden, byr på en herlig blanding av gatekjøkken, restauranter, templer, markeder og butikker.

Du bor på et hyggelig hotell, hvor det selvfølgelig også er mulig å slappe av ved det innbydende svømmebassenget, ta en dukkert eller lese en god bok i skyggen. Bør mer skje, er det mulighet for et vell av vannsportaktiviteter på stranden samt snorkling eller dykking utenfor kysten.

Med sin avslappede atmosfære, balinesiske sjarm og mange fasiliteter, er Sanur den perfekte basen for en avslappende strandferie.

Det er mulig å forlenge badeferien – enten på samme sted, et annet sted på Sør-Bali eller med et opphold på Gili-øyene, for eksempel.

Inkludert hotell
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frokost
Hotelloppgraderinger
Puri Santrian 4
Tilleggsturer
Dagstur til Nusa Penida (fra Sanur)
Nusa Penida med snorkling (fra Sanur)
Turtle Island med glassbunnsbåt
Snorkling og skilpaddeøya med glassbunnsbåt
Dag 17:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å pakke og forlate det skjønne Bali.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykkene fra reisen.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du, på grunn av tidsforskjellen til Norge, enten samme kveld eller i morgen.

Inkludert hotell
Frokost
Dag 18:

Velkommen hjem

Du lander i Norge etter en forhåpentligvis behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 11 netters rundreise
 • 4 netters badeferie
 • Privat bil med engelsktalende sjåfør/guide
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Turistskatt (150.000 IDR per person)
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!