Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Fra 16.995 NOK
16 dager
Inkl. flyreiser
FÅ TILBUD Gratis og uforpliktende

Autentiske Bali

Autentiske Bali er en spennende og opplevelsesrik rundreise for deg, som drømmer om å oppleve det ”ekte” Bali.

 

Du starter i det verdensberømte Ubud, der du kan se frem til å oppleve fasinerende håndverkstradisjoner, lokale markeder, vakre templer og den berømte Monkey Forest.

 

Herfra går turen østover til det uspolerte Sidemen, som er et idyllisk paradis med frodig natur og vakre risterrasser, mens Lovina på nordkysten av Bali byr på ville delfiner, strender med svart vulkansand og gode snorkelmuligheter.

 

Siste stopp på rundreisen er Pekutatan på vestkysten. Det er ikke mange turister her, og her kan du oppleve lokalt liv i landsbyen og kilometerlange, jomfruelige strender med spektakulære solnedganger.

 

Heretter reiser du sørover til noen av Balis beste sandstrender, der du har god tid til å slappe av og fordøye de mangle opplevelser fra rundreisen.

 

Det er mulig å flytte badeferien i Tanjung Benoa til det fashionable Seminyak eller det populære Sanur, hvis du foretrekker det.

 

Højdepunkter

 • 9 nætters rundrejse på Bali m. privat chauffør/guide
 • 4 nætters badeferie i Tanjung Benoa
 • Ubud – Monkey Forest, kultur og masser af liv
 • Sidemen – Smuk natur og frodige risterrasser
 • Lovina – Vilde delfiner, sort vulkansand og snorkling
 • Pekutatan – Uturistet med kilometerlange, jomfruelige strande
 • Tanjung Benoa – Afslappende badeferie
 • Mange udflugter og entreer inkluderet
Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Avreise fra Norge

I dag starter ditt Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og setter kurs mot Bali.

Len deg tilbake og nyt turen, så du er frisk og veluthvilt, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Etter en forhåpentligvis behagelig flyreise ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende sjåfør/guide klar til å ta imot deg og kjøre deg til Ubud, der du skal tilbringe første del av din ferie.

Den sjarmerende og verdensberømte landsby Ubud er kjent som Balis kulturelle sentrum og området omkring Ubud byr på en haug av opplevelser og severdigheter, som enten kan utforskes på egen hånd eller med en guide.

Ved ankomst til Ubud sjekker du inn på det sjarmerende hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Ta en svømmetur i bassenget, gå på oppdagelse i Ubud eller slapp av på rommet og få en god natts søvn, så du er klar til de mange opplevelser, som venter de neste dagene.

Inkludert
Bucu Guest House 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Taman Harum Cottages 3
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Ubuds kulturelle høydepunkter

Etter en deilig frokost på hotellet kjører du til det hellige vanntempelet Tirta Empul, som ligger mindre enn en times kjøring nord for Ubud.

Tempelet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, som med sitt krystallklare vann ansees for å være det helligste på Bali. Balinesere fra hele øya valfarter derfor til tempelet for å delta i rensings-seremonier.

For turister er det også mulig å få lov å bade i det hellige vannnet inne i tempelkomplekset.

Heretter kjører du videre til de fasinerende kongegravene ved tempelkomplekset Gunung Kawi, som er et av de eldste på Bali og som består av ti vakre templer hugget inn i klippeveggen. For å komme ned til templene og den hellige Pakerisan-elven, følger du trappene forbi grønne risterrasser og gjennom den frodige regnskogen.

Etter besøket ved Gunung Kawi går turen videre til de berømte og ekstremt vakre risterrasser ved Tegalagang, som ansess for å være noen av de mest spektakulære på hele Bali.

Heretter spiser du lunsj på en koselig, lokal restaurant og etterpå kjører du videre til Bali Bird Park – en vidunderlig vakker park med frodig natur og tusenvis av tropiske fugler.

Sist på ettermiddagen kjører du tilbake til hotellet i Ubud, der resten av dagen er til fri disposisjon.

Inkludert
Bucu Guest House 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Taman Harum Cottages 3
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 4:

Heldagstur i det magiske Ubud

I dag kan du glede deg til å oppleve noen av de mest magiske stedene i Ubud.

Du starter dagen med et besøk ved Ubuds berømte marked, der du har god tid til å bare gå rundt og fornemme stemningen.

Heretter går turen videre til Kemenuh – en av de mange sjarmerende kunster- og håndverkerlandsbyer omkring Ubud. Her besøker du et tradisjonelt treskjærerverksted og ser nærmere på de imponerende utskjæringer og trefigurer.

Etter lunsj kjører du tilbake til Ubud, der du kan glede deg til å oppleve det storslåtte Royal Palace, der Ubuds royale familie fortsatt bor.

Siste stopp på dagens utflukt er den verdensberømte Monkey Forest, der du har mulighet for på egen hånd å utforske den fasinerende parken med de mange frekke apene.

Inkludert
Bucu Guest House 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Taman Harum Cottages 3
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon i Ubud, der du kan slappe av ved bassenget, gå på oppdagelse i byen eller kjøpe en spennende utflukt.

Vi anbefaler alle våre gjester å dra på guidet sykkeltur i den vakre natur omkring Ubud – en helt fantastisk måte å oppleve det "ekte" Bali med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Les mer om den koselige sykkkelturen her.

Du kan også forsøke deg med white water rafting på den hellige Ayung-elven, dra på heldagsutflukt til magiske Øst-Bali eller besøke den verdensberømte Mason Elephant Park, der du kan komme helt tett på de maiestetiske elefanter.

Les mer om mulige utflukter i Ubud under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Bucu Guest House 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Taman Harum Cottages 3
Anumana Hotel Ubud 4
Sykkeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Trekking på Batur-vulkanen
Hinduistisk renselses-seremoni
Dag 6:

Kintamani-høylandet og Batur-vulkanen

Du starter dagen med frokost på hotellet og deretter kjører du til Kintamani-høylandet. Derfra er det en formidabel utsikt til den imponerende Batur-vulkanen og vakre Lake Batur. 

Heretter kjører du videre til en krydder- og kaffeplantasje, som er kjent for å produsere noe av verdens mest eksklusive og dyre kaffe: Luwak Coffee. Her har du mulighet for å prøvesmake flere av Indonesias unike kaffetyper, innen turen går videre til den tradisjonelle landsbyen Penglipuran.

De lokale i Penglipuran lever fortsatt en tradisjonell, balinesisk livsstil og du kan glede deg til å få en fantastisk innsikt i de regler og ritualer, som hører til.

Heretter går turen videre østover til den sjarmerende og idylliske landsbyen Sidemen, som ligger omgitt av vakre risterrasser med en spektakulær utsikt til det hellige fjellet Mount Agung.

Her sjekker du inn på hotellet og har kvelden til fri disposisjon.

Inkludert
Villa Pelangi 3
Frokost
Dag 7:

Sidemen på egen hånd

Denne dagen er til fri disposisjon i det vidunderlige Sidemen. Bruk dagen ved bassenget, skjem bort deg selv med en avslappende massasje eller utforsk det vakre området på egen hånd.

Du kan også kjøpe en guidet sykkeltur, som tar deg forbi vakre risterrasser, templer og små landsbyer, du kan delta i cooking class eller forsøke deg med whitewater rafting på den hellige Unda-elven.

Du kan lese mer om mulige utflukter i Sidemen under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Villa Pelangi 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Cooking class i Sidemen
Sykkeltur i Sidemen
White water rafting i Sidemen
Dag 8:

Modertempelet og transfer til Lovina

Du spiser frokost på hotellet og blir deretter kjørt til et av de absolutte høydepunkter på din rundreise på Bali: Besakih-tempelet – også kjent som ”modertempelet”.

Tempelet er bygget på åssiden av den hellige Agung-vulkanen og er det største, helligste og viktigste hindutempelet på hele Bali. Her har du god tid til å utforske det imponerende tempelkomplekset, som består av hele 23 templer.

Etter besøket ved Besakih kjører du til det flotte Rendang, der det er tid til lunsj (ikke inkludert), innen turen går videre nordover til den koselige by Lovina, som ligger helt ute på kysten.

Her sjekker du inn på hotellet og har da resten av dagen til fri disposisjon.

Inkludert
Frangipani Beach Hotel 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
The Lovina Bali 4
Dag 9:

Lovina på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposisjon i det sjarmerende Lovina.

Hvis du er morgenfrisk, har du mulighet for å kjøpe en tidlig morgenseiltur for å oppleve de ville delfiner, som lever utfor kysten av Lovina – en helt fantastisk opplevelse. Les mer om utflukten her.

Resten av dagen kan du slappe av ved den vakre, svarte lavastranden og ta en svømmetur i Det Indiske Ocean, nyte hotellets fasiliteter eller kjøpe en spennende utflukt i området.

Dra for eksempel på snorkeltur til de spektakulære koralrevene ved Menjangan Island, dra på utflukt til hjertet av Bali eller på spirituell trekking til hellige vannfall. Les mer om de mulige utfluktene under Ekstra/oppgraderingsmuligheter.

Inkludert
Frangipani Beach Hotel 3
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
The Lovina Bali 4
Snorkling ved Menjangan Island
Dolphin spotting ved Lovina
Heldagstur til hjertet av Bali
Spirituell trekking til hellige vannfall
Dag 10:

Bunut Bolong-treet og Galuh Beach

I dag går turen gjennom frodige landskap og vakre landsbyer til det uspolerte Pekutatan i det vestlige Bali.

På veien besøker du det spesielle og veldig hellige Bunut Bolong-treet, som er et gigantisk, gammelt Banyan-tre med et kjempestort hull. Balineserne oppfatter nettopp dette treet som særlig helligt og det blir ofte utført seremonier ved treet for å glede åndene.

Etter besøket ved Bunut Bolong-treet går turen videre til det uspolerte Galuh Beach, som også er kjent som Queen Beach. Stranden ligger ved landsbyen Pekutatan – en typisk balinesisk landsby, som har beholdt sin sjarme, fordi det ikke er mange turister her sammenlignet med andre deler av Bali.

Den kilometerlange, jomfruelige stranden ved Pekutatan er ideell til gåturer langs havet og solnedgangene ved stranden er helt spektakulære.

Inkludert
Puri Dajuma Eco Resort 4
Frokost
Dag 11:

Tanah Lot-tempelet

Nyt en lekker frokost og fantastiske omgivelser i Pekutatan, inntil du blir hentet av guiden og kjørt videre til Balis mest berømte og mest fotograferte tempel, Tanah Lot.

Tempelet ligger vakkert på toppen av en imponerende klippe utfor vestkysten av Bali og har en fantastisk utsikt over havet. Tempelet er et av syv havtempler langs kysten av Bali, som skaper en form for åndelig bolverk mot dårlige vibrasjoner fra havet.

Etter besøket ved Tanah Lot går turen videre til Tanjung Benoa i det sørlige Bali, der du skal tilbringe resten av ferien.

Badeferien kan flyttes til det sjarmerende Sanur eller det fashionable Seminyak uten at det koster ekstra.

Inkludert
Camakila Benoa Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Parigata Resort and Spa 3
Bali Agung Village 3
Dag 12-14:

Badeferie i Tanjung Benoa

Dagene i Tanjung Benoa er til fri disposisjon med god mulighet for å nyte solens stråler, det vakre havet og den brede sandstranden.

Du blir innlosjert på et lekkert hotell, der det naturligvis også er mulig å slappe av ved det flotte bassenget, ta en svømmetur eller lese en god bok i skyggen.

Dersom du ønsker at det skal være litt mer action, er det mulighet for mange ulike vannsportsaktiviteter ved stranden og det er også mulighet for snorkling eller dykking ved koralrevene utfor kysten.

I Tanjung Benoa finner du også et stort utvalg av restauranter, caféer og mindre butikker, der du blant annet kan kjøpe lokalt håndverk og souvenirs.

Tanjung Benoa har alt det du trenger for en fantastisk badeferie på Bali.

*Det er mulig å forlenge badeferien – enten samme sted, et annet sted i det sørlige Bali eller med et opphold på for eksempel Gili-øyene.

Inkludert
Camakila Benoa Resort 4
Frokost
Ekstra/oppgraderingsmuligheter
Parigata Resort and Spa 3
Bali Agung Village 3
Dag 15:

Hjemreisen begynner

Ferien nærmer seg slutten og det er på tide å pakke og forlate det skjønne Bali.

Du spiser frokost på hotellet og blir hentet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen i god tid før avreise.

Foran deg venter en lang hjemreise med god tid til å fordøye de mange inntrykkene fra reisen.

Avhengig av flyreiseplanen ankommer du, på grunn av tidsforskjellen til Norge, enten samme kveld eller i morgen.

Inkludert
Frokost
Dag 16:

Velkommen hjem

Du lander i Norge etter en forhåpentligvis behagelig flyreise med massevis av gode minner fra din reise til Bali i bagasjen.

Velkommen hjem!

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 9 netters rundreise
 • 4 netters badeferie
 • Privat bil med engelsktalende sjåfør/guide
 • Fly og innkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til reisegarantifonden
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltakere
 • Dobbeltrom ved to personer, trippelrom ved tre personer

Ikke inkludert i reisen

 • Personlige utgifter, drikkevarer og tips
 • Måltider utover de som er nevnt i dagsprogrammet
 • Kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Visum
 • Vaksinasjoner
 • Enkeltromstillegg
M
T
O
T
F
L
S
 • Bergen
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Stavanger
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Trondheim
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
 • Oslo
  0.00 NOK per voksen
  0.00 NOK per barn
  Be om pris
Gratis, uforpliktende og raskt!