Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Transport til og fra hotellet er inkludert.
Dette er en seiltur med middag.

Vi starter med en «dawa» velkomstdrink imens båten seiler mot Fort Jesus.

De skimtene lysene fra Mombasa, og den stjerneopplyste himmelen, gir en idyllisk stemning til et deilig måltid bestående av fisk og skalldyr, tilberedt i beste Swahili-stil foran gjestene. Musikerne om bord spiller en bred vifte av musikk man kan danse til. Båten seiler tilbake til havnen senere på kvelden.

Les mer

Den arabiske dhow seiler fra Shimoni havn på morgenen. Du vil bli budt velkommen ombord med te og kaffe og en kort briefing om turen. Du kan oppleve at hvalhaier og knølhvaler passerer båten på migrasjonsruten deres. Når vi er ute og snorkler ved korallrevet, kan du få besøk av delfinene som ofte kommer og hilser på.

Lunsj serveres på øya.

Transport til og fra hotellet er inkludert i prisen.

Les mer

Transport til og fra hotellet er inkludert.

Heldags aktivitet på land, lunsj på Tamarind dhow (eller Tamarind restaurant for de som ikke liker å seile), og utflukt til Haller park.

Gå på oppdagelse i Mombasas historie, kultur og moderne steder med en erfaren guide. Det er mulighet for å besøke følgende steder:
 

  • De symbolske elefantstøttennene – de ble oppstilt til ære for prinsesse Margaret på hennes første besøk til Mombasa
  • Akamba treskjæringsfabrikk – Ytterst interessant sted der du kan se et vanlig stykke tre bli forvandlet til en vakker tre utskjæring
  • Frukt- og kryddermarked - Et stort utvalg av frukter, grønnsaker og krydderier som blir dyrket i området og ved kysten
  • Fort Jesus & Den gamle by – Fortet ble benyttet av portugiserne og araberne under krigen. Ta en tur ned de snirklede gatene i den gamle byen for å shoppe litt
  • Berømt Tamarind dhow – Mat fra havet på lunsj-krysstokt. Du kan også velge mat som ikke er fisk eller skalldyr
  • En flaske vann er inkludert per person.

 


Ettermiddagsbesøk til Haller park

 

 

Haller park ligger i Bamburi og er tildelt en global 500 pris fra United Nation Environment Program. Den suksessfulle transformasjonen fra ødemark til paradis, er blitt et forbilde for rehabilitering over hele verden. Du opplever en bred bestand av dyr som slanger, fisk, krokodiller, elefanter, bøfler, flodhester m.m. Det er for nylig blitt mulig å mate giraffene i parken. Det er sjelden man får mulighet for å komme så tett på de vakre og elegante dyrene.

Les mer

Transport til og fra hotellet er inkludert En ideell dag for hele familien. Dhow-turen byr på masse underholdning for alle.

Dere blir hentet på hotellet og kjørt til La Marine land, hvor dere møter guiden som forteller om dagens program.

Vi starter med en tur rundt i Marine land og setter deretter seil ut på det åpne havet, hvis været tillater det. Det er også mulig å snorkle underveis på turen.

Lunsjen nytes på Waterside restaurant på land, hvoretter vi seiler ut på den rolige Mtwapa-elven som er ca. 8 km lang. Vannet danner, sammen med mangrove, blomster og eksotiske fugler, et billedskjønt landskap!

Om bord på båten vil det være underholdning med akrobater, ildslukere og limbodansere.

På land besøker vi etterfølgende Snake park & Aquarium for å oppleve krokodillemating. Masaidansere opptrer som en fin avslutting på dagen. Du kan kjøpe et navneskilt som minne, av de lokale Makonde billedskjærere.

Les mer