Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av buffalo løper over veien

Ekstra Turer

Opplev soloppgangen over Serengeti fra luften. Nyt den unike utsikten og se dyrene gå morgentur bortover savannen. Se bl.a. Elefanter, giraffer og bøfler og holde øye med rovdyrene som kan være på tidlig morgen jakt. 

Vi drar fra lodgen før soloppgang, og kjører ut til piloten som har ballongen klar! Når vi lander igjen blir vi kjørt videre til området der sjampanjefrokosten vår blir servert på savannen. Hvis vi er heldige kan vi se sebraer og giraffer gå rundt i nærheten.

Husk gode sko og en varm jakke samt kamera, kikkert og solbriller.

Les mer

Masaiene er en afrikansk folkestamme, som lever i Kenya og Tanzania. De er kjent for sine fargerike røde drakter og sin hoppende dans, som er veldig karakteristisk.
 
På din tur til Tanzania har du mulighet for å besøke en lokal masai-landsby, så du kan få se hvordan masaiene lever og bor.

De nærmere detaljer om tid og sted avtales med guiden, når du er i Tanzania. Du betaler bare kontant til sjåføren/guiden, og da sørger han for å gi pengene videre til masaiene som takk for at dere får besøke dem.

Les mer

Du blir hentet av guiden din som kjører deg til Arusha nasjonalpark.
 
Arusha nasjonalpark er den mest tilgjengelige nasjonalparken på Northern Circuit i Tanzania og det perfekte stedet for en dagstur. Med sine 552 kvadratkilometer er Arusha nasjonalpark en liten park med mye å by på.
 
Arusha nasjonalpark er delt inn i tre områder: Momella Lakes, Mount Meru og Ngurdoto Crater. Avhengig av årstiden kan du se tusenvis av flamingoer ved Momella Lakes, som vandrer mellom Lake Manyara og dette området. Innenfor disse områdene har Arusha nasjonalpark en stor variasjon av landskap som spenner fra åpne savanner via akasieskog til regnskog og til slutt alpine forhold på de høyere delene av Mt. Meru.
 
Her finnes et mangfoldig dyreliv med planteetere som elefanter, flodhester, bøfler, sebraer og til og med en og annen gnu. Nasjonalparken er også hjemsted for verdens største bestand av sjiraffer, noe som gjør den til et flott sted å besøke for alle som liker disse vakre dyrene med lang hals.

Les mer

Guiden henter deg og kjører deg langs Vest-Kilimanjaros skråninger opp til maasai-land i nærheten av Tinga-Tinga.
 
Her ankommer dere Olpopongi Maasai Village, der en gruppe vennlige masaier og landsbyhøvdingen ønsker dere velkommen med en kjølig velkomstdrink. Under en spasertur gjennom landsbyen forteller din personlige guide om livet, fortiden og nåtiden til Tanzanias masaier.
 
Lær om maasaienes matkultur mens du nyter en tradisjonell te (chai) tilberedt over vedfyrt komfyr. Dere spiser også lunsj, og deretter avsluttes aktivitetene i landsbyen.
 
Ettermiddagen byr på en spennende og lærerik vandresafari gjennom bushen i nærheten. Masaikrigere guider deg langs stiene sine og forteller deg om typiske medisinplanter, spesielle trær, stier og det lokale dyrelivet. Bruk av lokale redskaper, jaktteknikker og tilberedning av bål er også en del av den uforglemmelige buskutflukten.
 
Etterpå avsluttes utflukten, og guiden kjører dere tilbake til hotellet.

Les mer