>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Massevis av buffalo løper over veien

Ekstra Turer

Opplev soloppgangen over Serengeti fra luften. Nyt den unike utsikten og se dyrene gå morgentur bortover savannen. Se bl.a. Elefanter, giraffer og bøfler og holde øye med rovdyrene som kan være på tidlig morgen jakt. 

Vi drar fra lodgen før soloppgang, og kjører ut til piloten som har ballongen klar til oss!

Når vi lander igjen blir vi kjørt videre til området der sjampanjefrokosten vår blir servert på savannen. Hvis vi er heldige kan vi se sebraer og giraffer gå rundt i nærheten.

Husk gode sko og en varm jakke samt kamera, kikkert og solbriller.

Les mer

Serengeti har mye å by på, og hvis du ønsker å forlenge safariopplevelsen er dette også mulig!
Flere safaridager gir deg mulighet til å oppleve nye deler av parken, hvor både landskapet og dyrelivet skiller seg ut fra det du har opplevd dagen før. Serengeti er enorm, og det finnes ingen muligheter for at du opplever det samme to dager i trekk. 

Les mer

Masaiene er en afrikansk folkestamme, som lever i Kenya og Tanzania. De er kjent for sine fargerike røde drakter og sin hoppende dans, som er veldig karakteristisk. På din tur til Tanzania har du mulighet for å besøke en lokal masai-landsby, så du kan få se hvordan masaiene lever og bor.

De nærmere detaljer om tid og sted avtales med guiden, når du er i Tanzania. Du betaler bare kontant til sjåføren/guiden, og da sørger han for å gi pengene videre til masaiene som takk for at dere får besøke dem.

Les mer

Å ha tilgang til egen safaribil med guide gir stor fleksibilitet på turen. Guiden har stor erfaring, og vet hvor det er gode sjanser for å finne ulike dyr. Han vet hvor lang tid det tar å kjøre til neste overnattingssted, men du kan selv bestemme hvor lenge du ønsker å bli de ulike stedene og se på dyrene. Samtidig blir det mulig å ta et ekstra stopp på veien hvis det blir nødvendig.. 

Les mer