>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Ekstra Turer

Den arabiske dhow seiler fra Shimoni havn på morgenen. Du vil bli budt velkommen ombord med te og kaffe og en kort briefing om turen. Du kan oppleve at hvalhaier og knølhvaler passerer båten på migrasjonsruten deres. Når vi er ute og snorkler ved korallrevet, kan du få besøk av delfinene som ofte kommer og hilser på.

Lunsj serveres på øya.

Transport til og fra hotellet er inkludert i prisen.

Les mer

Heldags seiltur i en Dhow med motor. Du blir hentet på hotellet og kjørt til Fumba Village hvor fra vi seiler ut i Dhowen vår. Vi seiler hovedsakelig i Menai-bukten der pukkelhval- og øresvindelfiner oppholder seg. Vi setter anker et trygt sted der vi kan bade og snorkle.

Kvalitetsutstyr til snorkling kan lånes på båten – i mange ulike størrelser. Frukt, vann og mineralvann er til disposisjon på hele turen. Etter lunsj er det mulig å seile en liten tur i en kano skåret av mangotre. Du kan også bare bade, snorkle, eller slappe av.

Les mer

Zanzibars første og eneste nasjonalpark ligger midt i Jozani Forest. Parken har et godt dyreliv, og har sjeldne og truede dyrearter. Du finner bl.a. ca. 40 ulike typer sommerfugler, og 50 ulike typer fugler. Det sies at den røde Colobus-apen kun finnes på Zanzibar.
Jazani Forest er et levende apotek – hver plante eller tre kurerer et eller annet. De høye trærne og palmene gir en vakker og unik opplevelse.
Turen tar 1-3 timer. Av hensyn til dyr og planter er det ikke lov å gå utenfor stiene uten en guide. 

Les mer

Vi seiler ut på det turkise havet fra Stone Town sist på ettermiddagen. Musikantene om bord tar instrumentene frem, og spiller sanger om kjærlighet og tap, imens mannskapet serverer kanapeer og drikke etter eget ønske.

Nyt solnedgangen og utsikten til Stone Town fra vannet, hør historier fra mannskapet, og slapp av imens vi driver stille rundt i de vakre fargene fra himmelen og havet.

Turen tar 1-2 timer

Les mer

Vi blir hentet på hotellet, og kjørt til Stone Town. Her går vi om bord på en Dhow, og setter kursen mot Prison Island for å se fengselet, og de store landskilpaddene på øya. Etterfølgende snorkler vi sammen med guiden som lærer oss hvordan vi får øye på de fargespekkede korallene, og de tropiske fiskene. 

Vi seiler videre mot en sandbank med utallige fugler som flyver over oss, og spøkelseskrabber som krabber bortover sandet. 
Vi spiser lunsjen vår på sandbanken hvor det etterfølgende også er tid til snorkling, avslapping og historier fra guidene om å seile på de syv havene. 

Vi er retur ca. 15.30.

Les mer

På sørspissen av øya ligger fiskelandsbyen Kizimkazi. Herfra kan du ta en liten båttur ut og se både øresvin, delfiner og pukkelhvaldelfiner, som det ofte er mange av i området.

Hvis du er heldig kan du få lov å svømme helt tett på delfinene, hvilket er en helt unik opplevelse!

Turen tar ca. 3 timer, og er lagt på ettermiddagen pga. de mange turistene som ofte er der om formiddagen.

Les mer

Fra Stone Town kan du gå ombord på en lokal Dhow, og komme ut til Prison Island, også kjent som Changoo Island etter de kjempe landskilpaddene.

Den historiske øya var tidligere eid av araberne, og brukt til innesperring av slaver. Fengslet er bygget i 1893 og står fortsatt. Derfra navnet «Prison Island».

Hovedattraksjonen på øya er de store landskilpaddene, men stranden er også anbefalelsesverdig med det klare vannet, og perfekt hvis du vil snorkle. 

Les mer

Tropiske frukter, krydderier, og mange sjeldne plantearter er blant mye av det du ser på denne guidede turen som gir forklaring på hvorfor Zanzibar blir kalt «Spice Island».

Turen tar ca. 3 timer, og starter og slutter på hotellet.

I Kizimbani Village besøker vi en krydderfarm for å lukte og teste de ulike tropiske fruktene og krydderiene. Zanzibar har mange friske krydderier som bl.a. kardemomme, kanel, nellik, svart pepper, ingefær, vaniljestang, sitrongress og muskatnøtt, samt friske frukter som ananas, banan, kokosnøtt, mango, eple og mange flere!

Du kan også oppleve sjeldne planter som henna busk, Ylang lang (parfymetre) og Anator (leppestift tre).

Les mer

Opplev hovedstanden på Zanzibar, Stone Town. Turen tar ca. 3 timer, og starter og slutter på hotellet. Vi kjører inn til markedet der du virkelig kan merke byens puls. Derfra drar vi videre til Angelican Church of Christ, bygget på det gamle slavemarked av Biskop Steers i 1874.

Du kan bl.a. se slavekammer som slavene «hang» i til auksjonene på det gamle slavemarkedet.

Vi går en tur rundt i byen der du bl.a. opplever nasjonalmuseet, Forodhani Gardens med det gamle konsulatet (Dr. Livingstone var her før han ble sendt til England), The Arab Fort, The house of Wonders, høyesterettsbygningen, TIp Tip House, Kelele Square, Det gamle Britiske konsulatet, barnehjem, den gamle havnen og mye mer! I gamlebyen er de fleste bygningene over 200 år gamle, og her finner du mange små eksotiske basarer og butikker.

Les mer