Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Bali Taman Beach Resort and Spa

Barnevennlig strand, basseng, barnebasseng og familierom. Bali Taman Beach Resort and Spa er et fantastisk familiehotell i Lovina. Les mer her!

Bali Taman Beach Resort and Spa

Bali
Bali Taman Beach Resort and Spa er et koselig strandhotell i sjarmerende, balinesisk stil beliggende i vakre omgivelser ned til den fine, svarte vulkanstranden i Lovina.
 
Stranden i Lovina er veldig barnevennlig med rolig vann og fint, svart sand. Langs stranden ligger det fargerike perahu-båter på rekke og det er en skjønn, avslappet stemning.
 
På Bali Taman Beach Resort and Spa er det et deilig basseng og separat børnebasseng, som med sine 40 cm dybde er ideell for mindre barn. Ved bassenget er det også behagelige liggestoler og parasoller og en overdekket poolbar, som serverer et utvalg av snacks og ferske fruktjuicer, cocktails og mye mer.
 
Hotellet har også en tennisbane, som det er gratis å bruke, og hvis du vil skjemme bort deg selv, tilbyr hotellets spaavdeling en rekke avslappende spabehandlinger, som kombinerer tradisjonelle og moderne teknikker og garanterer bortskjemmelse for kropp og sjel.
 
Hotellets restaurant Tasbih setter en stor ære i å tilberede velsmakende indonesiske og internasjonale retter med ferske, lokalt produserte ingredienser - her kan hele familien finne nye favorittretter.
 
Alle rommene på Bali Taman Beach Resort and Spa er innrettet med moderne fasiliteter som aircondition, wi-fi, mulighet for å lage kaffe og te, eget baderom med dusj, terrasse eller balkong med utsikt til hagen. Familierom er tilgjengelige ved minimum 2 voksne og 2 barn.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer