Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

La Joya Biu Biu

Opplev unike rom, spektakulær havutsikt og total avslapning på La Joya Biu Biu.

La Joya Biu Biu

Bali
Velkommen til La Joya Biu Biu, en perle som ligger på Bukit-halvøyas majestetiske klipper mellom byene Jimbaran og Uluwatu på sørsiden av den balinesiske kysten. Her åpnes dørene til en verden av fortryllende solnedganger og uforglemmelige opplevelser.
 
Gå ned stien til den nærliggende stranden, sett deg i sanden og nyt de magiske solnedgangene som Bali er kjent for. La Joya Biu Biu har en privat strand som innbyr til avslapning, perfekt for å nyte lyden av bølgene og den milde brisen fra Det indiske hav.
 
Du kan også unne deg en dukkert i et av de to spektakulære evighetsbassengene, der du kan svømme og la deg fascinere av panoramautsikten over havet. 
 
Rommene på La Joya Biu Biu er designet for å tilby den perfekte kombinasjonen av komfort og naturlig skjønnhet. De er utstyrt med dobbeltseng og moderne bekvemmeligheter som minibar, safe, klimaanlegg og Wi-Fi, og skaper en oase av ro og avslapning. De er omgitt av frodige grøntområder, slik at du kan være i fred og samtidig nyte det beste fra naturen.
 
Det engasjerte personalet står til rådighet for å oppfylle dine behov og sørge for at oppholdet blir så avslappende som mulig. Nyt deilige kulinariske opplevelser med panoramautsikt i restauranten, eller la deg skjemme bort med luksuriøse spabehandlinger som fornyer både kropp og sjel.
 
Enten du vil utforske de lokale strendene, fordype deg i Balis kultur eller bare slappe av ved bassenget og nyte den fantastiske utsikten, er La Joya Biu Biu ditt eksklusive paradis ved havet.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer