Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Maya Sanur Resort & Spa

Maya Sanur Resort & Spa er et fantastisk feriested ved stranden i Sanur. Det er flere svømmebassenger, barnebasseng, barneklubb, spa-avdeling og koselige rom.

Maya Sanur Resort & Spa

Bali
Maya Sanur Resort & Spa er et fantastisk femstjerners resort som ligger rett ved den barnevennlige sandstranden i Sanur. Her kan du nyte en fantastisk ferie for hele familien.
 
Resortet har flere flotte svømmebassenger, blant annet et 158 meter langt lagunebasseng, et herlig evighetsbasseng med utsikt over havet og et grunt barnebasseng der barna kan plaske og leke.
 
Det er også mye å holde deg aktiv med et treningsstudio og yogastudio, og hvis du trenger å slappe av, kan du unne deg en avslappende massasje, kroppsskrubb eller blomsterbad i feriestedets prisbelønte spa-område. For de minste i familien er det en internasjonal barneklubb.
 
På Maya Sanur Resort & Spa blir smaksløkene dine også ivaretatt - fra den overdådige frokostbuffeen til smakfulle à la carte-retter og imponerende hjemmelagde kaker.
 
Avhengig av hvor mange dere er som reiser sammen, bor dere enten i samme rom eller i to rom med sammenhengende dører. Rommene er romslige og pent innredet med lyse farger og moderne møbler, og har eget bad med både dusj og badekar. Alle rommene har klimaanlegg, minibar, safe, Wi-Fi og TV, samt egen balkong med nydelig utsikt over den frodige, grønne hagen.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer