Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Menjangan Dynasty Resort

Menjangan Dynasty Resort - 5-stjernet - Banyuwedang Bay

Menjangan Dynasty Resort

Bali

Menjangan Dynasty Resort er et femstjernet resort, som består av luksuriøse, afrikansk-inspirerte telt i høy kvalitet, som gir deg muligheten for å være helt nærme naturen, mens du samtidig lever i luksus.

Resortet ligger rett ned til stranden og har en fantastisk utsikt utover det blide, knallblå vannet i Banyuwedang-bukten på nordvestkysten av Bali.

På hotellet er det fler fasiliteter og aktiviteter, som du selvsagt kan benytte under oppholdet. Blant annet er det her en infinity pool, der du kan dykke ned til 3,5 meters dybde. Du kan også slappe av i spa-avdelingen, der det blant annet er en terrasse til soneterapi og du kan få en lekker massasje i en av de private spa-kabiner. Det er dessuten en bambuspaviljong, der du kan dyrke yoga.

De forskjellige restaurantene på hotellet serverer alt fra frokost og ettermiddagste til lekre, internasjonale retter til middag og små snacks i løpet av dagen. I baren kan du nyte en fargerik og smakfull cocktail.

Rommene på Menjangan Dynasty Resort er alle innrettet i luksustelt med tregulv, queen size seng, leselampe, skrivebord og minibar. Det er eget baderom med toalettartikler og ute foran teltet er det en terrasse med liggestoler, så du kan ligge og slappe av, mens du nyter den vakre utsikten.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer