Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Royal Casa Ganesha

Royal Casa Ganesha ligger blant frodige risterrasser i Ubud, og har en restaurant på stedet, evighetsbasseng og sykkelutleie. Les mer og bestill her.

Royal Casa Ganesha

Bali
Royal Casa Ganesha ligger i idylliske omgivelser blant frodige grønne risterrasser utenfor den berømte kunstbyen Ubud. Her er det rikelig anledning til å komme helt ned i utstyret og nyte Balis vakre natur.
 
Ønsker du å utforske omgivelsene kan du leie en sykkel eller ta hotellets gratis skyttelbuss, og etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av på solterrassen eller ta en dukkert i det innbydende evighetsbassenget, som har utsikt over de grønne risterrassene. Du kan også skjemme deg bort med en avslappende massasje i hotellets spa-område.
 
Hotellets koselige restaurant er bygget opp av naturlige materialer og blander seg med sin unike arkitektur vakkert inn i omgivelsene. Her serveres smakfulle internasjonale retter, og ønsker du en opplevelse utover det vanlige kan du starte dagen med en flytende frokost i svømmebassenget (valgfritt).
 
Alle rommene på Royal Casa Ganesha er romslige og moderne med dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, minibar og TV. Rommene har også bad med badekåper, tøfler og gratis toalettartikler, samt egen balkong eller terrasse hvor du kan slappe av etter en herlig dag.
 
Vær oppmerksom på at den givne oppgraderinsgprisen er en frapris, og at prisene kan være merkbart høyere i høysesong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer