Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Samanvaya Luxury Resort & Spa

Samanvaya Luxury Resort & Spa er et firestjernet hotell, som ligger i veldig flotte omgivelser, omgitt av rismarker, i Sidemen-dalen, i den østlige delen av Bali.

Her bor du midt imellom vakre, frodige, grønne bakker og tropisk skog, men fortsatt tett på autentiske templer og kulturelle steder. Fra hotellet er det ca. en times kjøretur til Balis internasjonale flyplass og halvannen times kjøretur til den kunstneriske byen Ubud.

Hotellet er bare for voksne og derfor er stedet ideelt for deg, som ønsker fred og ro under oppholdet. Hotellet har basseng, så du kan ta en svømmetur og hvis du vil skjemme bort deg selv, kan du få en avslappende massasje i spa-avdelingen på hotellet.

Fra hotellet er det mulighet for å dra på forskjellige utflukter, blant annet er området ideelt til sykkel- eller vandreturer. Spør personalet på hotellet for mer informasjon.

Restauranten på hotellet er vakkert utsmykket med bambusdetaljer og her får du servert både lokale, balinesiske retter og internasjonale retter.

Rommene består av bungalows, som alle har egen balkong eller terrasse og herfra kan du nyte den vakre utsikten utover rismarkene og den vakre, frodige naturen. På alle rommene er det deilige, myke senger, myggnett, minibar og safebox. Det er eget baderom med regndusj og gratis toalettartikler.

Mot ekstra betaling er det mulig å oppgradere rommet. 

Vær og klima