Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Sanur Resort Watujimbar

Sanur Resort Watujimbar ligger innen gangavstand fra den vakre sandstranden. Hotellet har et fantastisk svømmebasseng og eget spaområde. Bestill reisen din her.

Sanur Resort Watujimbar

Bali
Sanur Resort Watujimbar, tidligere kjent som Swiss-Belresort Watu Jimbar, ligger i hjertet av Sanur, med butikker, restauranter og uteliv rett utenfor døren og i gangavstand til den vakre sandstranden. Feriestedet er en herlig blanding av moderne luksus og balinesisk sjarm, og tilbyr alle fasilitetene du trenger på strandferien.
 
Det nydelige, store bassengområdet er uten tvil samlingspunktet på Sanur Resort Watujimbar. Her kan du ta en forfriskende dukkert, slappe av på en av de mange solsengene eller nyte en fargerik cocktail eller kald øl i bassengbaren – og foretrekker du havets milde bølger og sand mellom tærne, er det bare en kort gå til stranden.
 
Trenger du velvære kan du legge veien forbi hotellets spa, hvor du kan bestille avslappende massasje og spabehandlinger. Du kan også nyte en god kopp kaffe i kaffebaren eller en forfriskende cocktail i loungebaren, mens hotellets restaurant serverer smakfulle internasjonale, asiatiske og indonesiske retter med utsikt over bassenget.
 
Rommene på Sanur Resort Watujimbar er pene og moderne med komfortable jordfarger, dobbeltseng eller enkeltsenger, wifi, safebox, aircondition, minikjøleskap, TV og balkong. Noen rom har utsikt over det innbydende svømmebassenget, mens andre har et privat boblebad på balkongen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer