Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Scallywags Trawangan Resort

Koselig strandhotell på Gili Trawangan med basseng, dykkesenter og restaurant - Scallywags Trawangan Resort. Finn din drømmereise til Gili-øyene her.

Scallywags Trawangan Resort

Bali

Beliggende på sørøst-kysten av Gili Trawangan, med en fantastisk utsikt til Mount Rinjani og Lomboks kystlinje og bare 5 minutters gåavstand fra havnen finner du Scallywags Trawangan Resort.

Resortet er koselig og sjarmerende med lekkert basseng og enkel adgang til den flotte sandstranden, der det er god mulighet for å slappe av og nyte den sjarmerende ø-stemningen, det fine sandet og det krystallklare vannet.

Scallywags Trawangan Resort har dessuten eget dykkersenter, der du kan booke snorkel- eller dykkerturer til de vakre koralrev omkring øya.

Besøk også resortets restaurant Scallywags Seafood Bar & Grill, som byr på lekre indonesiske og vestlige retter, et stort utvalg av ferskfanget fisk tilberedt på grillen og vin, cocktails og andre drikkevarer – alt i alt det perfekte sted å nyte en cocktail eller et glass vin og en utsøkt middag med utsikt over havet.

Alle rommene på Scallywags Trawangan Resort er pent innrettet med aircondition, safebox, TV, kjøleskap og vannkoker og med eget baderom med varmt og kaldt vann, slåbrokker og gratis toalettartikler.

På hotellet er det dessuten wi-fi, valutaveksling og mulighet for å leie sykler. I gåavstand fra resortet finner du likeså et stort utvalg av barer, restauranter og butikker.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer