Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Villa Karma Loka Sidemen

Oppdag den rolige skjønnheten på Villa Karma Loka, en fortryllende eiendom i Sidemen på Bali. Her kan du fordype deg i det fredelige landskapet, nyte utendørsbassenget og slappe av med spabehandlinger. Overnattingsstedet er ideelt for å utforske Øst-Bali, med kort vei til Tirta Gangga og Besakih-tem

Villa Karma Loka Sidemen

Bali

Villa Karma Loka tilbyr sjarmerende innkvartering i den pittoreske byen Sidemen på Bali, et ideelt sted for deg som søker ro og skjønnhet på Balis landsbygd. Her kan du nyte fredelige spaserturer i naturen, og for de eventyrlystne er det muligheter for fotturer og sykling i nærområdet.

Feriestedet har flere attraktive fasiliteter, blant annet et utendørsbasseng og en velholdt hage som bidrar til en avslappet atmosfære. Du kan også nyte avslappende massasjer og andre spatjenester. Et av høydepunktene er den imponerende utsikten over rismarkene i nærheten. 

Rommene på Villa Karma Loka har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, takvifte og sjarmerende tremøbler som tilfører en rustikk sjarm.

Restauranten Lihat Sawah tilbyr deilige måltider med en internasjonal meny, og du kan nyte måltidet med utsikt over den vakre hagen.

Villa Karma Loka er et utmerket valg for deg som ønsker å utforske Øst-Bali, bare en halvtime fra Besakih-tempelet og 45 minutter fra vannpalasset Tirta Gangga.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer