Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Stella Di Mare

Med et opphold på det lekre hotell Stella Di Mare kan du se frem til høy standard, elegant innretning og service i verdensklasse.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet i gåavstand til Dubai Marina, The Walk og den skjønne stranden ved Jumeirah Beach Residence. Du kan med andre ord enkelt bevege deg rundt til fots, uansett om du vil på stranden, shoppe i Dubais butikker eller forsøke deg med noen av de mange vannsportsaktiviteter, som tilbys ved JBR Beach.

Trenger du til å slappe av på hotellet, kan du ta en svømmetur i det utendørs bassenget, nyte en drink fra poolbaren, få opp pulsen i fitnesssenteret eller skjemme bort deg selv med en behandling i den lekre spa-avdelingen.

Du kan også legge veien forbi Orphic Bar til en autentisk italiensk kaffe eller nyte en cocktail i rooftop-baren Skyland på 31. etasje.

Når sulten melder seg, har du tre restauranter å velge imellom på Stella Di Mare – Triton, som byr på velsmakende fusjons- og middelhavsretter, La Fontana med sin store internasjonale buffet og Leonardo, som tilbyr lekre italienske retter.

Alle rommene på Stella Di Mare Dubai Marina er elegant innrettet med eget baderom, aircondition, tv og kaffemaskin.