Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Machu Picchu sett fra toppen

Hoteller i Peru

Casa Andina Standard Colca ligger i Chivay i utkanten av Colca-dalen og tilbyr en unik og avslappende opplevelse i de tradisjonelle steinhusene.
 
Her kan du slappe av på hotellets terrasse, der en sjarmerende fontene pryder omgivelsene, eller slappe av i den koselige salongen. Hotellet har også en grillplass og en bar hvor du kan nyte forfriskende drinker. Hvis du vil skjemme deg litt ekstra bort, kan du også nyte en avslappende massasje i hotellets spaavdeling.
 
Rommene på Casa Andina Standard Colca er innredet i rustikk stil med enkel og funksjonell design. Rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord og varmeapparater som er tilpasset klimaet i Andesfjellene. Denne innredningen gjør oppholdet ditt både komfortabelt og autentisk.
 
Når sulten melder seg, kan du besøke hotellets restaurant, som tilbyr et utvalg av både internasjonale og peruanske retter.
Les mer
Casa Andina Standard Cusco Plaza er en perle i hjertet av den historiske byen Cusco, og tilbyr en autentisk og sjarmerende opplevelse i vakre omgivelser. Hotellet ligger på Plaza de Armas, byens hovedtorg, og gir deg en unik mulighet til å utforske Cuscos rike kultur og historie rett utenfor døren.
 
Rommene er innredet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger og er utstyrt med bekvemmeligheter som Wi-Fi, TV og eget bad.
 
Du kan nyte en kulinarisk opplevelse i restauranten, som serverer en blanding av internasjonale retter og lokale favoritter.
 
Etter en dag med utforsking kan du slappe av i den koselige salongen eller på terrassen og nyte den fantastiske utsikten over Plaza de Armas og de historiske bygningene rundt.
 
Casa Andina Standard Cusco Plaza er det ideelle utgangspunktet for en tur til Cusco. Det vennlige personalet er alltid klar til å hjelpe deg med å planlegge opplevelsene dine og sørge for at du får et minneverdig opphold i Cusco.
Les mer
Tierra Viva Cusco Machu Picchu ligger i den sjarmerende byen Aguas Calientes, og er det perfekte valget for deg som vil oppleve Machu Picchus majestetiske skjønnhet og historie. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Aguas Calientes jernbanestasjon, som er hovedporten til Machu Picchu. Dette gir deg enkel tilgang til det verdensberømte arkeologiske området, slik at du kan utforske det i ditt eget tempo og på dine egne premisser.
 
Hotellpersonalet er vennlige og hjelpsomme, og gir deg gjerne råd om lokale aktiviteter og attraksjoner slik at du får mest mulig ut av besøket. Hotellet er innredet med tanke på komfort og avslapning. Rommene er smakfullt innredet og utstyrt med bekvemmeligheter som hårføner, Wi-Fi og TV.
 
Hotellet har en restaurant hvor du kan nyte deilig peruansk og internasjonal mat mens du nyter utsikten over elven Urubamba. Etter en dag med eventyr og utforskning kan du slappe av i hotellets koselige omgivelser.
Les mer

Rett ved Titicaca-innsjøen ligger det firestjernet Hotel José Antonio som en liten oase i skjønne naturomgivelser.

Hotellet er lyst og moderne innrettet og herfra er det en helt fantastisk panoramautsikt ut over de vakre fjellene og sjøen, som er den høyst beliggende ferskvannsinnsjøen i verden. Hotellet ligger en kort gåtur fra sentrum av byen Puno, der du finner gode restauranter og shoppingmuligheter. Puno er kjent for å være hovedstaden for Perus folklore og her er det mange tradisjonelle musikk- og dansefestivaler.

I restauranten på hotellet får du økologisk mat fra det peruvianske spisekartet, alt sammen laget av ferske, lokale råvarer. Fra hotellet kan du gå rett ned til den lille promenade-gangbroen langs sjøen og ta en gåtur. Fra hagen kan du nyte den magiske, puno'nske solnedgangen, eventuelt med en drink fra hotellets bar i hånden.

Alle 106 rom på hotellet er med utsikt til innsjøen og har en høy komfortstandard. Alle rommene har TV, safebox, kjøleskap, wifi, eget bad/toalett med toalettartikler og en liten terrasse eller balkong.

Les mer

Hotel San Agustin Exclusive ligger sentralt i Miraflores, tett på byens shoppingmuligheter, restauranter, barer og severdigheter.

En kort gåtur fra hotellet ligger blant annet Ricardo Palma kultursenter, Sala Luis Miro Quesada Garland Museum, Virgen Milagrosa-kirken og Kennedy Park.

Hotellet er moderne innrettet og alle rommene har eget baderom med hårføner, TV, wifi, minibar, telefon og safebox.

I hotellets restaurant får du servert en lekker frokostsbuffet og resten av dagen kan du på samme sted få servert lekre nasjonale og internasjonale a la carte-retter. Det er også en bar på hotellet, der du kan nyte en fargerik drink eller cocktail.

Hotellet har dessuten en souvenirshop og tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær.

Les mer

Hotel Wyndham Costa del Sol er et topmoderne hotell, som ligger midt i sentrum av Lima, i gåavstand til byens severdigheter, cafeer og restauranter. Det er derfor en ideell base for deg, som ønsker å utforske "City of Kings" på gåben.

Etter en lang dag på farten, kan du ta en svømmetur i hotellets utendørs basseng eller slappe av på solterrassen med utsikt over Stillehavet. Du kan også nyte en lekker behandling i spa-avdelingen eller bli svett på pannen i fitness-senteret.

På hotellet er det en restaurant, som serverer lekker mat fra hele verden. Her finner du helt sikkert noe god mat, som passer både smak og humør.

Rommene er deilig innrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV og lekkert baderom. Det er også wifi på alle rommene - og hotellet er i øvrig 100% røykfritt.

Les mer

Sonesta Hotel El Olivar er en liten oase i storbyen Lima. Det luksuriøse hotellet ligger i bydelen San Isidro, tett på severdigheter, butikker og restauranter og er derfor en ideell base for deg, som ønsker å utforske denne vakre byen til fots.

Resepsjonen er døgnåpen, så du alltid kan få hjelp og det er laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet. Det er også mulighet for å veksle penger på hotellet.

På hotellet er det en flott bar, der du kan nyte en lekker drink og en restaurant, som serverer lekker mat fra hele verdens menykort.

Dessuten har hotellet fitness-senter og skjønnhetssalong, lekkert utendørs basseng og loungeområde på terrassen.

Hotellet har 134 lekre rom, som er koselig innrettet. De har alle eget bad/toalett med hårføner, aircondition, minibar, safebox, TV og wifi.

Les mer

Hotel Pozo del Cielo ligger i Caylloma-provinsen midt i Colca-dalens vakre fjell-landskap. Hotellets bygninger er inspirert av tradisjonell collaguansk arkitektur, som stammer fra nettopp Colca-dalen. Interiøret er derfor laget av naturstein, keramikk og andre elementer fra Andes-området og gir hotellet en helt spesiell atmosfære. Dette kombinert med høy komfort og en fantastisk service, gjør stedet helt unikt. Her kan du virkelig få oppleve og føle den magiske, andiske stemningen.

Ikke langt fra hotellet finner du Chivay-katedralen og de termiske badene, La Calera. Ca. 10 km derfra ligger Coporaquekirken og San Antonio, som er gamle ruiner med en historie fra før inkatiden.

Hotellet ble bygget i 2001, men har senere blitt renovert og utvidet. I dag er det 38 rom på hotellet og de har alle TV, eget baderom, hårføner og wifi.

Vær oppmerksom på at siden hotellet ligger i fjellene, kan det være kaldt om natten. Husk derfor en varm pysj.

Restauranten på hotellet kreerer lekre, smakfulle og lokale retter.

Les mer

Hotel Aranwa Pueblito Encantado del Colca ligger vakkert plassert i Coporaque-distriktet ved elven Colca, omgitt av Andes-fjellene og den vakre naturen. Men det er ikke bare det ytre, som er helt unikt og vakkert. Inne på hotellet sitt område finner du nemlig to naturlige vannfall, en gammel vannmølle, flyvende kolibrier og kondorer og hager, der det blir dyrket grønnsaker og planter, som brukes i matlagingen i hotellets restaurant.

Området, som hotellet ligger i, ligger bare ca. ti minutters kjøretur fra byen Chivay og er på mange måter helt unikt og legendarisk. Historien omkring området er fylt med mystikk, religion og tradisjoner, som veldig få kjenner - og derfor er det en helt spesiell atmosfære og stemning. Her kan du virkelig merke og oppleve de andiske og koloniale tradisjoner og kulturen.

Hotellets restaurant byr på lekker frokostbuffet og resten av dagen kan du her få servert lekre, lokale retter. I hotellets bar kan du nyte den vakre utsikten over fjellene og elven med en drink i hånden.

Under oppholdet er det god mulighet for å bli underholdt. Du kan bade i det utendørs bassenget på hotellet, spille brettspill, låne en god bok i biblioteket eller besøke spa-avdelingen. De termiske badene ligger bare 50 m fra hotellet og hvis du vil utforske området på to hjul, er det mulighet for å leie en sykkel. Dersom du trenger transport lenger vekk, hjelper hotellets personale gjerne med dette. De tilbyr også laundry service på hotellet, så du kan få vasket klær under oppholdet ditt.

De 41 rommene på hotellet er alle lekkert innrettet og har dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad/toalett med badekar og hårføner, telefon, safebox, TV og wifi.

Les mer

Libertador Hotel er et sjarmerende, femstjernet hotell i byen Arequipa. Sentrum av byen ligger ca. 15-20 minutters gåtur fra hotellet - hvis du vil spare turen til fots, kan du ta en taxi. I Arequipa finner du en haug av restauranter, barer og shoppingmuligheter.

Hotellet har en vakker, kolonial stil og innretning og ligger rett ved Selva Alegre Park. Hotellets område er fylt med grønne områder og har et basseng, som du selvsagt fritt kan benytte under oppholdet ditt. Det er også et eget barnebasseng til de minste gjester. Fra basseng-området har du en flott utsikt til Andesfjellene.

Restauranten på hotellet er kjent for å være en av de beste i byen. Her får du god, lokal og internasjonal mat, laget på lekre, lokale råvarer. På hotellet er det også en bar, der du kan nyte en smakfull drink.

Det er mulighet for å bli skjemt bort i spa-avdelingen og i fitness-avdelingen kan du få brent av litt kalorier. Du kan også slappe av og nyte solen i en liggestol og hvis du reiser med små barn, kan de bli underholdt på lekeplassen. De kan også hilse på den 100 år gamle skilpadden, Juanita, som er hotellets kjæledyr og oppkalt etter en berømt mumie, som er utstilt på det lokale museet.

De 88 rommene og suitene er koselig og moderne innrettet i varme farger og kolonial stil. Her føler man seg hjemme med en gang! Rommene har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, det er aircondition, eget bad/toalett, wifi, skrivebord, TV og minibar. Mot ekstra tilegg er det mulig å oppgradere rommet, så du enten får mer plass eller bedre utsikt.

Les mer

Hotel El Buho ligger sentralt i Puno, ikke langt fra Parque Puno, Puno Katedral, San Juan-kirken, Casa del Corregidor og hovedgaten, Jr. Lima.

Innretningen på hotellet er "tung" og litt spesiell med store barokkmøbler, trevegger og gulvtepper. Dette sees spesielt i fellesarealet, der du kan sitte og slappe av etter en lang dag. I hagen kan du nyte synet av en masse vakre planter og blomster, som er særlige for denne regionen.

Resepsjonen på hotellet er døgnåpen, så du alltid kan få hjelp og hotellet tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær under oppholdet. Du kan også få oppbevart bagasjen din i resepsjonen, hvis det er nødvendig.

Det serveres lekker frokostbuffet, så du kan få fylt opp magen, innen du drar av gårde på eventyr og i restauranten er det mulighet for å få servert både lunsj og middag fra a la carte-menykortet deres.

Det er 33 rom på hotellet og de har alle eget baderom, TV, telefon, wifi og safebox.

Les mer

Sonesta Posada del Inca er et sjarmerende trestjernet hotell, som ligger i Yucay, ikke langt fra byen Urubamba - midt i den Hellige Dal. Hotellet er bygget for foten av et fjell, i restene av et gammelt kloster fra det 18. århundre.

Atmosfæren og stemningen på hotellet er avslappet og koselig med utsikt til en liten landsby og den vakre naturen i området. Her kan du skikkelig fornemme magien og mystikken fra det sagnomsiktige Machu Picchu og du kan fordype deg i historien om inkaene og det spennende, legendariske området, som du befinner deg midt i.

Resepsjonen har døgnåpent, så du alltid kan få hjelp. Du kan også få vasket klær under oppholdet ditt, hvis dette er nødvendig. På hotellet har du mulighet for å få en "Grab and Go"-matpakke til dagens utflukt og hvis du ønsker å sitte ned og nyte et godt måltid, kan du gjøre dette i en av restaurantene eller cafeene på stedet.

Hvis du ønsker å ta turen til inkaenes hovedstad, Cusco, kan du ta toget fra Ollantaytambo togstasjon, som ligger en halv times kjøretur fra hotellet. I Cusco kan du blant annet oppleve Santo Domingo-kirken og Corincancha ("Solens Tempel"), som er det mest kjente tempel fra inkaenes tid.

Hotellet har 88 rom, som alle har utsikt til enten byen eller de vakre Andesfjellene. Alle rom har safebox, wifi, TV, store, deilige senger og eget bad/toalett med badekar, dusj og hårføner.

Les mer

Taypikala Boutique Machu Picchu er et minimalistisk, sjarmerende hotell, som ligger i Aguas Calientes, midt i naturen og ikke langt fra det berømte Machu Picchu.

Her er det en helt spesiell stemning med god komfort og man kan ikke annet enn bli betatt av den vakre naturen og Andesfjellene rett uten for vinduene. Dette er en god base for å utforske området, de varme kilder og naturligvis de vakre, gamle inkaruinene. 

Rommene er romslige og koselig innrettet med respekt for naturen. Det er eget baderom, TV, wifi og bambusmøbler.

Det er restaurant på hotellet, der du kan få servert god, lokal mat med en twist av internasjonal gastronomi - alt sammen laget på ferske, lokale råvarer. Det er også en bar, så du kan nyte en lekker drink med utsikt til Andesfjellene.

Les mer

Det lille trestjernet Hotel Sol de los Andes ligger i byen Aguas Calientes, midt i naturen med utsikt til Andesfjellene og Urubamba-elven, og ikke langt fra det vakre Machu Picchu.

Fra hotellet er det en kort gåtur til sentrum og derfra går det buss direkte til Machu Picchu. Det er heller ikke langt til de varme kilder, som du kan bade i.

Resepsjonen har døgnåpent, så du alltid kan få hjelp og det er blant annet mulighet for klesvask, hvis du trenger dette under oppholdet ditt.

I restauranten på hotellet kan du nyte en lekker frokostbuffet og til lunsj og middag kan du få lekker mat fra restaurantens a la carte-meny.

Rommene på hotellet er enkelt innrettet, men har eget baderom med hårføner, TV, safebox og wifi.

Les mer
Casa Andina Select Arequipa Plaza er et 4-stjerners hotell som ligger på hovedtorget i Arequipa, rett ved siden av katedralen Basilica.
 
Hvis du trenger litt selvforkælelse, kan du bestille en velværebehandling på spaet eller svette i hotellets treningssenter. Hvis du bare vil slappe av, kan du ta en dukkert i det vakre bassenget på taket eller nyte utsikten over området fra en solseng.
 
Rommene har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger og er utstyrt med eget bad. I tillegg har alle rommene flatskjerm-TV, minibar, Wi-Fi og safe.
 
I hotellets restaurant, La Plaza Bar & Grill, kan du nyte både lokale og internasjonale retter. I tillegg kan du nyte en forfriskende drink eller snack i hotellbaren mens du nyter utsikten over byen fra terrassen.
Les mer

Pacaya Samiria Amazon Lodge er en liten perle midt i jungelen i Amazonas. Hotellet ligger ved foten av Marañon-elven i Pacaya Samiria National Reserve, ca. 1 ½ time med båt fra Iquitos. Her bor du midt i Amazonas og kan se og oppleve livet i jungelen fra første parkett.

Stedet går i et med naturen og derfor er alle bygningene laget i naturlige materialer og har tak av palmetres-blader, så stedet nesten er kamuflert. Hotellet går veldig opp i bærekraft og økoturisme.

Det er restaurant på stedet, der du kan nyte noe god mat og i loungeområdet kan du få servert en lekker, smakfull drink fra baren, mens du nyter utsikten over den frodige naturen, som du befinner deg midt i.

Hotellet har 10 bungalows med rom. Alle rommene har en koselig, rustikk innretning, som kombinerer det naturlige med litt peruviansk kultur. På alle rommene er det eget bad/toalett, myggnet og egen terrasse med hengekøye, der du kan ligge og skikkelig slappe av etter en opplevelsesrik dag i jungelen.

Les mer

Casa Andina Standard Machu Picchu, som ligger i den sjarmerende byen Aguas Calientes, er et innbydende 3-stjerners hotell med god beliggenhet i nærheten av fantastiske Machu Picchu i Peru. Dette koselige og komfortable hotellet er det ideelle stedet for reisende som ønsker å utforske et av verdenshistoriens største underverk.

Hotellets utmerkede beliggenhet, rett overfor Aguas Calientes jernbanestasjon, bare 20 meter fra BCP Bank og fem minutters gange fra busstasjonen hvor det regelmessig går busser til Machu Picchu, gjør det til et ideelt utgangspunkt for å utforske dette utrolige området.

På Casa Andina Standard Machu Picchu får du et rolig og komfortabelt opphold. Rommene er innredet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger og er utstyrt med fasiliteter som vifte, safe, Wi-Fi og TV.

På Sama Restaurante Café på Casa Andina Standard Machu Picchu kan du nyte sunn og smakfull mat. Denne sjarmerende kafeen tilbyr en unik blanding av lokale smaker og internasjonale retter, og er det perfekte stedet å slappe av og nyte et deilig måltid etter en dag med eventyr.

Velg dette hotellet for en minneverdig opplevelse i hjertet av det peruanske høylandet.

Les mer
Velkommen til sjarmerende Ceiba Tops Lodge, et idyllisk 3-stjerners hotell midt i den frodige regnskogen og ved bredden av Amazonas-elven. Her kan du oppleve en unik harmoni med naturen og de imponerende omgivelsene.
 
Ceiba Tops Lodge åpner dørene til et eventyrlig univers. Her bor du i komfortable og romslige rom, innredet med et autentisk preg av lokal kultur, med klimaanlegg og eget bad.
 
Hotellets innbydende svømmebasseng innbyr til en forfriskende dukkert i rolige omgivelser.
 
Restauranten serverer deilige lokale og internasjonale retter som du kan nyte med utsikt over regnskogen. Ceiba Tops Lodge er det perfekte valget for naturelskere og eventyrlystne sjeler. 
 
La Ceiba Tops Lodge være utgangspunktet for ditt Amazonas-eventyr, og skap uforglemmelige øyeblikk i verdens mest fascinerende regnskog.
Les mer

Det firestjernet Hotel Costa Del Sol Ramada Cusco er bygget i et gammelt palæ fra det 17. århundre. Her får du en god kombinasjon av kolonial, historisk arkitektur og moderne komfort. Hotellet ligger veldig sentralt i den gamle bydel av Cusco og er derfor en god base, hvis du ønsker å utforske den vakre, gamle inka-hovedstaden til fots.

I gåavstand fra hotellet finner du fler vakre parker og torg, blant annet Plaza San Francisco, Plaza Regocijo og Plaza Da Armas med sin berømte fontæne. Det ligger også mange vakre kirker og katedraler rett i nærheten og hvis du vil lære litt mer om inkaene og deres kunst og kultur, kan du besøke Museo Inka og Museo de Arte Precolombino.

Det er restaurant på hotellet, der du får servert en god, lekker frokost, så du er klar til dagens eventyr.

Rommene er innrettet med gode senger og har wifi, TV, telefon, safebox og minibar.

Les mer

Irapay Amazon Lodge er en flott firestjernet lodge, som ligger midt i naturen. Hotellet ligger helt ned til Momon-elven, som er en bielv til Amazon-elven. For å komme dit skal du med båt fra Iquitos. Båtturen tar ca. 30 minutter.

Selvom lodgen ligger midt ute i naturen, er det ikke spart på komforten - og her finner du alle fasiliteter. Her er det både basseng med poolbar, fitness-senter, spa, avslappingsområde med hengekøyer og barnebasseng. Hotellet arrangerer ulike turer/utflukter, som du (mot betaling) kan delta i. Blant annet kan du komme på ATV-tur og ridetur på hesterygg. For de yngste gjester arrangeres det også forskjellige aktiviteter, som de kan være med på.

Det er selvsagt også en restaurant, der du kan nyte dagens måltider.

Lodgen er relativt nybygget og de 36 rommene er derfor moderne innrettet med lekre detaljer. Det er eget bad/toalett med gratis toalettartikler, wifi og TV. Mot ekstra tillegg kan du oppgradere rommet.

Les mer

Hotel San Agustin Internacional er et lite, men koselig hotell, som ligger midt i Cusco by, bare en kort gåtur fra Coricancha ("Solens Tempel"), som er det kanskje mest kjente tempel fra inkaenes tid. Andre severdigheter rett i nærheten er Santa Catalina-klosteret og Cusco Museum of Popular Art. Hotellets sentrale plassering gjør det til en ideell base for deg, som ønsker å utforske byen til fots.

Innen du drar ut på dagens eventyr, kan du nyte en lekker frokostbuffet og i løpet av dagen kan du få servert både tradisjonell, peruviansk mat og internasjonale retter i hotellets restaurant. I baren kan du få en lekker drink - blant annet kan du smake Pisco, som er Perus nasjonaldrink.

Hotellet har en souvenirshop og tilbyr laundry service, så du kan få vasket klær, hvis det er nødvendig.

Det er 77 rom på hotellet, som alle har eget baderom med hårføner, TV, wifi, safebox og telefon. Mot et ekstra tillegg kan du oppgradere rommet, så du får balkong eller terrasse.

Les mer
Hotel Tierra Viva ligger svært sentralt i Miraflores i Lima, bare noen få minutters gange fra Kennedy-parken, flere små markeder, restauranter og barer. Lima er kjent for sin gastronomi, så det er mange muligheter til å smake på noen av de deilige lokale rettene i byen. Hotellet ligger også i relativt kort avstand fra flyplassen. Den sentrale beliggenheten gjør at hotellet brukes av både turister og forretningsreisende.
 
Hvis du vil nyte vannet og slappe av, ligger Redondo Beach bare 20 minutters gange fra hotellet. Her kan du enten kjenne sanden mellom tærne eller ta en forfriskende dukkert.
 
Tierra Viva Miraflores tilbyr moderne og komfortable rom som er smakfullt innredet og utstyrt med fasiliteter som Wi-Fi, klimaanlegg, oppvarming og kabel-TV. Her kan du slappe av i fred og ro etter en lang dag på oppdagelsesferd i byen.
 
Hotellet tilbyr også en deilig frokostbuffé med et utvalg av deilige peruanske og internasjonale retter. Personalet er vennlige og hjelpsomme og står alltid klare til å hjelpe deg med å planlegge aktiviteter og utflukter i Lima.
 
Etter en dag med sightseeing kan du slappe av på hotellets takterrasse med fantastisk utsikt over byen og havet.
Les mer
Casa Andina Standard Puno er et 3-stjerners hotell i den sjarmerende byen Puno, ved bredden av den vakre Titicacasjøen. Hotellet ligger bare noen få minutters gange fra Plaza de Armas, byens hovedtorg, der du har enkel tilgang til en rekke restauranter og butikker som gir deg mulighet til å utforske den lokale kulturen og smake på autentisk peruansk mat. Hotellet har enestående utsikt over Titicacasjøen og de majestetiske fjellene i horisonten. 
 
Rommene er innredet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Her finner du også moderne fasiliteter som Wi-Fi, safe og TV.
 
Når du bor på Casa Andina Standard Puno, kan du skjemme bort smaksløkene dine med en rekke deilige retter i restauranten, som serverer både internasjonale favoritter og lokale spesialiteter. Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av i baren eller på terrassen mens du nyter en forfriskende drink og den fantastiske utsikten rundt deg.
Les mer
Under vandringen langs Inkastien bor du i koselige leirer som gir deg den mest autentiske opplevelsen av natur og kultur.
 
Du overnatter i telte udstyret med oppustelige liggeunderlag og soveposer. Hvert telt har plass til to personer og er utstyrt med myggnett.
 
De fleste leirene har toaletter, og noen tilbyr også dusjfasiliteter med kaldt eller varmt vann for en forfriskende dusj. Hvis leiren ikke har badefasiliteter, er det noen ganger mulig å organisere en dusj i den nærliggende landsbyen (mot en ekstra kostnad). Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av badefasiliteter i de lokale landsbyene kan variere avhengig av sesong.
 
På noen av leirene er det mulig å kjøpe drikke og snacks for å få ny energi etter en spennende dag på Inkastien.
 
Gled deg til å overnatte og fordype deg i den vakre naturen.
Les mer