>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Machu Picchu sett fra toppen

Irapay Amazon Lodge

Irapay Amazon Lodge er en flott firestjernet lodge, som ligger midt i naturen. Hotellet ligger helt ned til Momon-elven, som er en bielv til Amazon-elven. For å komme dit skal du med båt fra Iquitos. Båtturen tar ca. 30 minutter.

Selvom lodgen ligger midt ute i naturen, er det ikke spart på komforten - og her finner du alle fasiliteter. Her er det både basseng med poolbar, fitness-senter, spa, avslappingsområde med hengekøyer og barnebasseng. Hotellet arrangerer ulike turer/utflukter, som du (mot betaling) kan delta i. Blant annet kan du komme på ATV-tur og ridetur på hesterygg. For de yngste gjester arrangeres det også forskjellige aktiviteter, som de kan være med på.

Det er selvsagt også en restaurant, der du kan nyte dagens måltider.

Lodgen er relativt nybygget og de 36 rommene er derfor moderne innrettet med lekre detaljer. Det er eget bad/toalett med gratis toalettartikler, wifi og TV. Mot ekstra tillegg kan du oppgradere rommet.