Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Cape Town Floréal House

Opplev den fantastiske sjarmen i Floréal House, som ligger i historiske Oranjezicht ved foten av Taffelberget i Cape Town i Sør-Afrika. Her kan du nyte den enestående utsikten over fjellene og byen, og det er kort vei til lokale attraksjoner som V&A Waterfront, Kirstenbosch botaniske hage og berømte

Cape Town Floréal House

Sør-Afrika

Velkommen til Floréal House, et sjarmerende og historisk sted i Oranjezicht i Cape Town i Sør-Afrika, vakkert beliggende ved foten av det majestetiske Table Mountain. Fra Floréal House har du en av de mest imponerende utsikter over Table Mountain, et av verdens underverker, samt byen, havnen og Table Bay.

Det er kort vei til noen av byens beste restauranter, turistattraksjoner og severdigheter - de vakre Company Gardens, V&A Waterfront, det pulserende sentrum, Kirstenbosch botaniske hage, taubanen opp på fjellet og de verdensberømte strendene Camps Bay, Clifton og Llandudno. Alt dette ligger en kort kjøretur unna eller innen gangavstand.

Under oppholdet kan du nyte en deilig frokostbuffé i spisesalen på Cape Town Floréal House, som vil forberede deg på en spennende dag i byen.

De romslige rommene har dobbeltseng og bad. Rommene er også utstyrt med moderne bekvemmeligheter som Wi-Fi, klimaanlegg, te- og kaffekoker, safe og hårføner, alt for å sikre et komfortabelt opphold.