>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Centara Ao Nang Beach Resort

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa er et deilig 4-stjerners hotell som ligger rett på stranden i den rolige enden av den lange, gylne Ao Nang-stranden med gangavstand til byens koselige restauranter og barer.

Hotellet danner den perfekte setting for en avslappende og eventyrlig ferie i Krabi. Det er to herlige svømmebasseng, hvorav det ene har vannsklier for både små og store vannhunder, en barneklubb for de yngste i familien og et spaområde der de voksne kan unne seg en avslappende massasje eller spabehandling.

Det er også mange utflukter i området, og Centara Ao Nang Beach Resort & Spa ligger bare en kort tur med longtail-båt fra berømte Railey Bay.

Når sulten melder seg, tilbyr hotellets restauranter et bredt utvalg av smakfulle retter fra italiensk pizza og autentiske thailandske retter til deilig, fersk grillet sjømat. Ved bassenget er det også en koselig bassengbar som serverer snacks og fargerike cocktailer på dagen.

På Centara Ao Nang Beach Resort & Spa bor du i pene og moderne rom med eget bad og balkong/terrasse med utsikt over den grønne hagen. Alle rommene har også klimaanlegg, TV, minibar og mulighet for å lage kaffe eller te. Det er mulig å oppgradere til familierom eller havutsikt.