>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Hoteller i Thailand

Good Times Resort er et fint og enkelt 3-stjerners hotell med sentral beliggenhet rett ved elven i Kanchanaburi – bare noen få kilometer fra den berømte broen over elven Kwai.

Hotellet har et deilig svømmebasseng, der du kan slappe av etter en begivenhetsrik dag, samt en koselig restaurant som serverer deilig thaimat med utsikt over elven. Foretrekker du å spise ute er det flere spisesteder i nærområdet, og vil du virkelig skjemme deg bort kan du bestille en avslappende massasje.

På Good Times Resort bor du i fine rom med forskjellig innredning og eget bad og balkong. Alle rommene har klimaanlegg, TV, kjøleskap og safe.

Les mer

Centara Kata Resort Phuket er et herlig og svært familievennlig hotell som ligger nær sentrum av den populære feriebyen Kata, kun en kort spasertur fra den fantastiske, grunne Kata Beach med fin, lys sand og krystallklart vann.

Hotellet har flere deilige bassengområder som inviterer deg til å slappe av og leke med store svømmebasseng, vannsklie, jacuzzi, bassengbar, rikelig med solsenger og parasoller, samt en liten vannlekeplass hvor barna kan plaske og leke i grunt vann.

Hotellet er flott for barn og tilbyr også et stort innendørs lekerom og en barneklubb som organiserer morsomme aktiviteter. Her er det virkelig grunnlag for en fantastisk ferie for hele familien.

Når sulten melder seg, har Centara Kata Resort Phuket sin egen restaurant som er åpen for alle dagens måltider samt en bassengbar som serverer småretter og drikke hele dagen. Det er også mange spisesteder like utenfor hotellet, så du kan enkelt spise et nytt sted hver kveld hvis du foretrekker det.

Hvis du vil oppleve enda mer av fantastiske Thailand, tilbyr Centara Kata Resort Phuket en rekke utflukter, inkludert snorkling, øyhopping og familievennlige fotturer.

På Centara Kata Resort Phuket bor du i fine og romslige dobbelt- eller familierom med aircondition, safe, TV, minibar og bad med dusj. Alle rommene har også en balkong eller terrasse med utsikt over hagen eller svømmebassenget.

Les mer

Velkommen til paradis! Anda Lanta Resort er et koselig og sjarmerende hotell som ligger i en liten, idyllisk bukt i den sørlige delen av Koh Lanta. Her får du en avslappet atmosfære, fantastisk service og en fantastisk beliggenhet rett på den fine sandstranden i Klong Jark.

På Anda Lanta Resort er det rikelig med muligheter til å sette seg i utstyr med lange, late dager på stranden eller ved det deilige bassengområdet med barnebasseng, solsenger og parasoller. Du kan også unne deg en avslappende massasje på kanten av stranden til lyden av havets milde bølger.

Vil du oppleve enda mer, ligger hotellet bare noen få kilometer fra Koh Lanta National Marine Park, hvor du kan oppleve eksotiske dyr og planter. I tillegg tilbyr hotellet ulike utflukter som elefantvandring samt dykke- og snorkleturer, hvor du kan oppleve nærliggende paradisøyer, spennende undervannsgrotter og fargerike korallrev. Du kan også leie en motorsykkel eller en kajakk og utforske området på egenhånd.

Tilbake på hotellet kan du nyte en deilig lunsj eller middag i hotellets restaurant, som ligger rett på stranden med en fantastisk utsikt over havet. Hvis du vil prøve noe annerledes, er det noen spisesteder langs stranden og i den nærliggende landsbyen, hvor du også kan kjøpe lokalt håndverk og suvenirer.

På Anda Lanta Resort bor du i lyse og moderne rom med dobbeltseng eller enkeltseng, liten sofa, bad med hårføner og privat balkong med utsikt over den frodige hagen med høye palmer, tropiske planter og fargerike blomster. Rommene har også klimaanlegg, kjøleskap, TV og Wi-Fi og mulighet for ekstrasenger for barna. Det er mulig å oppgradere til havutsikt.

Les mer

Ibis Bangkok Riverside er et enkelt og moderne hotell som ligger ved Chao Phraya-elven med vakker utsikt over elven og byen.

Fra hotellet gir elvetaxi enkel tilgang til attraksjoner ved elven, inkludert Wat Pho-tempelet og det populære utendørs kjøpesenteret Asiatique, som tilbyr en rekke restauranter, boder og matmarkeder. Hvis du vil oppleve andre deler av Bangkok, kan du ta gratis skyttelbussen til nærmeste skytrain-stasjon, som forbinder deg med resten av den pulserende hovedstaden.

Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av ved det vakre utendørsbassenget eller nyte en god middag i hotellets restaurant. Det er også en liten lekeplass for de minste.

På Ibis Bangkok Riverside bor du i fine og enkelt møblerte rom med eget bad. Reiser du med barn er det mulig å oppgradere til familierom med køyesenger og plass til to voksne og to barn.

Les mer

Riva Surya Bangkok er et luksuriøst boutiquehotell med idyllisk beliggenhet rett ved Chao Phraya-elven i hjertet av Bangkok - kun 2 km til fots fra kulturelle attraksjoner som Grand Palace og Wat Pho-tempelet med den store liggende Buddhaen. Det er også lett tilgang til elvetaxier, t-banen og skytrain, slik at du kan utforske andre deler av Bangkok på egenhånd.

Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av ved det vakre utendørsbassenget med utsikt over elven, få opp pulsen i hotellets treningsstudio eller unne deg en avslappende massasje. Hotellet har også en populær restaurant, som serverer deilige biffer, og en koselig Riverside Bar, hvor du kan nyte solnedgangen med en kald øl eller en fargerik cocktail.

På Riva Surya Bangkok bor du i pene og romslige rom med komfortable senger og skrivebord, et fint bad med dusj og en fin, privat balkong med utsikt over gamlebyen. Alle rommene har også wi-fi, TV, safe, minibar og klimaanlegg. Det er mulig å oppgradere til elveutsikt.

Les mer

Blue Tao Beach Resort er et hyggelig og moderne strandhotell som ligger rett på nydelige Sairee Beach på paradisøya Koh Tao.

Her bor du i kort gangavstand til suvenirbutikker, massasjesalonger, dykkerskoler og restauranter, samt med lett tilgang til de mange longtailbåtene som tilbyr snorkleturer til de fantastiske korallrevene som finnes rundt om på øya.

På Blue Tao Beach Resort bor du i fine Superior-rom med egen balkong, hvor du kan nyte den vakre utsikten over stranden og havet. Alle rommene har også klimaanlegg, safe, minibar og TV.

Det er mulig å oppgradere til et rom ved stranden, som ligger i første etasje med direkte tilgang til den fantastiske sandstranden. Her har du også en stor utendørs netthengekøye hvor du kan slappe av og nyte de spektakulære solnedgangene.

Les mer

Drømmer du om å bo i en luksuriøs villa med ditt helt eget evighetsbasseng og en formidabel utsikt over havet?

Da er Cape Shark Pool Villas det rette hotellet for deg. Her bor du i flotte villaer med komfortable senger, sittegruppe, kjøkkenkrok og bad, samt en nydelig terrasse med privat evighetsbasseng og en helt fantastisk utsikt over Shark Bay. Alle villaene har også klimaanlegg og Wi-Fi.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet rett ved sjøen i et rolig område på sørkysten av Koh Tao ca. 3,7 km fra grunne Sairee Beach hvor du finner et bredt utvalg av restauranter, butikker og dykkerskoler som tilbyr snorkling og dykkerturer. Du kommer deg enkelt inn til byen med feriestedets gratis skyttelbuss.

Les mer

U Inchantree Kanchanaburi er et nydelig boutiquehotell med en formidabel beliggenhet rett ved elven Kwai noen hundre meter fra den verdensberømte broen. Herfra kan du enkelt utforske byen på egenhånd, eller du kan bestille en spennende utflukt med oss ​​eller direkte på hotellet.

Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av ved hotellets herlige svømmebasseng, som er omgitt av grønne trær med utsikt over elven. Du kan også få opp pulsen i hotellets treningsrom eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling i spaavdelingen.

Hotellet har også en nydelig restaurant som serverer deilig, nylaget thaimat og internasjonale retter med spektakulær utsikt over elven og de frodige omgivelsene.

På U Inchantree Kanchanaburi bor du i fine rom, som er innredet i en moderne, thailandsk stil med fin dekorasjon og varme farger. Rommene ligger i to-etasjes bygninger med en stor gårdsplass med gress og et stort tre i midten. Alle rommene har eget bad med regndusj, klimaanlegg, TV, minibar, safe og Wi-Fi, samt balkong med utsikt over den koselige gårdsplassen.

Les mer

Katathani Phuket Beach Resort er et fantastisk hotell som ligger i frodige omgivelser rett på den idylliske Kata Noi-stranden.

Stranden her er en av Phukets vakreste med fin sand, krystallklart vann og muligheten til å snorkle. Det er også muligheter for aktiviteter som stand up paddle (SUP) og kajakkpadling, samt et lite utvalg spisesteder. For litt mer action kan du enkelt ta en tuktuk til mer livlige Kata Beach, der det er et vell av restauranter, butikker og vannsportaktiviteter.

På Katathani Phuket Beach Resort er det flere flotte bassengområder med herlige svømmebasseng, boblebad, solsenger og parasoller, samt flere barnebasseng, hvorav ett har vannsklier. Hotellet har også en flott, liten vannlekeplass og en barneklubb for de yngste i familien.

Det er også et minimarked og en liten butikk, der du kan kjøpe suvenirer og smykker, samt en deilig spaavdeling som tilbyr avslappende spabehandlinger og massasjer.

Når sulten melder seg, kan du velge mellom totalt seks restauranter, og det finnes også en håndfull barer, inkludert en bassengbar og en strandbar, der du kan nyte den spektakulære solnedgangen over havet med en kald øl eller en fargerik cocktail i hånd.

Katathani Phuket Beach Resort består av to områder – renoverte Thani Wing nærmest stranden og litt eldre Bhuri Wing som ligger rett over veien. De fleste fasilitetene er i Thani-fløyen nærmest stranden, men begge områdene har herlige svømmebassenger og barnebassenger. Som gjest på Katathani Phuket Beach Resort har du naturligvis tilgang til hele hotellet.

Du bor i fine og romslige rom som ligger i Bhuri-fløyen. Alle rom har aircondition, safe, TV, bad og en nydelig balkong med utsikt over den frodige hagen. Det er mulig å oppgradere til for eksempel direkte bassengtilgang (Bhuri Wing) eller havutsikt (Thani Wing).

Les mer

Beyond Resort Kata er et veldig hyggelig hotell med en unik beliggenhet direkte på den fantastiske Kata-stranden.

Fin gyllen sand og krystallklart vann strekker seg så langt øyet kan se, og når du trenger en pause fra stranden, kan du slappe av ved det store, herlige svømmebassenget med mange solsenger, parasoller og en bassengbar som serverer snacks og forfriskende cocktailer. For de minste er det et barnebasseng og et lekerom.

De frodige tropiske hagene, det nydelige bassengområdet og den flotte beliggenheten rett ved sandstranden gir lange, late dager, men hotellet tilbyr også en rekke utflukter hvis du ønsker å oppdage mer av fantastiske Thailand.

Det er også et treningsstudio der du kan holde deg i form, og et spa-område der du kan unne deg en avslappende massasje eller spa-behandling.

Om kvelden kan du nyte den spektakulære solnedgangen over det klare blå havet med en fargerik cocktail i hånden før du drar ut i byen for å finne et sted å spise. Det er også flere restauranter på Beyond Resort Kata, som tilbyr ovnsbakte pizzaer, deilige thailandske og internasjonale retter og nyfanget sjømat, i tillegg til en overdådig frokostbuffé.

På Beyond Resort Kata bor du i pene og lyse rom med klimaanlegg, minibar, Wi-Fi, bad med dusj og balkong eller terrasse med utsikt over hagen. Det er mulig å oppgradere til havutsikt eller direkte tilgang til bassenget (for gjester over 12 år).

Les mer

Amari Koh Samui er et deilig, 5-stjerners hotell som ligger i rolige, idylliske omgivelser rett på den finkornede sandstranden i den nordlige delen av populære Chaweng på østkysten av paradisøya Koh Samui. Her får du en fantastisk strandbeliggenhet i eksotiske omgivelser med kun 5 minutters gange til byens mange restauranter, butikker og uteliv.

På Amari Koh Samui er det to deilige svømmebassenger med solsenger og parasoller til fri bruk, samt et vakkert, grunt barnebasseng hvor de minste kan boltre seg.

For barna er det også en barneklubb med innendørs lekerom, lekeplass og mulighet for barnepass, mens de voksne kan holde seg i form på treningsrommet eller la seg skjemme bort med en avslappende massasje eller spabehandling i den eksklusive spaavdelingen.

Amari Koh Samui har to restauranter som serverer klassisk italiensk mat og deilige asiatiske spesialiteter, samt en kafé og bassengbar som tilbyr lette retter og fargerike cocktailer med utsikt over havet.

På Amari Koh Samui bor du i romslige og pent møblerte rom med seng, skrivebord og en liten sittegruppe, samt bad med dusj eller badekar, badekåper og gratis toalettartikler. Alle rommene har også klimaanlegg, wi-fi, minibar, safe og egen balkong med utsikt over hagen. Det er mulig å oppgradere til basseng- eller havutsikt. Hotellet har også individuelle familierom.

Rom med hage- og bassengutsikt ligger på den andre siden av Chaweng Beach Road, som må krysses for å komme til stranddelen av hotellet. Det er deilige svømmebassenger i begge områdene.

Les mer

Se frem til en romantisk og avslappende ferie i fantastiske, frodige omgivelser på Pakasai Resort – et vakkert 4-stjerners hotell som ligger noen få minutters gange fra den vakre sandstranden i Ao Nang.

Hotellet er bygget i moderne, thailandsk stil og har en fantastisk utsikt over de grønne omgivelsene. Her kan du sole deg på en av de mange solsengene eller ta en forfriskende svømmetur i det vakre evighetsbassenget, som også har en liten barneavdeling. Bassengbaren serverer kalde drikker og snacks, slik at du kan tilbringe hele dagen ved bassenget hvis du vil.

Du kan også holde deg i form i treningsrommet, gå forbi hotellets lille bibliotek eller unne deg en avslappende massasje i den luksuriøse spaavdelingen.

I tillegg til bassengbaren er det en kafé som serverer fersk juice, vin og fargerike cocktailer, samt en koselig restaurant som tilbyr smakfulle thailandske retter og fersk sjømat med utsikt over hotellets tropiske hage. Foretrekker du å gå ut om kvelden, er det kun en kort spasertur til Ao Nangs brede utvalg av butikker, barer og restauranter.

På Pakasai Resort bor du i romslige og lyse rom med fine bad og private balkonger, hvor du kan nyte de vakre, tropiske omgivelsene. Alle rom har wi-fi, TV, kjøleskap og mulighet for å lage kaffe og te.

Les mer

Velkommen til paradis! Phi Phi Holiday Resort er et virkelig vakkert hotell som ligger i rolige og idylliske omgivelser omgitt av fantastisk vakker natur på den nordlige delen av Phi Phi. Hotellet er det perfekte stedet for deg som drømmer om fred og ro, fantastiske sandstrender og mulighet til å snorkle direkte fra stranden.

Stranden ved Phi Phi Holiday Resort er som noe ut av et postkort med kritthvit sand, vaiende palmer og krystallklart vann. I tillegg har hotellet tre herlige bassengområder, hvor det deilige hovedbassenget har god plass til hele familien og et grunt område som er perfekt for barn.

Infinity Pool på Coral Wing er ideell for gjester som foretrekker fred og ro, mens Sunset Pool tilbyr en fantastisk panoramautsikt over havet. Alle bassengområdene har solsenger og parasoller, samt mulighet for å bestille kald drikke og småretter i løpet av dagen.

Hvis du vil utforske det fascinerende livet under havoverflaten, kan du snorkle direkte fra stranden, hvor det krystallklare vannet myldrer av fargerike koraller og tropiske fisker. Du kan også bestille en snorkletur eller øyhopping, hvor du kan oppleve uberørte sandstrender, idylliske bukter og skjulte laguner, som byr på fantastiske snorkleopplevelser. Dykkesenteret på Phi Phi Holiday Resort tilbyr også dykkerturer for erfarne dykkere samt dykkerkurs for nybegynnere.

Tilbake på hotellet kan du spille sandvolleyball eller strandfotball, delta i yoga eller få opp pulsen i treningsrommet. Du kan også ro en tur langs kysten i kajakk eller unne deg en avslappende massasje, og for barna er det barneklubb.

Når sulten melder seg, har du tre restauranter å velge mellom på Phi Phi Holiday Resort. Her serveres deilige thailandske og internasjonale retter samt nyfanget fisk og skalldyr, mens hotellets barer byr på kald øl og fargerike cocktailer.

På Phi Phi Holiday Resort bor du i en fin og lys bungalow innredet i moderne thailandsk stil. Bungalowen ligger i den frodige, grønne hagen med kort vei til stranden og er innredet med soverom, bad med dusj og en flott, stor balkong hvor du kan slappe av og nyte de vakre omgivelsene. Alle rom har TV, kjøleskap, wi-fi og safe.

Det er mulig å oppgradere til en bungalow, som ligger rett på den fantastiske sandstranden.

Les mer

La Vida Samui er et vakkert boutiquehotell som ligger rett på Chaweng Beach – den lengste, vakreste og mest populære stranden på østkysten av Koh Samui. Her kan du våkne til den spektakulære soloppgangen og starte dagen med en rolig spasertur langs den vakre, hvite sandstranden.

Hotellet har et herlig bassengområde med innbydende svømmebasseng, et grunt barnebasseng, rikelig med solsenger og parasoller, svaiende palmer og en fantastisk utsikt over stranden og det krystallklare havet.

Det finnes også en bassengbar, som serverer kalde drikker og lette retter på dagtid, mens hotellets koselige restaurant, som ligger rett på stranden med en fantastisk utsikt over Thailandbukten, byr på deilige middelhavsretter og fersk sjømat. Her kan du også nyte et glass vin eller en fargerik cocktail før eller etter måltidet.

På La Vida Samui får du det beste fra begge verdener – en rolig oase som inviterer til lange, late dager med avslapning, lek og velvære, og samtidig kun få minutters gange til Chawengs mange shoppingmuligheter, restauranter og natteliv .

Alle de moderne rommene på La Vida Samui er vakkert innredet i lyse farger med minibar, klimaanlegg, safe og wi-fi. Du har din egen private terrasse eller balkong med utsikt over den frodige, grønne hagen. Mot en avgift er det mulig å oppgradere til havutsikt.

Les mer

I hjertet av det sjarmerende og fargerike området Khao San Road finner du Ibis Styles Khao San – et ryddig og moderne hotell med et vakkert, regnbuefarget svømmebasseng, hvor du kan slappe av etter en begivenhetsrik dag.

Når du bor på Ibis Styles Khao San, har du lett tilgang til de mange kulturelle attraksjonene som finnes i Bangkoks historiske gamle kvarter, inkludert det spektakulære Grand Palace og den enorme Reclining Buddha ved Wat Pho Temple.

Du har også et mangfold av restauranter, barer og butikker rett utenfor døren, og foretrekker du å spise på hotellet, er det både restaurant og et lite bakeri, som selger hjemmebakt brød og kaker samt kald drikke, ferskpresset juice og god kaffe. Hotellet har også en koselig bar med levende musikk og deilige cocktailer.

På Ibis Styles Khao San bor du i lyse og fargerike dobbelt- eller familierom med klimaanlegg, minikjøleskap, safe, wi-fi og eget bad.

Les mer

Drømmer du om ditt eget lille, uforstyrrede strandparadis med krystallklart vann og mulighet til å snorkle direkte fra stranden? Da trenger du ikke lete lenger.

Maehaad Bay Resort er et deilig hotell med en helt fantastisk beliggenhet rett på Maehaads flotte sandstrand med fin, lys sand og rolig, krystallklart vann.

Utenfor stranden ligger den lille, frodige øya Koh Maa, som er omgitt av et vakkert korallrev som tilbyr noen av de beste snorklestedene på Koh Phangan. Ved lavvann kan du enkelt gå over til Koh Maa, som er forbundet med stranden med en sandbanke.

Foretrekker du å bade i bassenget har hotellet et herlig bassengområde med stort, innbydende svømmebasseng, barnebasseng, rikelig med solsenger og parasoller, svaiende palmer og en bassengbar hvor du kan nyte en kald øl eller en fargerik cocktail.

Du kan også leie en havkajakk og utforske kysten langs Koh Maa på egenhånd, få opp pulsen i treningsstudioet, eller hotellet kan hjelpe med å arrangere utflukter som elefantvandring, ATV-turer, matlagingskurs eller snorkleturer.

Når sulten melder seg, serverer hotellets koselige restaurant deilige thailandske og internasjonale retter med en fantastisk utsikt over havet og Koh Maa, og foretrekker du å spise ute, er det et fint utvalg av restauranter og barer i gangavstand fra hotellet.

På Maehaad Bay Resort bor du i fine og lyse rom, som er innredet i moderne, thailandsk stil med seng, skrivebord, TV, safe, wi-fi, kjøleskap og bad med dusj. Alle rommene har også balkong eller terrasse hvor du kan nyte de vakre, grønne omgivelsene. Det er mulig å oppgradere til delvis havutsikt.

Les mer

Se frem til øystemning, idyll og fantastiske solnedganger på Nirvana Beach Resort & Spa.

Det luksuriøse hotellet ligger på vestsiden av Koh Lanta rett på Klong Nin-stranden, som er en av øyas beste med fin, lys sand, krystallklart vann og små, fargerike strandbarer og restauranter hvor du kan nyte de magiske solnedgangene.

Nirvana Beach Resort & Spa er bygget i en sjarmerende thailandsk stil og har et herlig svømmebasseng med solsenger, parasoller og en bassengbar hvor du kan nyte en lett matbit eller en forfriskende cocktail rett i bassenget.

Vil du utforske den vakre naturen, kan du leie en kajakk eller en seilbåt. Du kan også holde deg i form på treningsrommet, stikke innom det lille biblioteket eller unne deg en avslappende massasje.

Restauranten på Nirvana Beach Resort & Spa er hevet over stranden med en fantastisk utsikt over havet og serverer deilig thaimat samt fersk sjømat. Vil du prøve noe annerledes, finnes det flere små restauranter langs stranden, eller du kan ta en taxi til Lanta gamleby, som ligger på østsiden av øya.

Som utgangspunkt bor du i et deilig og romslig deluxe-rom med stor balkong og utsikt over de grønne omgivelsene. Rommet er innredet med dobbeltseng, skrivebord og bad med regndusj, hårføner og deilig boblebad. Alle rommene har også safe, klimaanlegg, wi-fi og minibar. Det er mulig å oppgradere til havutsikt eller villa med eget basseng.

Les mer

Phi Phi CoCo Beach Resort er et ekte barbeint paradis med en avslappet atmosfære, fantastisk service, deilige bungalower, et herlig bassengområde og direkte tilgang til den nydelige sandstranden med fin, lys sand og krystallklart vann.

Her bor du i rolige omgivelser i utkanten av hovedbyen Tonsai, med gangavstand til turoperatører, restauranter og butikker, og skulle du få lyst til å oppleve Phi Phis berømte uteliv, kan du enkelt gå den korte kilometeren inn til sentrum.

Foretrekker du fred og ro, får du nok av nettopp det på Phi Phi CoCo Beach Resort, hvor du kan se frem til lange, late dager på den private sandstranden eller ved det deilige bassengområdet med panoramautsikt over det turkise havet . Her er det et stort, innbydende svømmebasseng, jacuzzi, solsenger og parasoller, samt en bassengbar som kan svømmes opp, hvor du kan nyte en kald øl eller en forfriskende cocktail.

Du kan også unne deg en avslappende massasje med utsikt over stranden eller nyte et deilig måltid i hotellets restaurant.

På Phi Phi CoCo Beach Resort, som ble bygget i 2018, bor du i en fin bambusbungalow med stråtak med dobbeltseng eller enkeltsenger, garderobeskap og fint bad med dusj. minibar, safe, TV og klimaanlegg. Alle bungalowene har også en vakker terrasse eller balkong med utsikt over den frodige hagen. Det er mulig å oppgradere til havutsikt.

Les mer

Princess Paradise er et virkelig hyggelig strandhotell på sørkysten av Koh Phangan, som passer spesielt godt for voksne.

Innen gangavstand fra hotellet er det et bredt utvalg av restauranter og butikker, og hvis du ønsker å oppleve livlige Haad Rin, hvor det finnes et mangfold av strandklubber og barer, og hvor Koh Phangans berømte fullmånefester holdes, kan du enkelt ta en taxi den korte kjøreturen inn til byen.

Fokuspunktet for Princess Paradise er utvilsomt det fantastiske svømmebassenget, som ligger rett på stranden, omgitt av svaiende palmer og med en formidabel utsikt over den fine sandstranden og det turkise havet.

Vær oppmerksom på at det på grunn av tidevann er perioder på dagtid hvor det ikke er mulig å bade i sjøen. Her kan du i stedet slappe av på en av de mange komfortable solsengene, ta en dukkert i det innbydende svømmebassenget eller nyte en forfriskende cocktail fra bassengbaren. Ved bassengområdet har du også en fantastisk utsikt over den vakre solnedgangen.

Trenger du en pause fra sol og vann kan du unne deg en avslappende massasje, og når sulten melder seg kan du besøke Princess Paradises lyse og koselige restaurant, som serverer moderne, lokale retter med utsikt over bassenget og havet .

På Princess Paradise bor du i deilige, lyse og moderne rom med eget bad og en flott balkong med delvis havutsikt, hvor du kan nyte det tropiske klimaet og de vakre omgivelsene. Alle rommene har også klimaanlegg, TV, vannkoker, minibar og wi-fi.

Det er mulig å bestille sammenhengende rom eller oppgradere til havutsikt.

Les mer

SAii Phi Phi Island Village er et virkelig hyggelig hotell som ligger i rolige, idylliske omgivelser i Loh Ba Kao Bay ca. 30 minutter med longtailbåt fra havnen i Tonsai.

Hotellet er bygget i sjarmerende thailandsk stil og ligger rett på en 800 meter lang paradisstrand som ser ut som noe fra et postkort med fin hvit sand, vaiende palmer og krystallklart vann. Her får du ditt helt eget stykke paradis.

Den grunne bukten er ideell for bading. På ettermiddagen er vannet imidlertid så grunt at man må ca. 500 meter ned i vannet for bading. Foretrekker du svømmebassenget, har SAii Phi Phi Island Village et fantastisk bassengområde med evighetsbasseng, solsenger og parasoller, bassengbar og panoramautsikt over det turkise havet.

Skal det gjøres litt mer, er det mulig å leie et SUP-brett eller en kajakk og seile på oppdagelsestur langs kysten eller i den nærliggende mangroveskogen. Hotellet arrangerer også snorkleturer, øyhopping og andre utflukter og har også et PADI dykkesenter, som tilbyr dykkerkurs og turer for både nybegynnere og erfarne dykkere, hvor du kan være så heldig å oppleve skilpadder, hvalhaier og fredelige svarttipphaier. .

Tilbake på hotellet, få hjertet til å pumpe i treningsstudioet eller på tennisbanen, eller unn deg selv en avslappende massasje på SAii Phi Phi Island Villages luksuriøse spa-avdeling.

SAii Phi Phi Island Village tilbyr, i tillegg til den overdådige frokostbuffeen, flere forskjellige restauranter, som serverer alt fra smørbrød og snacks på stranden til autentiske thailandske retter og fersk grillet sjømat med utsikt over de frodige plantene og det vakre Andamanhavet.

På SAii Phi Phi Island Village bor du i deilige bungalower med stråtak med en nydelig, stor terrasse hvor du kan slappe av og nyte de tropiske omgivelsene. Alle bungalowene er innredet i moderne, thailandsk stil med eget bad, dobbeltseng eller enkeltsenger, en liten divan, wi-fi, air condition, safe, TV, kjøleskap og minibar. Det er mulig å oppgradere til havutsikt.

Les mer

Sala Lanna Chiang Mai er et deilig og koselig hotell som ligger ved bredden av den berømte Ping-elven sentralt i Chiang Mai.

Med gangavstand til templer, kjøpesentre og restauranter og mindre enn 10 minutters kjøring til inngangen til gamlebyen, er hotellet et fantastisk utgangspunkt for en opplevelsesrik ferie i Nord-Thailand.

Hotellet har to herlige svømmebassenger der du kan slappe av når du trenger en pause fra alle opplevelsene. Den ene er i hagen og den andre på den herlige takterrassen, hvor du også finner en koselig takbar, som serverer kald øl, vin og fargerike cocktailer med en formidabel utsikt over elven og solnedgangen.

Sala Lanna Chiang Mai har også en restaurant ved elven som serverer velsmakende internasjonal mat og autentiske thailandske spesialiteter, samt en spaavdeling der du kan unne deg en avslappende massasje inspirert av tradisjonelle Lanna-teknikker.

På Sala Lanna Chiang Mai bor du i fine, lyse rom med en luksuriøs hotellatmosfære og en fin balkong hvor du kan slappe av og nyte de vakre omgivelsene og utsikten over elven. Alle rommene har også TV, minibar, air condition, wi-fi, safe og bad med badekar, badekåpe og tøfler.

Les mer

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa er et deilig 4-stjerners hotell som ligger rett på stranden i den rolige enden av den lange, gylne Ao Nang-stranden med gangavstand til byens koselige restauranter og barer.

Hotellet danner den perfekte setting for en avslappende og eventyrlig ferie i Krabi. Det er to herlige svømmebasseng, hvorav det ene har vannsklier for både små og store vannhunder, en barneklubb for de yngste i familien og et spaområde der de voksne kan unne seg en avslappende massasje eller spabehandling.

Det er også mange utflukter i området, og Centara Ao Nang Beach Resort & Spa ligger bare en kort tur med longtail-båt fra berømte Railey Bay.

Når sulten melder seg, tilbyr hotellets restauranter et bredt utvalg av smakfulle retter fra italiensk pizza og autentiske thailandske retter til deilig, fersk grillet sjømat. Ved bassenget er det også en koselig bassengbar som serverer snacks og fargerike cocktailer på dagen.

På Centara Ao Nang Beach Resort & Spa bor du i pene og moderne rom med eget bad og balkong/terrasse med utsikt over den grønne hagen. Alle rommene har også klimaanlegg, TV, minibar og mulighet for å lage kaffe eller te. Det er mulig å oppgradere til familierom eller havutsikt.

Les mer

The Pavilions Anana er et unikt, 5-stjerners luksusresort som ligger på en høyde i rolige og idylliske omgivelser ved Ao Nang med en helt fantastisk utsikt over de frodige omgivelsene. Hotellet passer spesielt godt for voksne som ønsker litt ekstra luksus.

På The Pavilions Anana kan du starte dagen med en avstressende yogatime, få opp pulsen i treningsrommet eller unne deg en avslappende massasje i hotellets luksuriøse spa-avdeling.

Etterpå kan du nyte solen ved det nydelige bassengområdet med fluktstoler og parasoller omgitt av frodige, tropiske planter. Vannet i svømmebassenget kommer fra de nærliggende vulkanske fjellene og inneholder en rekke mineraler som skal være fantastiske for huden.

Hvis du foretrekker stranden, har The Pavilions Anana sin egen strandklubb kun 10 minutter fra hotellet, hvor du kan slappe av med føttene begravet i den myke strandsanden, ta en dukkert i det innbydende sjøvannet og nyte en deilig lunsj eller en fargerik cocktail.

På The Pavilions Anana er bærekraft og økologi svært viktig, og hotellet har en egen grønnsakshage, hvor mange av ingrediensene som brukes i restaurantene dyrkes. Se frem til spennende kulinariske opplevelser på hotellets to restauranter, som serverer smakfulle internasjonale og thailandske retter samt et bredt utvalg veganske retter.

Hotellet har også en vakker takbar hvor du kan nyte den magiske solnedgangen og de vakre omgivelsene med frodig vegetasjon, dramatiske kalksteinsklipper og Andamanhavet i bakgrunnen.

Rommene på The Pavilions Anana er lyse og moderne innredet med komfortable senger, putemeny, TV, safe, klimaanlegg og minibar. På badet finner du deilige, økologiske toalettsaker samt badekåpe og tøfler, og alle rom har også en deilig, privat balkong.

Det er mulig å oppgradere til et rom med direkte tilgang til bassenget.

Les mer

Le Charme Sukhothai er et sjarmerende hotell som ligger i hjertet av Sukhothais gamle by, kun én kilometer fra inngangen til Sukhothai Historical Park, der du finner de berømte ruinene av Thailands første hovedstad, et UNESCOs verdensarvsted.

Du kan enkelt gå eller sykle dit og utforske de spennende ruinene på egen hånd, eller du kan bestille en guidet tur direkte på hotellet.

Tilbake på Le Charme Sukhothai, unn deg selv en avslappende massasje eller nyt en forfriskende dukkert i det nydelige svømmebassenget. For de minste i familien er det et lite, grunt barnebasseng, og når sulten melder seg kan du ta turen innom hotellets restaurant, som tilbyr en blanding av internasjonale og thailandske retter.

Le Charme Sukhothai er bygget som en liten landsby med lave bygninger omgitt av tropiske planter og dammer med vakre lotusblomster. Alle rommene er pent og enkelt innredet i tradisjonell Sukhothai-stil med tremøbler både inne og ute samt wi-fi, TV, klimaanlegg og kjøleskap.

Les mer

I rolige og idylliske omgivelser blant frodige rismarker og vakre lotusdammer finner du Sukhothai Heritage Resort – et vakkert 4-stjerners hotell i sjarmerende og autentisk thailandsk stil. Hotellet ligger omtrent 40 minutters kjøring fra Sukhothai Historical Park, som står på UNESCOs verdensarvliste

Etter en innholdsrik dag kan du slappe av ved et av hotellets to svømmebassenger eller la deg skjemme deg bort med en avslappende massasje. Det finnes også både restauranter og bar på hotellet.

Alle rommene på Sukhothai Heritage Resort er romslige og pent innredet med komfortable senger, eget bad og en balkong hvor du kan nyte utsikten over den frodige hagen eller svømmebassenget. Rommene har også TV og Wi-Fi.

Les mer

Hvis du drømmer om ultimat luksus og velvære på turen til Koh Samui, så er Sala Samui Choengmon Beach Resort det rette hotellet for deg.

Det femstjerners hotellet ligger rett ved den fantastiske, idylliske Choengmon-stranden på Koh Samuis nordøstkyst. Her får du flotte, hvite sandstrender og deilig badevann med mulighet for aktiviteter som snorkling, dykking, kajakkpadling og stand up padling (SUP).

Hotellet har også et herlig bassengområde, hvor du kan slappe av på en av de mange solsengene eller ta en forfriskende dukkert, og trenger du å få opp pulsen kan du spille tennis eller stikke innom hotellets treningsstudio.

Ønsker du å oppleve enda mer, hjelper hotellet deg gjerne med å bestille tid på Koh Samuis vakreste golfbane, eller du kan dra på en båttur med mulighet for snorkling, dykking eller fiske.

På Sala Samui Choengmon Beach Resort bor du i fine, lyse og romslige rom med dobbeltseng eller enkeltseng, skrivebord, liten sofa og et herlig utendørsbad med regndusj og stort badekar. Alle rommene har også klimaanlegg og takvifte, elektronisk safe, wi-fi, TV, minibar, mulighet for å lage kaffe og te, hårføner, badekåpe og tøfler og stor balkong med flott divan, hvor du kan nyte de vakre omgivelsene. og utsikten til hagen.

Les mer