>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Maehaad Bay Resort

Drømmer du om ditt eget lille, uforstyrrede strandparadis med krystallklart vann og mulighet til å snorkle direkte fra stranden? Da trenger du ikke lete lenger.

Maehaad Bay Resort er et deilig hotell med en helt fantastisk beliggenhet rett på Maehaads flotte sandstrand med fin, lys sand og rolig, krystallklart vann.

Utenfor stranden ligger den lille, frodige øya Koh Maa, som er omgitt av et vakkert korallrev som tilbyr noen av de beste snorklestedene på Koh Phangan. Ved lavvann kan du enkelt gå over til Koh Maa, som er forbundet med stranden med en sandbanke.

Foretrekker du å bade i bassenget har hotellet et herlig bassengområde med stort, innbydende svømmebasseng, barnebasseng, rikelig med solsenger og parasoller, svaiende palmer og en bassengbar hvor du kan nyte en kald øl eller en fargerik cocktail.

Du kan også leie en havkajakk og utforske kysten langs Koh Maa på egenhånd, få opp pulsen i treningsstudioet, eller hotellet kan hjelpe med å arrangere utflukter som elefantvandring, ATV-turer, matlagingskurs eller snorkleturer.

Når sulten melder seg, serverer hotellets koselige restaurant deilige thailandske og internasjonale retter med en fantastisk utsikt over havet og Koh Maa, og foretrekker du å spise ute, er det et fint utvalg av restauranter og barer i gangavstand fra hotellet.

På Maehaad Bay Resort bor du i fine og lyse rom, som er innredet i moderne, thailandsk stil med seng, skrivebord, TV, safe, wi-fi, kjøleskap og bad med dusj. Alle rommene har også balkong eller terrasse hvor du kan nyte de vakre, grønne omgivelsene. Det er mulig å oppgradere til delvis havutsikt.