Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Krabi

Vil du oppleve Krabi og Thailands eventyrlige verden? Les mer her og fordyp deg i det fantastiske landskapet, fra hvite sandstrender til hemmelighetsfulle jungler. Ta det første skrittet mot det thailandske paradiset og utforsk alt Krabi har å by på!

Krabi

Krabi, som ligger ved Andamanhavet i Sør-Thailand, er en sann skjønnhet med sin fantastiske kystlinje, ruvende klippeformasjoner og mer enn 200 paradisiske øyer. Områdets naturskjønne innland byr på tett jungel, mangroveskog, imponerende kalksteinsklipper og et vell av grotter, fossefall og templer. Dette er stedet der naturens prakt møter det ekte thailandske livet.

Krabi byr på en blanding av avslapning og eventyr, der du kan utforske både kultur og natur. Det ideelle klimaet fra november til april gjør dette til det perfekte reisemålet for deg som vil oppleve Thailands ekte skjønnhet og gjestfrihet. Med sine naturlige underverker, fra strender til regnskog, byr Krabi på en opplevelse som er både fortryllende og uforglemmelig.

Opplevelser i Krabi

Attraksjon Beskrivelse av attraksjonen Aktiviteter og aktiviteter
Railay-stranden Isolert strand omringet av kalksteinsklipper Klatring, bading
Smaragdgrønt basseng Naturlig basseng med smaragdgrønt vann Svømming, fotturer
Tempelet i tigergrotten Buddhistisk tempel på toppen av en klippe Fotturer, kulturell utforskning
Fakta om Thailand
 • Bangkok
 • Thai
 • Thai bath (THB)
 • 69,8 millioner
 • 13-36°C
 • Sommertid: +5 timer, vintertid: +6 timer
 • 5 netter i Khao Lak
 • 2 netter i Khao Sok nasjonalpark
 • 5 netter i Krabi
 • Fantastiske strender og flott snorkling
 • Overnatting i en flytende bungalow i jungelen
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 15 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
21.995 NOK
Les mer
 • 11 netters øy-hopp
 • Koh Lanta og Phi Phi
 • Fantastiske strender og fantastisk snorkling
 • Opplev Thailand på egen hånd
 • Mulighet for utflukter
 • Privat transfer
Inkludert i prisen
 • 14 dager
 • Inkludert flybilletter
 • Bagasje inkludert
 • Inkludert transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
18.995 NOK
Les mer

Phi Phi-øyene

Phi Phi-øyene, en kort båtreise fra Krabi, er en skattkiste av naturskjønnhet og tropisk paradis.

Øyene er kjent for sine billedskjønne, hvite sandstrender og det krystallklare, blå vannet.

Dette gjør dem til et must for alle som besøker Krabi.

De steinete strendene og det frodige, grønne landskapet danner et imponerende bakteppe for en rekke vannbaserte aktiviteter.

Kajakkpadling rundt Phi Phi-øyene gir en unik mulighet til å utforske skjulte bukter og hemmelige strender som ellers er utilgjengelige.

Snorkling og dykking her er eksepsjonelt, med mulighet for å se et yrende liv under vann, inkludert fargerike korallrev, eksotiske fiskearter og kanskje til og med sjeldne havskilpadder. Å seile rundt øyene er en avslappende måte å nyte det spektakulære landskapet på mens du lar deg forføre av sol og havbris.

Hvis du vil ha en uforglemmelig opplevelse, kan du bli med på et solnedgangscruise. På disse turene kan du ikke bare nyte den fantastiske solnedgangen over Andamanhavet, men også smake på det lokale kjøkkenet om bord på båten.

Les om vår tilleggstur til Phi Phi-øyene

Ao Nang

Ao Nang er Krabis pulserende sentrum, men til tross for sitt rykte som turistmekka har byen klart å beholde en overraskende avslappet og jordnær atmosfære.

Denne kystbyen er en sann perle

Den travle strandveien snor seg langs det glitrende Andamanhavet og byr på et vell av muligheter for både gastronomi og shopping.

Restaurantene her spenner fra tradisjonelle thailandske spisesteder til internasjonale retter, og tilbyr alt fra nyfanget sjømat til delikate lokale retter. Barene og kafeene langs strandpromenaden er perfekte steder å nyte en forfriskende drink med utsikt over havet.

Butikkene og skredderne gir deg muligheten til å kjøpe lokalt håndverk, klær og suvenirer, noe som gjør Ao Nang til et ideelt sted for deg som ønsker unike og personlige minner fra reisen.

Ao Nang Beach skiller seg ut ved å være fri for kommersielle strandaktiviteter som solsenger og parasoller, noe som gir en mer autentisk strandopplevelse.

Her kan du virkelig fordype deg i Thailands naturlige skjønnhet, slappe av på den fine sanden og svømme i det krystallklare vannet.

Ofte stilte spørsmål

Ja, det finnes flere turstier, spesielt til Emerald Pool og Tiger Cave Temple, hvor du kan nyte den vakre naturen.

Den ideelle tiden å besøke Krabi på er fra november til april, når været er tørt og solrikt.

Krabi har absolutt aktiviteter og attraksjoner for alle aldre, noe som gjør det til et flott familievennlig reisemål.

Railay-stranden er kun tilgjengelig med båt, noe som gjør den til et unikt og bortgjemt paradis.

Attraksjoner rundt Krabi

Smaragdbassenget

En av de mest spektakulære naturattraksjonene i Krabi er Smaragdbassenget (Sa Morakot). Denne naturlige fossen og bassenget er omgitt av frodig regnskog og er kjent for sitt krystallklare, smaragdgrønne vann, noe som gjør det til et ideelt sted for en forfriskende svømmetur. Det er lett tilgjengelig via en pittoresk fottur der du kan nyte synet av lokale plante- og dyrearter.

Tigergrotte-tempelet

Et annet bemerkelsesverdig sted er Tiger Cave Temple (Wat Tham Sua). Dette buddhistiske tempelkomplekset ligger i et imponerende naturlandskap og er kjent for sine grottetempler og den gigantiske Buddha-statuen som ligger på toppen at en bratt trapp med over 1200 trinn. Utsikten herfra over det omkringliggende landskap og fjellformasjonene er rett og slett fantastisk.

Railay-stranden

Krabi har ikke bare vakre strender, men også en rekke andre severdigheter. Railay Beach, som kun er tilgjengelig med båt, er kjent for sin isolerte skjønnhet og sine imponerende kalksteinsklipper. Det er et paradis for klatrere og strandgjengere som søker en fredelig oase langt unna hverdagens kjas og mas.

Aktiviteter i Krabi

Ekstra turer i Krabi

Oppdag Phi Phi-øyenes fantastiske skjønnhet på denne dagsturen med hurtigbåt.

På turen får du muligheten til å utforske vakre Maya Bay, som ble kjent gjennom filmen "The Beach" med Leonardo Di Caprio i hovedrollen.

Du får også oppleve den unike Viking Cave på østkysten av Phi Phi Ley - en annen av Phi Phis største attraksjoner. Det er ikke adgang for turister inne i grotten, men du kan beundre den fra utsiden.

Til slutt kan du glede deg til et av turens høydepunkter - snorkling ved den hjerteformede øya Bamboo Island, som byr på flotte strender og krystallklart vann med en overflod av fargerike tropiske fisker.

Turen inkluderer en deilig thailandsk lunsjbuffé, snorkelutstyr og transport til/fra hotellet.

Les mer

Hvis du trenger en pause fra sol og sand, anbefaler vi denne dagsturen for å oppleve Krabis fantastiske smaragdbasseng, varme kilder og det imponerende Tiger Cave-tempelet.

Du starter med å gå ca. 1,5 kilometer gjennom den frodige regnskogen langs krystallklare bekker og en overflod av tropiske planter. Etter hvert kommer du til det vakre Emerald Pool - et naturlig skapt, smaragdfarget ferskvannsbasseng midt i den tropiske jungelen. Her kan du ta en forfriskende dukkert i det klare vannet og nyte den unike atmosfæren.

Deretter går turen videre til Krabi Hot Springs, der vannkaskader skyller nedover fjellveggene som en liten foss og renner ut i en rekke naturlige bassenger. Også her har du mulighet til å ta en avslappende dukkert i det 30-40 grader varme og mineralrike vannet.

Til slutt besøker du det imponerende Tiger Cave Temple, et av de mest berømte templene i Sør-Thailand. For å nå toppen av tempelet må du klatre opp 1237 bratte, svette trappetrinn. Det er mulig å ta pauser underveis, og når du når toppen, belønnes du med en fantastisk utsikt over Krabis frodige natur og dramatiske kalksteinsklipper. Her finner du også en enorm Buddha og en rekke andre statuer. Hvis du ikke har lyst til å gå opp de mange trappene, kan du utforske det imponerende tempelkomplekset med klippehuler og vakre buddhafigurer ved foten av tempelet.

Praktisk: Husk gode sko og vann til turen opp til Tiger Cave Temple og eventuelt badesko, da steinene ved Emerald Pool kan være glatte.

Les mer

På denne heldagsturen kan du oppleve skjønnheten i Krabi mens du padler gjennom mangroveskog og oppdager eldgamle grotter.
 
Du padler forbi Bor Thor, en liten kystlandsby i Phang Nga-bukten. Her kan du nyte omgivelsene og beundre de imponerende kalksteinsklippene og det smaragdgrønne vannet.
 
På turen kan du nyte et deilig thailandsk måltid på en restaurant med fantastisk utsikt over elven i Ban Bo Tho. Til slutt får du se de forhistoriske veggmaleriene i Them Hua Pee Toh, som er kjent for sine 3000 år gamle hulemalerier.

Les mer

Trenger du hjelp til å finne den perfekte reisen?

Drømmer du om å oppleve Krabis fortryllende strender og imponerende natur? Våre erfarne reisekonsulenter står klare til å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reisen til dette thailandske paradiset. Krabi er kjent for sine spektakulære fjellformasjoner, krystallklart vann og frodige jungel, noe som gjør det til et ideelt reisemål for både avslapning og eventyr.

 

Fyll ut skjemaet, så tar en av våre reisekonsulenter kontakt med deg for å diskutere dine drømmer og preferanser. Vi setter sammen en skreddersydd reiserute for å sikre at reisen til Krabi blir en uforglemmelig opplevelse.

 

Ta det første skrittet mot ditt thailandske eventyr i dag, og forbered deg på å skape minner for livet i Krabis fantastiske natur og uforglemmelige strender.

Heidi Witzell
 • Heidi Witzell
 • Reisekonsulent
 • Tlf: 21955827
 • Mail: info@flamingotours.no