>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Amari Koh Samui

Amari Koh Samui er et deilig, 5-stjerners hotell som ligger i rolige, idylliske omgivelser rett på den finkornede sandstranden i den nordlige delen av populære Chaweng på østkysten av paradisøya Koh Samui. Her får du en fantastisk strandbeliggenhet i eksotiske omgivelser med kun 5 minutters gange til byens mange restauranter, butikker og uteliv.

På Amari Koh Samui er det to deilige svømmebassenger med solsenger og parasoller til fri bruk, samt et vakkert, grunt barnebasseng hvor de minste kan boltre seg.

For barna er det også en barneklubb med innendørs lekerom, lekeplass og mulighet for barnepass, mens de voksne kan holde seg i form på treningsrommet eller la seg skjemme bort med en avslappende massasje eller spabehandling i den eksklusive spaavdelingen.

Amari Koh Samui har to restauranter som serverer klassisk italiensk mat og deilige asiatiske spesialiteter, samt en kafé og bassengbar som tilbyr lette retter og fargerike cocktailer med utsikt over havet.

På Amari Koh Samui bor du i romslige og pent møblerte rom med seng, skrivebord og en liten sittegruppe, samt bad med dusj eller badekar, badekåper og gratis toalettartikler. Alle rommene har også klimaanlegg, wi-fi, minibar, safe og egen balkong med utsikt over hagen. Det er mulig å oppgradere til basseng- eller havutsikt. Hotellet har også individuelle familierom.

Rom med hage- og bassengutsikt ligger på den andre siden av Chaweng Beach Road, som må krysses for å komme til stranddelen av hotellet. Det er deilige svømmebassenger i begge områdene.