>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Riva Surya Bangkok

Riva Surya Bangkok er et luksuriøst boutiquehotell med idyllisk beliggenhet rett ved Chao Phraya-elven i hjertet av Bangkok - kun 2 km til fots fra kulturelle attraksjoner som Grand Palace og Wat Pho-tempelet med den store liggende Buddhaen. Det er også lett tilgang til elvetaxier, t-banen og skytrain, slik at du kan utforske andre deler av Bangkok på egenhånd.

Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av ved det vakre utendørsbassenget med utsikt over elven, få opp pulsen i hotellets treningsstudio eller unne deg en avslappende massasje. Hotellet har også en populær restaurant, som serverer deilige biffer, og en koselig Riverside Bar, hvor du kan nyte solnedgangen med en kald øl eller en fargerik cocktail.

På Riva Surya Bangkok bor du i pene og romslige rom med komfortable senger og skrivebord, et fint bad med dusj og en fin, privat balkong med utsikt over gamlebyen. Alle rommene har også wi-fi, TV, safe, minibar og klimaanlegg. Det er mulig å oppgradere til elveutsikt.