Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Victoria foss fra Zambia sett i nærheten

Hoteller i Zambia

AVANI Victoria Falls Resort ligger midt i den vakre afrikanske naturen, i gåavstand fra en av verdens mest spektakulære vannfall, Victoriafallene.

Den vakre naturen og den autentiske afrikanske stemningen er med rundt på hele hotellet; stilen er holdt i tradisjonell zambisk stil med respekt for omgivelsene.

Alle rommene har et stort vindu og balkong eller terrasse med utsikt over enten den frodige naturen eller det vakre bassengområdet. Alle rommene har TV, minibar, kaffefasiliteter og wifi. 

På hotellet er det aktiviteter til barn og voksne med spa, hage og lekeplass. I tillegg er det to restauranter til dagens måltider.

AVANI Victoria Falls Resort er et opplagt sted for opplevelser, oppdagelser og avslapping. 

Les mer

Ca. fem km fra Livingstone, 10 km fra hovedattraksjonen i området, Victoria Falls, og rett ved den storslåtte Zambezi-elven finner du dette sjarmerende hotellet i flott kolonistil. Nyt de vakre omgivelsene, få fantastiske opplevelser ved Victoriafallene eller bli skjemt bort i det luksuriøse spaområdet på hotellet med utsikt til vannfallet!

Rommene er vakkert innrettet med eget bad med boblebad, balkong med utsikt over den storslåtte Zambezi-elven, seng med myggnett, TV, minibar, te- og kaffefasiliteter, internett, safebox, hårføner og aircondition.

Les mer