Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY
Victoria foss fra Zambia sett i nærheten

Hoteller i Zambia

AVANI Victoria Falls Resort ligger midt i den vakre afrikanske naturen, i gåavstand fra en av verdens mest spektakulære vannfall, Victoriafallene.

Den vakre naturen og den autentiske afrikanske stemningen er med rundt på hele hotellet; stilen er holdt i tradisjonell zambisk stil med respekt for omgivelsene.

Alle rommene har et stort vindu og balkong eller terrasse med utsikt over enten den frodige naturen eller det vakre bassengområdet. Alle rommene har TV, minibar, kaffefasiliteter og wifi. 

På hotellet er det aktiviteter til barn og voksne med spa, hage og lekeplass. I tillegg er det to restauranter til dagens måltider.

AVANI Victoria Falls Resort er et opplagt sted for opplevelser, oppdagelser og avslapping. 

Les mer
David Livingstone Safari Lodge & Spa ligger bare 5 km fra Livingstone og 10 km fra de imponerende Victoriafallene og rett ved den majestetiske Zambezi-elven. Her kan du nyte de vakre omgivelsene, få fantastiske opplevelser ved Victoriafallene eller skjemme deg bort i hotellets luksuriøse spa.

På denne lodgen kan du nyte de vakre omgivelsene eller nyte hotellets luksuriøse spa. I tillegg til spaet har hotellet et spektakulært evighetsbasseng som strekker seg ut i horisonten mot Zambezi-elven. Her kan du ta en forfriskende dukkert eller bare slappe av på de komfortable solstolene mens du nyter den fantastiske utsikten og kanskje til og med får øye på flodhester eller andre dyr i nærheten.
 
Du bor på et rom med balkong, myggnett, TV, minibar, internett, safe, klimaanlegg og eget bad.
 
Når sulten melder seg, kan du ta turen til lodgens restaurant, Kalai Restaurant, som serverer deilige retter med den vakre Zambezi-elven som bakteppe.
Les mer