>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Adaaran Club Rannalhi

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Adaaran Club Rannalhi

Snorkling

Adaaran Club Rannalhi er et fantastisk all inclusive-resort, som ligger på en liten, privat øy i South Male-atollen. Gled deg til en avslappende ferie i vidunderlige omgivelser med kritthvite sandstrender, krystallklart vann og fantastisk snorkling rett ved resortet. Turen fra flyplassen til dette koselige paradis tar bare 45 minutter med speedbåt.

 

Snorkling og dykking i verdensklasse

Drømmer du om å få oppleve det fascinerende liv under havoverflaten, da er Adaaran Club Rannalhi det helt riktige resortet for deg. Resortet har et husrev, som er et av de beste i Maldivene og byr på fantastiske snorkel- og dykkeopplevelser for både nybegynnere og de som er mer øvd.

Her kan du oppleve fargerike koraller, snorkle med eksotiske fisk eller svømme sammen med blide havskilpadder. Spøkelsesnålefisk, hvittippet revhaier og nursehaier sees også ofte i området.

En kort seiltur fra Adaaran Club Rannalhi er det også mulighet for flere spennende dykk av ulik vanskelighetsgrad. Her kan du kan oppleve alt fra barracudaer, ørnerokker, napoleonfisk og gulfinnet tun til store grupper av grå revhaier, leopardhaier og – hvis du er veldig heldig – hammerhaier og hvalhaier. I djevelrokkesesongen fra mai til november kan du også besøke Manta Point, der både nybegynnere og de som er litt øvd kan snorkle eller dykke med de gigantiske djevelrokkene.

 

Aktiviteter og utflukter

Adaaran Club Rannalhis kritthvite sandstrender og krystallklare vann innbyr til late dager med avslapping, bortskjemmelse og svømmeturer i det vakre havet.

Dersom du vil at det skal skje litt mer, da er det god mulighet for vannsportaktiviteter som windsurfing, vannski, jetski og parasailing. Du kan også prøve flyboard eller seabob, eller du kan leie en kano, en katamaran eller et SUP-board og utforske de flotte omgivelsene på egen hånd.

Trenger du til en pause fra vandet, kan du få opp pulsen med en omgang strandfotball eller beachvolley, og dersom du mer er til avslapping, da har hotellet et lekkert spaområde, som tilbyr forskjellige avslappende behandlinger.

Fra resortet er det også gode utfluktsmuligheter. Du kan for eksempel utforske de lokale øyer, dra på byrundtur i hovedbyen Malé, oppleve fantastiske paradisstrender på andre øyer eller dra på fisketur. Utvalget av utflukter og vannsportaktiviteter kan variere.

 

Restauranter og barer

På Adaaran Club Rannalhi er de kulinariske opplevelsene helt i topp. Her kan du nyte både internasjonale retter, lokale spesialiteter og ferskfanget sjømat fra den lekre og varierte buffet med utsikt over det vakre, krystallklare havet. Det blir også ofte laget temakvelder med fx asiatiske eller italienske spesialiteter.
 
Resortet har også en koselig cocktailbar, som serverer alt fra øl, vin og cocktails til kaffe, te og ferskpresset juice.
 
Ditt opphold på Adaaran Club Rannalhi er med all inclusive, der måltider og drikkevarer (lokale merker) er inkludert fra morgen til midnatt.

Slik bor du:

Alle rommene på Adaaran Club Rannalhi er pent innrettet med gode senger, aircondition, safebox, minibar, wi-fi og baderom.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Dekket av Reisegarantifondet

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende