>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Adaaran Club Rannalhi

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Adaaran Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi er et fantastisk all inclusive-resort med en vidunderlig beliggenhet på den lille øya Rannalhi i South Malé Atoll på Maldivene. Etter bare 45 minutter med speedbåt fra flyplassen ankommer du til paradis.

 

Aktiviteter og utflukter
Hotellets unike plassering gir deg direkte adgang til kritthvite sandstrender, som innbyr til vannsportsfasiliteter som scuba diving, kajakkroing og kanoseilas. Det er også god mulighet for å utforske livet under havoverflaten, der du kan snorkle med eksotiske fisk, dykke under skyggen av gigantiske djevelrokker eller svømme sammen med blide havskilpadder.

På Adaaran Club Rannalhi finns også en haug av utfluktsmuligheter. Du kan for eksempel utforske lokale øyer, dra på rundtur i hovedbyen Malé, oppleve fantastiske paradisstrender på andre øyer eller dra på fisketur. Utvalget av utflukter varierer og kan sees ved ankomst til resortet.

Det er også mulig å få opp pulsen med en omgang strandfotball eller beachvolley, og hvis du heller bare vil slappe av, har hotellet et spaområde, som tilbyr ulike beroligende behandlinger.

 

Restauranter og barer
På Adaaran Club Rannalhi er de kulinariske opplevelser helt i topp. Her kan du nyte både internasjonale retter, lokale spesialiteter og ferskfanget sjømat fra den lekre og varierte buffet med utsikt over det vakre, krystallklare havet. Det blir også arrangert temakvelder med fx asiatiske eller italienske spesialiteter.

Vil du virkelig vil skjemme bort deg selv og din partner, er det mulig å få servert middagen under stjernene direkte på stranden eller på rommet (koster ekstra, bookes og betales på resortet).

Etter en skjønn dag kan du slappe av med en drink i en av hotellets to barer, som serverer alt fra øl, vin og cocktails til kaffe, te og ferskpresset juice.

 

All inclusive
Drømmer du om en ferie helt uten bekymringer, der du ikke trenger å tenke over noe, da er du kommet til det helt riktige stedet.

Med all inclusive er frokost, lunsj og middag og ulike snacks i løpet av dagen inkludert. Det er også drikkevarer som brus, pils, husets rød- og hvitvin, te og kaffe, sprit og utvalgte cocktails og mocktails fra morgen til midnatt.

Velger du å oppgradere til silver all inclusive, får du dessuten øl, vin og sprit fra mere kjente merker og ferskpresset juice, espresso og cappuccino. Hvis du ønsker denne oppgraderingen til silver all inclusive, bes du vennligst kontakte oss for en pris.

Vær oppmerksom på at hotellet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer og innhold i all inclusive kan du se her.

 

Slik bor du
Alle rommene på Adaaran Club Rannalhi er pent innrettet med gode senger, aircondition, takvifte, safebox, minibar, mulighet for å lage kaffe og te, tv, wi-fi, hårføner og baderom med dusj og toalettartikler.

Du kan lese mer om de ulike romtypene under menypunktet ”Slik bor du”.

Slik bor du:

Alle rommene på Adaaran Club Rannalhi er pent innrettet med gode senger, aircondition, takvifte, safebox, minibar, mulighet for å lage kaffe og te, tv, wi-fi, hårføner og baderom med dusj og toalettartikler.

Lyse, stråtekte bungalows bygget på påler i vannet med plass til 2-3 personer og med direkte adgang til det krystallklare havet fra den lekre, private solterrassen. Her får du god mulighet for å nyte den spektakulære utsikten til det endeløse havet og lyden av de blide bølger, som vekker deg om morgenen.

Pene og enkelt innrettet dobbeltrom på 37 kvm med plass til 2-3 personer og en skjønn utsikt over den frodige hagen eller havet. Standardrommene ligger i sjarmerende villaer med to rom i stueetasjen og to rom på første etasje. Alle rommene har enten terrasse eller balkong, der du kan nyte en drink og brisen fra havet. Rommene ligger tett på hotellets hovedområde og fasiliteter.
Maldivene
Priser & booking
Rom 1: 2 voksne
Fly, bagasje og transfer
Brukerinformasjon
Avganger
Få tilbud Gratis, uforpliktende og raskt!
Samlet pris for alle reisende kr.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Mat på flyet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende