>
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Adaaran Prestige Vadoo

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Adaaran Prestige Vadoo

Mest for voksne
Water villa
Adaaran Prestige Vadoo er et virkelig lekkert luksusresort, som ligger på en privat paradisøy med veldig flotte, urørte strender i South Male-atollen – bare 15 minutter med speedbåt fra flyplassen.
 
Her er nytelse og bortskjemmelse for alle pengene, og det eneste du skal ta stilling til er om du ønsker å dase på den kritthvite sandstranden, svømme i det deilige bassenget, la bortskjemme med en avslappende spabehandling eller snorkle blant fargerike koraller og tropiske fisk i det krystallklare havet.
 
Med sin høye standard og luksuriøse omgivelser er resortet spesielt velegnet for voksne og er helt perfekt til en romantisk ferie eller brylluppsreise.
 

Snorkling og dykking

Drømmer du om å oppleve det vakre undervannslivet, som Maldivene er så kjent for? Da har du kommet til det helt riktige sted.
 
Adaaran Prestige Vadoo har sitt eget husrev, der det vrimler med fargerike koraller og fascinerende fisk. Revet gir både begynnere og de som har litt erfaring mulighet for å oppleve det fascinerende livet under havoverflaten og du kan blant annet være heldig å oppleve skilpadder, grå og hvittippet revhaier, delfiner, ørnerokker og en haug av fargerike, tropiske fisk.
 
Resortet tilbyr også daglige snorkel- og dykketurer med båt, hvis du har lyst til å oppleve enda mer. Ikke langt fra øya finner du mange spennende steder å dykke, i ulike vanskelighetsgrader, der du blant annet kan oppleve undervannshuler, barracudaer, napoleonfisk, grå revhaier, store flokker av delfiner og ørnerokker, tun, skilpadder og, hvis du er veldig heldig, den sky revehaien med sin vakre, lange hale.
 
Det er også mulig å ta dykkesertifikat på resortet, og det SSI-sertifiserte dykkesenteret tilbyr kurser av kortere og lenger varighet for både nybegynnere og rutinerte dykkere.
 

Aktiviteter og utflukter

På idylliske Adaaran Prestige Vadoo er det god mulighet for å komme helt ned i gir og glemme alt om hverdagens stress og jag. Her er det vanvittig flotte sandstrender, krystallklart vann og et deilig basseng, som er omgitt av svaiende palmer og behagelige solsenger. Resortet har også en eksklusiv spa-avdeling, som tilbyr et stort utvalg av avslappende spabehandlinger i rolige omgivelser med en fantastisk utsikt over havet.
 
Ønsker du at det skal skje litt mer, kan du få opp pulsen i resortets treningsrom eller kaste deg ut i aktiviteter som beachvolley, snorkling, dykking, sea-bob, flyboard og parasailing.
 
Resortet arrangerer også forskjellige utflukter, der du kan oppleve de flotte paradisøyene i Maldivene fra et vannfly, dra på undervannseventyr i en ubåt eller nyte en romantisk lunsj på en øde sandbanke. Hvis du vil oppleve enda mer av Maldivene, kan du besøke en av de lokale øyene og oppleve den maldiviske kulturen eller ta en tur til hovedstaden Male og utforske de små gater og lokale markeder. Utvalget av utflukter varierer og opplyses på resortet.
 

Restauranter og barer

Ditt opphold på Adaaran Prestige Vadoo er med all inclusive, der måltider og (lokale) drikkevarer er inkludert, så du kan glemme alt om tid og sted og bare nyte paradisferien helt uten bekymringer.
 
Resortet har to restauranter, som byr på lekre, gastronomiske opplevelser og ferskfanget fisk og skalldyr i vidunderlige omgivelser med utsikt over havet. Det er også mulig å arrangere en romantisk, candlelit dinner direkte på stranden.
 
Når tørsten skal stilles, kan du besøke en av resortets to barer. Hovedbaren ligger på påler direkte i det tyrkisblå vannet og byr på et stort utvalg av cocktails med en fantastisk utsikt over det endeløse havet, mens den koselige strandbaren ligger rett på det myke strandsandet og serverer kjølige drikkevarer og snacks i løpet av dagen.
 
Strandbaren er også det perfekte stedet å nyte den spektakulære solnedgangen med en forfriskende cocktail, mens den blå himlen forvandles til nyanser av pink og orange over det vakre Indiske Ocean.

Slik bor du:

På Adaraan Prestige Vadoo får du den ultimative Maldivene-opplevelsen, når du blir innlosjert i en luksuriøs water villa, som står på påler direkte i det rolige, tyrkisblå vannet og som har en vidunderlig panoramautsikt over havet. Villaene er innrettet med et stort, lekkert baderom med jacuzzi, en behagelig king size-seng og alle de fasiliteter, som du kan drømme om, blant annet aircondition, minibar, safebox og wi-fi. Alle villaer har dessuten en vidunderlig solterrasse med møbler, et lite, privat basseng og direkte adgang til det krystallklare vannet via en trapp. Fra solterrassen kan du også betrakte det rike dyrelivet i havet og være heldig å få oppleve blant annet djevelrokker, pilrokker og skilpadder.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldivene
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • 7 netters opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer utover de som er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende