>
Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og målrettet markedsføring. Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du at det blir satt informasjonskapsler til disse formålene. Les mer
Medlem av Det Danske Reisegarantifondet nr. 2829
Skriv til oss på: info@flamingotours.no
Ring til oss på tlf. 21955827
MENY

Adaaran Select Hudhuran Fushi

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellomste pris = Høyeste pris

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Adaaran Select Hudhuran Fushi er et fantastisk resort, som ligger på øya Hudhuran Fushi i North Male Atoll på Maldivene. Fra flyplassen tar det bare 30 minutter med speedbåt, før du er fremme ved paradisøya, som byr på frodige planter, svaiende palmer, kritthvite sandstrender og krystallklart vann. Dette hotell er perfekt for deg, som ønsker å tilbringe en avslappende ferie i flotte omgivelser. 

 

Aktiviteter og utflukter
På Adaaran Select Hudhuran Fushi finner du massevis av lekre fasiliteter, blant annet en deilig spa-avdeling, som tilbyr ultimativ bortskjemmelse med et stort utvalg av massasje- og spabehandlinger og soneterapi.

For de aktive gjester er det fitnessrom, så du kan holde formen, mens du er på ferie. Du kan også prøve morsomme aktiviteter som tennis, volleyball, yoga og en lang rekke av vannsportsfasiliteter som vannski, snorkling, dykking, seilas, roing, parasailing og surfing.

Du kan også gå en tur langs den fantastiske sandstranden eller tilbringe dagen ved det deilige bassengområdet, som er omgitt av vakre palmer og byr på et stort basseng, barnebasseng og solsenger.

Hvis du vil oppleve enda mer, arrangerer resortet flere utflukter, blant annet øyhopp til lokale øyer, fisketurer, dagstur til Male og snorkle- og dykketurer med mulighet for å oppleve rokker og haier. Utvalget av utflukter kan variere og blir opplyst når du ankommer resortet.

 

Restauranter og barer
Oppholdet ditt på Adaaran Select Hudhuran Fushi er med premium all inclusive, og resortets spisesteder serverer et stort utvalg av tema-buffetmiddager, indiske, internasjonale og lokale retter. Du får selvsagt også lekker, ferskfanget fisk og skalldyr. Direkte ved stranden finner du også en liten café, som serverer lunsjretter, snacks og drikkevarer.

I løpet av dagen og på kvelden kan du dessuten nyte et stort utvalg av drikkevarer i en av resortets barer, som alle ligger i sjarmerende omgivelser med en vidunderlig utsikt over det krystallklare vannet eller over den frodige vegetasjonen.

 

Premium all inclusive
Premium all inclusive-pakken inkluderer alt du trenger under oppholdet på Adaaran Select Hudhuran Fushi.

Frokost, lunsj og middag og ulike snacks utenfor hovedmåltidene er naturligvis inkludert sammen med drikkevarer til måltidene og i barene fra kl. 10 til midnatt.

Drikkevarer inkluderer blant annet vann på flaske, brus, ferskpresset juice, øl, musserende vin, rosévin, hvit- og rødvin, et stort utvalg av cocktails og mocktails, sprit, te, kaffe og espresso.

I tillegg til mat og drikke får du med premium all inclusive-pakken også gratis lån av utstyr til fx snorkling, tennis, volleyball og stand-up paddleboard og én utflukt inkludert.

Vær oppmerksom på at resortet kan endre innholdet i all inclusive uten varsel. Aktuelle åpningstider for restauranter og barer og innhold i all inclusive ser du her.

 

Slik bor du
På Adaaran Select Hudhuran Fushi kan du velge mellom seks ulike romtyper. Felles for alle rommene er at de har aircondition, minibar, kaffefasiliteter, 32-tommers tv, hårføner og baderom med dusj.

Du kan lese mer om de ulike romtypene under menypunktet ”Slik bor du”.

Slik bor du:

På Adaaran Select Hudhuran Fushi kan du velge mellom seks ulike romtyper. Felles for alle rommene er at de har aircondition, minibar, kaffefasiliteter, 32-tommers tv, hårføner og baderom med dusj.

Garden villaene ligger i hagen, har en skjønn utsikt og er tett på alle hotellets fasiliteter. Villaen er på 32 kvm og har plass til 2-3 personer, herav max 2 barn. Villaen er innrettet i varme farger med tremøbler og en dobbeltseng og har privat baderom med dusj.

Beach villaerne er romslige og innrettet i varme farger med møbler i tre og egen terrasse. Villaen er på 59 kvm, fordelt på soverom med dobbeltseng og baderom med dusj, og den ligger direkte på den skjønne sandstranden, som det også er utsikt til. Her er det plass til 2-3 personer, herav max 2 barn.

Lekker villa, som ligger direkte på stranden og har en deilig utsikt. Villaen er på 59 kvm, fordelt på soverom og baderom, som er innrettet i tropiske farger, og det er plass til 3 personer, herav max 2 barn. Villaen byr på en stor privat terrasse, baderom med dusj og soverom med 32-tommers tv.

Sjarmerende villa, som byr på en spektakulær havutsikt og mulighet for å se den flotte soloppgang. Villaen er på 64 kvm, fordelt på soverom med en king-size dobbeltseng og baderom. Her er det plass til 3 personer, herav max 2 barn. Baderommet har et dypt badekar og separat dusj.

Flott villa med fantastisk havutsikt og mulighet for å oppleve solnedgangen. Villaen er på 64 kvm, fordelt på soverom med en king-size dobbeltseng og baderom, og det er plass til 3 personer, herav max 2 barn. På baderommet finner du et dypt badekar og separat dusj.

Familievillaen er en deilig, romslig villa, som ligger direkte på stranden og som har spektakulær utsikt. Villaen er på 111 kvm, fordelt på to soverom med henholdsvis en dobbeltseng og to enkeltsenger og to baderom med dusj. I familievillaen er det plass til 6 personer, herav max 4 barn.
Maldivene
Priser & booking
Rom 1: 2 voksne
Fly, bagasje og transfer
Brukerinformasjon
Avganger
Få tilbud Gratis, uforpliktende og raskt!
Samlet pris for alle reisende kr.

Hva er inkludert i reisen?

Inkludert i reisen

 • Opphold i valgt romtype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagasje
 • Transfer med speedbåt til/fra flyplassen
 • Gebyr til reisegarantifonden

Ikke inkludert i reisen

 • Måltider og drikkevarer som ikke er valgt
 • Personlige utgifter og kjøp av ekstra utflukter
 • Mat på flyet
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Lokale skatter og avgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpliktende